Påsken, og ferier generelt, er en uke der en har fri fra skolen og kan bruke tiden på nesten akkurat det man vil, og mange bruker denne tiden til å ta noen timer og slappe av med serier. Derfor tenkte jeg at jeg kunne anbefale mine favoritter, i tilfelle det er noen som vil begynne på en ny en!

Friends er jo en klassiker, og det er vel ingen som ikke elsker denne serien. Det handler om de seks vennene Chandler, Rachel, Ross, Monica, Joey og Phoebe som bor i New York og alt de finner på, samt utfordringer ved kjærlighetsliv, karriere osv. Dødsmorsomt! Siden siste episoden kom i 2004, om jeg ikke husker feil, og totalt ti sesonger trenger man heller ikke vente lenge på neste sesong.

How to get away with murder er min nyeste favoritt, og jeg har sett hele sesong en, ettersom det er det som er blitt sendt på tvnorge hittil. Serien følger advokaten Annalise Keating, som velger en gruppe med fem ivrige jusstudenter som får jobbe med/for henne. De jobber med kriminalsaker i retten, men det tar ikke lang tid før de selv er viklet inn i en drapssak. 

Jeg elsker alle de forskjellige seriene av CSI, men CSI Las Vegas, vanligvis bare kalt CSI er, ifølge meg, den beste. Teamet med de beste åstedsgranskerne løser spennede kriminalgåter, i tillegg til at man ser littegrann privatliv innimellom. 

Og til sist, Castle. Dette er, sammen med how to get away with murder, den serien jeg har sett absolutt hver epsiode av, og jeg sitter alltid klar i sofaen når det kommer på tv. Serien handler om Richard Castle, krimforfatter, som får samarbeide med New York politiet og da spesielt etterforsker Kate Beckett, etter at noen imiterer mordene fra bøkene hans i virkeligheten. Opprinnelig får han samarbeide for å gjøre research til bøkene sine, men som med alle serier så utvikler seg til litt mer etterhvert. 

Så, dette er mine favorittserier! Om de finnes på netflix osv er jeg usikker på, ettersom jeg ikke har det selv, men de fleste episodene ligger hvertfall på nettet og går på TV.

Hva er dine favorittserier? 
Jojo Moyes the last letter from your lover er en bok jeg har lest siden etter jul, og nå er jeg (endelig) ferdig. Jeg har et lite elsk/hat forhold til denne boka, ettersom språket er ganske komplisert, og det er paralellhandlinger fra forskjellige år og forskjellige synspunkter og jeg vet ikke hva. Da jeg var kommet omtrent halvveis vurderte jeg å gi opp og finne meg en ny bok, men fortsatte og fortsatte. Nå som jeg er ferdig kan jeg si at det er en veldig bra bok, og er veldig glad for at jeg ikke ga den opp, men jeg vil ikke anbefale den om du sliter litt med engelsken. Det vil si, det gjør ikke jeg, og jeg synes denne boka er vanskelig, bare vet hva du går til når du begynner. Jeg tror dessverre ikke den er på norsk, hvertfall ikke enda.

For noen uker siden viste jeg dere nails inc. 'uptown' neglelakken HER, og nå har jeg brukt den to ganger, så jeg kan trygt si at jeg elsker den! Fargen er først og fremst helt nydelig, men formelen er også veldig bra - den er ikke for rennende, og holder lenge. Ny favoritt, det er helt klart!

Da jeg var i Paris i høstferien 2014 kjøpte jeg L'oreal false lash wings mascara og hadde dilla en stund, før jeg nå har gjenoppdaget den fra en skuff. Den gir volum og masse lengde til vippene! Børsten er ganske spesiell, men veldig praktisk ettersom den er formet som en slags sommerfuglvinge og bues på linje med øyet. Hahah, det høres sikkert litt merkelig ut, og det var det jeg syntes selv da jeg først så den, men den er veldig bra og gjør akkurat det den skal og enda litt til. 

