OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! For øyeblikket befinner jeg meg på en etterlengtet påskeferie hos bestemor og bestefar i Sogn, og her er det som vanlig fullt hus. Vi kom på lørdag, og jeg tror vi skal hjem igjen på søndag eller mandag, litt avhengig av været. På mandag tok mamma og jeg turen til Bergen by for å besøke tante i hennes nye lelilighet og vandre rundt i byen. Kameraet mitt var med, og denne gangen ble det faktisk en del bilder. Vi gikk rundt i sentrum og utforsket mange smågater og smug, noe jeg synes var kjempekoselig! Oppdaget også mye tagging eller gatekunst rundtom, og jeg synes det var så utrolig stilig. Det virket mer gjennomført og ordentlig enn det man vanligvis ser, og jeg likte spesielt det røde hjertet med verdenskartet. Jeg er også svak for puns og ordspråk, så 'to bee or not to bee?' stjal jo oppmerksomheten min med én gang. 

Det ble også bittelitt shopping, og jeg kjøpte blant annet et par høyhælte, hvite sko som jeg synes var innmari kule, og så var de faktisk ikke så ille komfortable heller! Det er DISSE, forresten. Det er mer sommersko, men gleder meg til å style de med forskjellige antrekk når solen kommer, og tror det kan komme til å se skikkelig bra ut. Nå, derimot, er været grått og tåkete og vått og trist, og ikke påskete i det hele tatt. I går var det sol, og det var så deilig å sitte ute og lese i solveggen! Vi får bare håpe på mer sol ♥

Fortsatt god skjærtorsdag og ha en flott dag!
Tenk at det er nyttårsaften. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, utenom at jeg gleder meg masse til det nye året. Det gjør jeg alltid. Uansett hvor bra året før har vært. Året 2015 har for meg vært relativt bra, og jeg har hatt så mange fine opplevelser. Imagine Dragons live, grillfester og camping under åpen himmel, for å nevne noe. 

På bloggfronten har det jo vært litt opp og ned, og jeg har lyst til å si at 'neste år skal jeg bli superblogger', men jeg vil ikke legge det presset på meg selv, det er trossalt mye annet som trenger oppmerksomhet også. Men noe jeg vil fokusere på er kvalitet. Jeg vil være skikkelig fornøyd med innleggene mine før jeg poster de, og ikke skrive noe 'bare fordi det er lenge siden'. Jeg vil ha ordentlige bilder, videoer og tekst. Dette er også noe jeg vil ta med inn i utdannelsen og siste halvåret av andre klasse, samt tredje klasse. Jeg kan ikke si at dette er nyttårsforsetter, for de har jeg ikke noe tro på, men det er noe jeg har tenkt på en stund, og jeg føler at et nytt år er en god start. 


I år skal jeg feire nyttår sammen med jentene, noe jeg gleder meg masse til. Det blir første året jeg ikke er sammen med familien, og jeg kjenner at det blir deilig. Jeg er vanligvis ikke så stor fan av nyttårsaften, for det skjer sjelden mye utenom middagen, men i kveld blir det annerledes. Vi skal spise, synge, skravle og danse oss inn i det nye året. Dette blir bra!!

Jeg ønsker alle et god nyttår!! ♥

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heihei! Det er nok ikke så mange som er innom og leser blogget på julaften, det er hvertfall ikke jeg, men jeg tenkte likevel å stikke innom og ønske alle en virkelig god jul. Jeg håper alle koser seg masse i kveld, uansett hvilke tradisjoner som utspilles, uansett om det feires jul eller ikke. Vi feirer jul hjemme, med besøk fra farmor og reserve-besteforeldrene mine. Vi har allerede spist julegrøt, sett tre nøtter til askepott og vært på gudstjeneste i kirken, og nå venter vi på gjestene mens disney går på tven.
Ha en kjempeflott dag ♥
Heihei! I dag har vært en utrolig fin dag, egentlig.