Okei, detter paret bikbok jeans har jeg hatt i noe som føles som en evighet, men de er kanskje de mest komfortable buksene i skapet mitt, bortsett fra joggebukser. De var opprinnelig helt standard, high-waisted svarte jeans, helt til jeg for noen måneder siden klippet opp og lagde et hull på hvert kne. Buksa begynte å bli ganske slitt, spesielt på knærne, så jeg bestemte meg for å klippe de opp - om jeg ikke hadde blitt fornøyd hadde jeg bare kastet de. Nå bruker jeg de ofte, og synes de passer med mer eller mindre alt. De har vært på bloggen tidligere, i et antrekk som sees HER.
 

Heihei! Nå skal jeg snart se alt er lov på TV2, men følte plutselig for å dele dagens lille obsession - nemlig topp 10 videoer. Det er vel ikke en obsession som er spesiell for i dag, ettersom jeg elsker alle videoer av denne typen. En liten fun fact, der! Jeg har sannsynligvis brukt flere timer enn sosialt akseptert på å se diverse av de i dag, hahah, men hey - de er interessante okei. Mine favoritter er top 10 mysterious photos that should not exist og top 10 world's unsolved mysteries. 

Liker du denne typen videoer? Ha en herlig kveld!
Heihei! I dag er det en gladdag, ikke bare fordi det er fredag og helg, men faktisk også påskeferie!!! Åh, jeg kjenner at jeg trenger litt ferie nå, etter denne uken med mye skolestress. Nå er jo snøen kommet også, så påskeværet er jo på plass det! Hahah, skulle jo tro at Norge ikke hadde sett snø før, hvertfall ikke Lier, det var totalt kaos i går! Det lå både vogntog og busser hulter til bulter langs veien, og trafikken stod bom stille. I tillegg var det en hel del elever som ikke kom seg på skolen i det hele tatt, fordi det var så mye kø og attpåtil ble veien stengt. Jeg brukte en hel time på å komme meg hjem i går, en strekning som vanligvis tar omtrent ti minutter med buss. Det var heldigvis ikke så ille i dag, og jeg har ikke hørt om noen kjøretøy som har veltet eller kjørt ut av veien enda, så det er jo positivt!

Nå er det hvertfall påskeferie, og det er ingenting å klage på. Jeg har ingen spesielle planer den kommende uken, bortsett fra at vi drar på hytta torsdag og blir der noen dager - usikker på hvor mange. Jeg er egentlig ikke noe glad i å være på hytta ettersom den faktisk ligger midt i skogen uten noen som helst måte å kommunisere med omverdenen på - den eneste måten å få mobildekning er å legge telefonen på en boks som forsterker signalene, men jeg tror det blir ganske chill å bare sitte foran peisen og lese noen dager. Kanskje får jeg tatt noen fine bilder også? Det er hvertfall planen! Planene for i kveld, derimot, er ikke veldig store, jeg skal vel bare nyyte at det er ferie, hihi. Ha en flott fredag alle sammen ♥ 

Og ja, jeg er fullstendig klar over at bildet over ble pubilisert tidligere denne uken, men dette er fra instagram og redigert i vsco cam, så det er en veldig stor forskjell (nei). Jeg bare likte dette bildet og er for lat til å ta en nytt - ferie er en god latskapsunnskyldning. @karolineheen på insta btw, hihi *shameless self-promotion*
Jakke mamma sin gamle // skjorte h&m // topp brandy melville // bukse bikbok // solbriller glitter //sko vans era hos zaland

Heihei og god tirsdag!! Var det noen som visste at filmen pretty woman fylte 25 år i går? Det gjorde jeg, og feiret med pannekaker og film! Vogue lagde en liste med 15 ting en kanskje ikke visste om pretty woman, og den kan leses HER! Jeg visste det med kjolen (nr. 10), men alt annet var nytt og ganske gøy å lese om ♥ I dag skal jeg bli ferdig med en engelskoppgave, samt øve til samfunnsfagprøve om jeg får tid, men nå er det middag, så vi snakkes!
Jeg er helt sikker på at jeg ikke er den eneste som lengter etter sommer, bare bein, sommerkjoler og solbriller, samt late dager på stranden og pikniker. Solen dukket opp for en uke eller to siden, og selv om det snør i dag (ehh what?? ja, det er dessverre sant, og veldig unødvenig), så nærmer varmen seg sakte men sikkert. Jeg elsker sommerklær, og siden de tar opp en del plass i garderoben min, har jeg bestemt meg for å bruke de hele året rundt - så jeg tenkte jeg kunne dele hvordan jeg gjør det! Lette skjørt kan alltid brukes, men kanskje spesielt om høsten og våren, når det ikke er fullt så mange minusgrader ute. Bruk det sammen med en strikkagenser og strømpebukse, så er du good to go. Veldig kjapt og enkelt!

Denne toppen (og mange andre croptops) kan brukes hele året, ved å style de sammen med high-waisted jeans og en skjorte eller cardigan over. Jeg liker spesielt denne toppen, fordi den er høyhalset og balanserer dermed ut det faktum at den slutter rett over navelen. 

Shorts, brukt sammen med en strømpebukse og en genser, ser alltid fresht ut. For andre vil det se ut som du la litt arbeid i antrekket ditt, når du i realiteten bare slang på deg noen plagg du kunne finne i klesskapet to sekunder før du løp ut døra for å rekke bussen.

Å slenge en genser over en sommerkjole vil se kult ut, samtidig som du får et ekstra skjørt - og hvem liker ikke plagg som kan brukes på mer enn en måte? Jeg stylet denne kjolen med en rød coca cola genser og tynn strømpebukse HER.

Det siste antrekket er det jeg kanskje synes er mest 'out-there' og kult - nemlig genser og maxiskjørt. Jeg kommer nok til å vente en stund med å bruke denne komboen, sett at det ene maxiskjørtet jeg eier har en splitt, og jeg er usikker på hvordan det ser ut med strømpebukse, men hvem vet? Jeg synes generelt at maxiskjørt (og kjoler, for det saks skyld) er dødskult, og har store planer om å gå til innkjøp av flere i løpet av våren og sommeren. 

Hva synes du om denne typen innlegg? Let me know! Ha en super søndag ♥


Whoop whoop, noen som kan gjette hva slags innlegg dette er? Det kommer til helgen!
Heihei, og god søndag kveld ♥ Dagen i dag har faktisk vært veldig fin, og ikke like kjedelig eller travel som søndager pleier å være. Enten så har jeg vanligvis ingenting å gjøre, eller så har jeg alt for mye å gjøre, men i dag var det ingen av delene.

Dagen begynte med at jeg hjalp pappa et par timer, før vi spiste lunsj. Deretter satte mamma og jeg oss i bilen, med meg bak rattet, for å begynne å lærekjøre litt igjen. Vi kjørte opp og ned i tunet, og øvde på start og stopp, og å få kontroll på pedalene, giring, håndbrekk osv. Jeg har ikke kjørt så mye før, og er fortsatt ganske fersk i faget, men i dag føler jeg at jeg fikk det til ganske bra. Egentlig er jeg litt lei av å kjøre fram og tilbake på gårdsplassen, men her er det ingen biler, og mamma vil ikke slippe meg til noen andre steder før jeg er helt sikker på pedalene - noe jeg nesten føler at jeg er nå. Da vi hadde kjørt en stund, spylte vi bilen ren, før jeg satt en stund og leste før middag. Nå har jeg bare sittet på pcen, hørt på musikk og ryddet litt de siste par timene, med et glass oboy og varm melk - ikke noe fancy kaffe-greier her