Dagen begynte halv elleve, med egg på ristet brød til frokost og sminke som var on point, om jeg må si det selv. Klokken ett møtte jeg Lina, Stine, Batool og Maren til lunsj på brask og bramm i Drammen sentrum. Jeg hadde aldri vært der før, men de hadde god mat og interiøret var skikkelig fint! Stine og jeg satt og siklet etter lampene, hihi. Da lunsjen var spist opp, gikk vi litt på magasinet og var innom starbucks før de andre dro hjem og jeg tok en tur til gulskogensenteret. Lørdag er jo vanligvis handledag, og siden det er under en uke til julaften var det enda flere der enn vanlig. Men jeg fikk kjøpt de julegavene jeg trengte, så nå er jeg endelig helt ferdig! Jeg må bare finne ut hvordan jeg skal pakke inn et par av venninnegavene, så er jeg klar for å gi de bort.

For øyeblikket befinner jeg meg hos en nabo, med tre sovende barn i etasjen over, og her skal jeg sitte til foreldrene kommer hjem fra julebord sent i kveld en gang. Nå begynner snart How to lose a guy in 10 days på TV2 livsstil, så jeg tenkte å se den mens jeg skriver på en norskartikkel som jeg må få se å levert i løpet av morgendagen. Vi snakkes ♥ 


Alle bildene er tatt av Matilde og meg

Heihei! Ikke denne lørdagen som var, men lørdagen før der igjen, tok Matilde og jeg oss en tur til Oslo. Jeg fikk jo nytt kamera for ikke så lenge siden, og det kriblet i fingrene mine etter å prøve det ut, så da tok vi med oss kameraene våre begge to og dro inn til storbyen. Selvom vi bor en halvtime unna med tog er vi nesten aldri i hovedstaden noen av oss, så vi tenkte vi kunne dra et sted vi ikke pleier å være. Planen var jo egentlig å ha en fotodag, der vi spiste mat, tok bilder og drakk varm sjokolade på en koselig kafè, men så oppdaget vi at 'hey, det er butikker i Oslo', og så ble vi litt lost. Vi fikk likevel tatt en god del bilder, men kanskje ikke så mange som vi hadde forventet.

Dagen startet ved Oslo S og operahuset, og så gikk vi nedover til Karl Johan og slottet, og tok toget hjem fra Nationaltheatret. Mellom togreisene gikk vi på operataket for første gang, spiste på fridays, vandret i butikker (hovedsakelig ark og norli for de hadde så bra utvalg, men også lush, zara og en rask tur innom fretex), besøkte slottet og slottsparken og fikk til slutt servert kaffe istedenfor varm skjokolade på wayne's coffee. Vi var i Oslo i mange, mange timer, men det var utrolig koselig, og vi fikk snakket så mye sammen. Dette må virkelig gjentas en gang ♥

Hva synes du om bildene?
Heihei! Jeg sitter for øyeblikket igjen på skolen før jeg går ned til bussen, men tenkte å dele denne fantastiske sangen med dere. Den ble sluppet for noen dager siden, og har jo allerede tatt verden med storm. Jeg synes Adele er en kjempeflink artist, både som sanger og låtskriver. Det nye albumet hennes, 25, slippes 20. november og jeg gleder meg!! 
Hva synes du om helloHa en fortsatt flott tirsdag ♥Heihei og god søndag formiddag! Det er vel ikke morgen enda, nå som klokken nærmer seg ett. I dag ble det en sen morgen, med kokte egg på hjemmebakt brød til frokost. Nam! I dag har jeg faktisk en del jeg må gjøre; jeg skal blant annet redigere en video, gjøre en del skolearbeid og montere skrivepulten min, så jeg skal nok ikke kjede meg. Men jeg skal ikke stresse heller, det er jo søndag! Nå kom farmor en liten tur på besøk, og så skal jeg begynne med dagens gjøremål, så vi snakkes snart! Ha en flott søndag ♥

Hva er dine planer for dagen?
Heihei! Nå sitter fire spente jenter på toget på vei til Oslo S og spektrum for Imagine Dragons konsert!! Vi gleder oss utrolig mye! Vi har sitteplasser, og trenger ikke køe, så vi skal spise middag før vi beveger oss mot spektrum. Dette var bare en liten oppdatering on the run, også snakkes vi en annen dag!

Skal du på Imagine Dragons i dag? Ha en flott dag videre!!
Heihei! Nå er det long time no see enda en gang, men det har seg sånn at det skjer så mye om dagen. Det er skole, og lekser og prøver og presentasjoner, og så er det jobb, og hvis jeg har tid til overs bruker jeg den til å slappe av og være med venner. Men atter en gang skal jeg bli bedre, jeg må bare lære meg å planlegge bedre og ikke utsette alt så lenge. Denne helgen var hvertfall veldig morro. Fredag fikk jeg slutte på jobb en time tidligere (yessss) og dro rett opp til Stine på jentekveld sammen med Maren og Batool. Da jeg kom satt de i sofaen med norske talenter på tven og is på bordet, og det var mer eller mindre sånn vi tilbrakte kvelden. Lørdagen var jeg på Gulskogen senteret med Mari, Vilde og Maren, og om så var det overnatting hos Mari sammen med Emilie fra lørdag til søndag. Vi pratet utrolig masse, bakte brownie, så på film og bare hadde det hyggelig. Det ble jo ikke så mye søvn, hahah! 

Denne uken skjer det foreløpig ikke mye mer enn at jeg skal sitte barnevakt lørdagskvelden, og at Stine, Maren, Lina og jeg skal på IMAGINE DRAGONS KONSERT I MORGEN!!! ÆÆÆ jeg tror ikke jeg kunne gledet meg mye mer. Planen er å ta toget inn til Oslo etter skolen i morgen, spise og så komme oss til Spektrum. Vi har ganske bra sitteplasser, så vi trenger ikke å stresse med å stå i kø osv, noe som er kjempedeilig! Jeg gleder meg hvertfall noe innmari, og håper konserten blir bra! Det kan hende jeg oppdaterer litt på toget inn til Oslo, hvis jeg husker på det. 

Nå skal jeg gjøre litt smårydding på rommet mitt og begynne å redigere en videooooo ;) Vi blogges!! 

Hva har du gjort denne helgen? Skal du på Imagine Dragons i morgen?

ÆÆÆ, dette er kanskje det beste jeg har gjort noensinne. Jeg farget håret hjemme søndag kveld, og jeg er så innmari fornøyd. Først syntes jeg det var litt mørkt, men nå er jeg blitt mer vant til det. Likevel, hver gang jeg går forbi et speil eller en annen reflektiv overflate må jeg stoppe opp og sjekke at det virkelig er mitt speilbilde. Det er så annerledes, men det var det jeg ville ha. Nytt hår lenge leve!
Heihei og gød søndag! Nå er det lenge siden sist, men skole må prioriteres og denne uken har det skjedd så mye! Mandag øvde jeg til norskprøven i middelalderlitteratur som var på tirsdag. Etter skolen på tirsdag gikk jeg på besøk til farmor og ble der i halvannen time, før jeg dro for å sitte barnevakt for noen naboer. Den kvelden, og hele onsdagen brukte jeg til å øve til historieprøva, også om middelalderen, og fredag gjorde jeg så lite som overhodet mulig.

I går ettermiddag dro mamma, søsteren min og jeg inn til Oslo for å møte noen venner på folketeateret og se Mary Poppins! Vi så litt av filmen på fredag, så vi hadde noe peiling på hva det gikk ut på, men det var et utrolig bra teaterstykke! Alle skuespillerne var kjempeflinke, og spesialeffektene var skikkelig godt utført. Etter teateret dro jeg rett i bursdag til søteste Stine og Lina, som feiret 17års dagene sine sammen i går. Jeg var der ikke så lenge, og det var ikke så mange igjen da jeg kom, men det var likevel veldig koselig ♥ 

I dag har jeg malt første strøket med maling på skrivepulten min, som visstnok må tørke i åtte timer. Hallooo, det er innmari lenge? Jeg skal prøve å ta en strøk til i kveld for å bli ferdig så fort som mulig. Rommet mitt er faktisk helt kaos uten pulten å sette altmulig på. Nå ligger liksom alt i en haug i et hjørne, hahah.

Nå må jeg poste dette innlegget, og begynne å jobbe med en norskstil som skal leveres på tirsdag. Hvor mange ord jeg har skrevet? Overhodet ikke mange nok. Wish me luck! Ha en flott søndag videre ♥


Emilie, Maren og meg

Meg og Maren

Fotocreds til Matilde

Gårsdagen var så koselig ♥ Vi var seks stykker som samlet hos oss Emilie til pizza, kake, chips, latter og skravling. Vi endte til slutt opp med å søke opp MGP JR sanger fra tidlig 2000-tallet på youtube og synge med og le av antrekkene og dansemovesa. Åh, the good old days, eller hva? Hele kvelden var hvertfall like koselig som alle jentekvelder pleier å være. Jeg har de beste vennene!! Nå skal jeg lese ut kapittelet i boka mi, og så gå løs på skrivepulten jeg har på rommet mitt. Den må ryddes, demonteres og så vaskes, for jeg har planer om å male den i en annen farge. Utrolig spent på hvordan det blir! Ha en fin dag videre ♥

Hva gjorde du i går? 
Månedens første favoritt er en kroppssåpe, nemlig Palmolive Naturals Ultra Moisturization with Olive and Moisturizing Milk. Det er en kroppssåpe med fuktighetsgjørende ingredienser, som gjør huden myk, akkurat som bodylotion. Jeg bruker også denne til å shave leggene, og den fungerer utrolig bra. Såpen føles myk mot huden, og har en lett og naturlig duft.

Favoritt nummer to er The Body Shop Seaweed Clarifying Toner. Denne bruker jeg om kvelden, etter å ha fjernet sminke og vasket ansiktet med en cleanser. Jeg tar litt av toneren på en bomullspad og fører den over hele ansiktet, før jeg påfører en fuktighetskrem. Jeg synes denne toneren er utrolig bra! For det første lukter den veldig godt og "rent", men jeg føler også at ansiktet mitt er helt rent og fritt for sminke, såpe og lignende etter at jeg har brukt den. 

Nest siste favoritt er notatboken fra Søstrene Grene. Denne kjøpte jeg ved skolestart, hovedsakelig for å ha et sted å skrive ned huskelister, ideer til blogginnlegg og så videre, ettersom den forrige notatboken min nesten er helt full av notater. Og jeg har brukt den masse! I denne er det skrevet ned oppskrifter jeg har lyst til å dele en gang, notater til månedlige favoritter og gjesteliste til 17års feiringen min, for å nevne noe. Notatboken er linjert og i akkurat passe størrelse til å ha med nesten overalt. Jeg vet at man kan bruke notatene på telefonen til dette, men jeg liker best å ha en fysisk bok å skrive i. 


Til slutt blir det ganske mange musikkfavoritter denne måneden. Jeg har hørt på en del musikk som er ny for meg, men det er jo ikke sikkert det er nytt for andre. Jeg henger litt etter når det kommer til musikk, hihi.

The Weeknd og Ed Sheeran - Dark Times
Zara Larsson - Lush Life
Rozzi Crane og Adam Levine - Painkiller
Owl City - My Everything
Donkeyboy - Downtown
Lena - The Girl
Adam Lambert - Things I Didn't Say
Matisyahu - Sunshine
Sia - Big Girls Cry
Panic! At The Disco - This Is Gospel
Lukas Graham - 7 Years

Hva synes du om mine månedens favoritter? Hva er dine favoritter for september?
Heihei og god morgen! Eller er det blitt formiddag allerede? Jeg er ihvertfall oppe og går, og skal snart begynne å rydde og støvsuge nede, for jeg skal feire bursdagen min i kveld, og da må det gjøres en liten innsats. Jeg har masse planer om hvordan jeg vil at dekorasjonene skal bli, for jeg har sittet lenge og scrollet gjennom pinterest og funnet DIY party dekorasjoner så det holder. Håper virkelig jeg har det som trengs for å lage en del av de, for tror det kan bli kjempefint hvis jeg får det til. I såfall kommer det bilder på bloggen i morgen en gang!

Men, til overskriften:
Æææ, er ikke dette de kuleste skoene i verden? Det synes hverfall jeg, og jeg elsker de allerede ♥ Jeg har ønsket meg plattformsko i et par måneder nå, og da jeg var i Oslo tidligere i sommer prøvde jeg et par av dette merket, men de var dessverre utsolgt for størrelsen min. Etter et kort nettsøk fant jeg samme merket på zalando, og i går plukket vi opp pakken. Planen var egentlig å kjøpe hvite, helt enkle sko, men da jeg så denne fargen ombestemte jeg meg med en gang. Jeg mener, disse er jo dødsstilige og jeg gleder meg masse til å bruke de! De er kjøpt HER.

Hva skal du bruke denne lørdagen til? Hva synes du om skoene? Ha en superduper dag, alle ♥

Takk Maren, for at jeg fikk lov til å ta bilde av pizzaen din før du spiste den ♥ Du er kul

Heihei! Dette innlegget var egentlig ment til å pubiliseres på søndag, men etter at bildene ikke ble lastet opp før jeg måtte på jobb, ble hele greia utsatt litt. Men bedre sent enn aldri, eller hva? På lørdag var det elvefestivalen i Drammen, og det måtte vi jo selvfølgelig delta på. Maren, Runa og jeg gikk rundt og kikket en stund først og besøkte tivoliet, før vi møtte Vilde og Emilie og kikket enda litt mer. Vi kjøpte oss mat på en aaaaltfor varm McDonald's, og satte oss ved elvebredden og spiste og skravlet, og bare hadde det hyggelig. Da klokken ble seks måtte Maren og jeg gå, for da skulle vi opp til Lina på jentekveld, sammen med Stine og Batool. Vi sees så altfor sjelden, men det er så koselig når vi først er sammen ♥ Maren fikk også æren av å ta antrekksbilder i byen, så de kommer i kveld, eller i morgen formiddag; vi får se hva jeg husker, hahah.

Ha en super tirsdag!!


Kjole bikbok // Solbriller bianco // sko vans era // leppestift bourjois rouge edition velvet 07 nude-ist

Hva synes du om antrekket?
Heihei!! Hva skjer? I dag har jeg fri fra jobb, så jeg tenkte jeg skulle ta meg tid til å oppdatere litt. Onsdag ettermiddag dro jeg på skogstur med en gjeng venner fra barneskolen. Vi møttes i utkanten av skogen, og gikk opp til et tjern i nærheten. Noen av oss gikk feil, og brukte en time lenger enn planlagt på turen, men vi kom da frem til slutt. Vi grillet pølser og marshmallows, sang ved bålet og fortalte spøkelseshistorier. Akkurat den kvelden var det meldt masse stjerneskudd, så vi droppet teltet og lå under åpen himmel og kikket. Jeg kan ikke si at jeg fikk mye søvn, men koselig var det likevel ♥ Vi våknet ganske tidlig, og jeg var hjemme igjen litt over ti på formiddagen. Resten av dagen gikk til soling og avslapning, før det var jobb igjen på i går. Jeg sluttet fire, og da dro Guro, Tien og jeg på stranda og badet. I dag er det fin sol, så det blir nok soling og lesing i dag også. Men hey, sommer er sommer, er det ikke? Den må jo nytes til det fulle, når den først er her! Ha en fin dag, alle ♥ 


Torsdag kveld dro hele familien til Hvaler, på hytta til noen familievenner. Fredagen var det kjempefint vær, så vi pakket badetøy og grillmat og dro på stranda. Om kvelden ble det enda mer grillmat og mye surrprat, haha. Pappa og jeg dro hjem lørdag formiddag, for jeg skulle på jobb klokken 14, men det var herlig å være der. Som sagt hadde jeg aldri vært på Hvaler før, men nå skjønner jeg hvorfor det er så populært! Hytte ved sjøen er jo en drøm ♥ I dag har jeg fri fra jobb, så jeg hdde håpet å være ute og sole meg, men ettersom jeg ikke kan se himmelen for bare skyer, tror jeg ikke det skjer med det første. Jeg får heller rydde litt og finne på noe inne. Hva en fin dag!!

Hva synes du om bildene?

 
Heihei og god formiddag! Hvordan går det? I dag har jeg ingen planer, tenkte kanskje jeg skulle ta en tur til byen og kikke litt, men vi får se hvordan dagen utvikler seg. Jeg tenkte jeg skulle vise mine favorittparfymer for sommeren. Jeg elsker parfymer, og alle disse er lette blomsterdufter som jeg synes passer perfekt for denne årstiden. Daisy Sorbet fikk jeg til bursdagen, og jeg ble forelsket med en gang. Så herlig ♥ Jeg er ikke flink til å beskrive parfymer, men vita kan, så du kan trykke på linken og få en beskrivelse av hva de lukter. Hva er din favorittparfyme for sommeren?

MJ Daisy Eau So Fresh HER // Calvin Klein Sheer Beauty HER // MJ Daisy HER // MJ Daisy Sorbet HER
Åh, i går var været så flott ♥ Det var fin sol og varmt hele dagen, men unntak av noen skyer som dukket opp her og der. Jeg satt ute, med musikk på ørene og nøt hver eneste stråle. På ettermiddagen ble det nons som det pleier, denne gangen med bløtkake. Jeg nevnte så vidt i går at bestemor og bestefar hadde 50 års bryllupsdag, så det var det som var anledningen. Tror nesten hele kaka forsvant, og det var jo bra, for det blir ny kake i morgen. For da fyller jeg 17!! Wohooo :) Jeg avslutter her, for nå er det straks middag!

Hva gjorde du å går? Ha en fin dag ♥
I går pakket vi en sekk med boller og saft, og gikk på fjelltur. De siste dagene har været vært grått og med en del regn, men da det var opplett i går måtte vi utnytte det. Det var en veldig koselig tur, med mye skravling og kanopadling. I dag er solen faktisk fremme her i Sogn, så nå har jeg planer om å sette meg ut i solveggen. Senere i dag skal vi spise kake, for bestemor og bestefar feirer 50 års bryllupsdag i dag  Ellers er dagene veldig rolige, som selvfølgelig er kjempeherlig. Ha en fin dag, alle! 
Heihei og god tirsdagskveld! I dag har været vært grått og trist, akkurat som det var i går, men her i huset har vi funnet på forskjellig uansett. I går kom en gjeng med tre kusiner og en tante, så nå er vi åtte personer rundt middagsbordet. Det er liv og røre hele dagen, og ikke et stille øyeblikk, ettersom den eldste er ti år om et par måneder, sett bort ifra meg. Det har blitt blant annet butikk, kortspill og kubbespill. Jeg gikk meg en tur tidligere i dag, og det var så deilig. Jeg hørte på en podcast og musikk, og bare nøt den friske luften. Er vanligvis ikke noe spesielt naturmenneske, men i småregnet i dag var det herlig å komme seg ut litt ♥ Håper været bedrer seg i morgen, men det virker dessverre ikke sånn på værmeldingene...

Hva har du gjort i dag? Ha en flott kveld videre!
I dag er livet som karoline to år!! 

Jeg synes det er helt utrolig å tenke på at jeg har hatt denne nettsiden i to år, og hvor mye jeg og bloggen har utviklet oss på denne tiden. Jeg er mer voksen, noe jeg synes bloggen gjenspeiler. I begynnelsen var det ett eller annet rosa/lilla design, mens nå er det mer stilrent, enkelt og i mine farger - nemlig svart og hvitt. Jeg har ingen planer om å slutte å blogge enda, så vi satser på et par år til! Tusen takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger, det setter jeg stor pris på ♥ Bruker også denne anledningen til litt bday inspo, ettersom jeg blir sytten om 9 dager!! Wiiii.

Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om?
Heihei! I går kveld ankom vi Bergen og sov over hos tante. Bestemor kom i dag tidlig, og vi gikk og kikket litt på åsane senter og horisont, før vi kjørte hjem. Da ble det en kjapp middag, så var det rett til en liten bursdagsfeiring av ei anna tante som hadde bursdag i dag. Det ble oreokake og cupcakes, og så var vi en del ute. Kusinen min på to år ble veldig raskt komfortabel med meg, og dro meg med rundt overalt. Karoline er jo et litt langt navn, så hun gikk rundt og ropte på "Ne", hihi. 

Det var såå fin utsikt fra flyet!

Katten elsket meg lolKattene lever livet haha

Alle bildene er redigert i vsco cam
Heihei! Nååå er det endelig ordentlig ferie for meg også. Har jo egentlig hatt sommerferie i et par uker nå, men etter at jeg fikk jobb har jeg jo vært stuck inne i flere dager. I går hadde jeg siste jobbdag, så nå har jeg feire til og med 26. juli tror jeg? Søsteren min og jeg drar med flyet til Bergen i kveld og skal overnatte hos tante, før vi drar til bestemor og bestefar i morgen formiddag. Pernille og jeg har ikke tatt flyet alene før, men jeg tror det skal gå greit - turen er jo ikke så lang fra Oslo til Bergen.

Så nå pakker jeg. Eller, burde egentlig pakke, hahah. Jeg har funnet fram en del klær, og har innsett at jeg har en veldig monokrom garderobe. Foreløpig har jeg en blå kjole, en ferskenfarget topp og en gul og en blå shorts - alt annet er grått, svart og hvitt. Wohooo, sommergarderoben! Hahahah :) Nå skal jeg fortsette, så ønsk meg lykke til! Liker virkelig ikke å pakke!

Hva skal du i sommer? Ha en fortsatt fin dag  ♥ 


Lørdagen var en veldig koselig, men samtidig litt travel dag. Litt over klokken tolv fikk vi besøk, og klokken ett var jeg på plass for å ha første dagen på jobb. Det var veldig rolig den dagen, så det var ikke så mye å gjøre, men det var helt greit. Jeg sluttet fire, dro hjem, dusjet og ordnet meg, og så var hele familien i bilen for å dra og feire sankthans. Sankthansaften er jo egentlig på tirsdag, men noen familievenner av oss pleier alltid å invitere til feiring den nærmeste helgen. Det ble leker, grilling, skravling og båltenning, slik som det alltid pleier å være. 

I dag har jeg ikke gjort spesielt mye, bare ryddet litt på rommet og slappet av. Nå skal jeg ut i sola, så vi snakkes ♥

 
Bildene er tatt av min fine Matilde ♥

Åhh, nå er det offisielt sommerferie!! Blir skikkelig glad bare av tanken, hihi. I går var vi på skolen til cirka halv elleve, før jentene og jeg dro til lierkroa for å spise is. Tilslutt var det bare meg og Matilde igjen, så vi satt på et piknikteppe ute i hagen og spilte kortspill. Veldig koselig, som alltid ♥ Da vi var og spsite is hadde jeg også et jobbintervju, og gjett hva - jeg fikk jobben!! Så nå er jeg servitør! Jeg skal ha min første dag i dag, med litt opplæring osv., så er naturligvis litt nervøs, men jeg tror det skal gå bra. Det er jo min første ordentlige jobb, så det skal bli spennende. Nå klokka tolv får vi besøk og i kveld skal vi på stankthansfeiring også, så det blir en litt travel dag, men deter kjekt til en forandring, hihi. Ha en fin dag! 

Forresten - gjerne lik bloggens facebookside HER, for å se hver gang jeg legger ut et inlegg.
T-skjorte bikbok // skjørt h&m // jakke abercrombie&fitch // solbriller h&m // sko vans era hos zalando

Heihei! Nå er det lenge siden det har vært et antrekk på denne bloggen, men i dag er dagen for et comeback!! I dag er det skikkelig fin sol og varmt ute, som selvfølgelig har vært kjempeherlig. På skolen satt vi kjempelenge ute og skravlet og nøt været, og jeg elsker sånne dager hvor man er på skolen men ikke egentlig har noe å gjøre, så man bare sitter ute i sola og slapper av. Synes det er så koselig ♥

Har forresten fått dilla på flash tattoos etter at jeg kjøpte en pakke på nille forrige lørdag. Foreløpig har jeg bare brukt tre av de, nemlig tre fjær på armen, men er ganske imponert over holdbarheten, ettersom de har sittet i nesten en uke, og det var først i dag de begynte å forsvinne ordentlig. Har lyst til å skrive et eget innlegg om flash tattoos snart, må bare finne flere pakker og teste. Vet hvertfall at glitter hadde, selvom de var noen kroner dyrere enn på nille. Synes de er det perfekte tilbehøret til sommeren, og spesielt for de som skal på festivaler i løpet av sesongen! 

Nå skal jeg skrive mai favoritter-innlegget til neste uke, og så blir det ut i sola, om den holder seg oppe! Ha en fin fredag ♥
"As soon as the Vanity Fair cover comes out, I'm free."

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om dette coveret, bortsett fra WOW. Fotografert av en av verdens mest kjente og innflytelsesrike fotografer Annie Leibovitz, er dette coveret et utrolig viktig steg i riktig retning. Den siste tiden har mote- og skjønnhetsindustrien blitt mer åpen for mennesker med et utradisjonelt utseende, med modeller som blant annet Chantelle Brown-Young (Winnie Harlow), Andreja Pejic, Conchita Wurst og Lupita Nyong'o. Disse menneskene har vært med på å forandre en ellers veldig sta bransje, og er rollemodeller for tusenvis av unge rundt om i verden. En stor applaus til disse kvinnene for at de er seg selv ♥ Du kan lese litt mer om de HER. Heihei og god søndag ettermiddag! Det er jo det allerede, synes dagen bare har flydd forbi! Jeg har ikke gjort stort, bare spist is og sett på film. Jeg så blended med blant annet Drew Barrymore, Adam Sandler og Bella Thorne, og den var veldig bra. Veldig lik just go with it, men likevel verdt å se. Jeg sarr hvertfall og lo ganske høyt for meg selv, noe som faktisk ikke skjer så ofte. Den er ganske standard romantisk komedie-type film, men hey - that's my jam! 

I går var som sagt mamma og jeg på kjøretur, og mens hun gjorde det hun skulle, gikk jeg rundt på et kjøpesenter og kikket. Jeg skal ikke skryte mye av re-torvet, for det var ikke et spesielt fantastisk senter, men jeg plukket da opp et par ting, blant annet en nyyydelig kjole fra ichi hos b.young. Den er hvit med blå striper over hele, og passer perfekt til både hverdag og litt finere anledninger. Den er ganske lik DENNE, bare med andre farger, korte ermer og annen utrigning. Jeg skal på en grillfest om et par uker, og tenker at den er perfekt til den settingen! Med litt beachy hår og birkenstocks tror jeg det blir utrolig stilig. Men vi får vente og se :) Kjøpte også en pakke flash-tattoos på nille for å prøve ut siden de var så billige, så tenkte jeg skulle ta en eller to av de i kveld. Whooo, nå ble det mye random snakk her, vi blogges! Ha en fortsatt flott søndag ♥ 


Heihei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra Mari, hvor jeg og Vilde overnattet fra i går til i dag. Vi lagde pizza og cupcakes, og så på eurovision song contest. Vi satt og kommenterte antrekkene, sangene og utrigningene til alle på scenen, og var alle enige om at nesten hele Europa tok feil når de ga de høyeste poengene til Italia, Russland og Sverige. Vi heiet hovedsakelig på Norge, Belgia og Østerrike, men den svenske sangen som vant var jo helt grei den også. Vi sovnet altfor sent (tidlig?), men da vi til slutt stod opp lagde vi frokost og så pitch perfect. Det siste døgnet har vi sunget så mye og sovet så lite at jeg nå er helt utslitt, og sjeleglad for at det er fri i morgen! Det regner ute, så dagen i dag blir en filmdag ♥ 

Så du på eurovision i går? Hva gjør du i dag? 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2016 · Februar 2016 · Januar 2016 · Desember 2015 · November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits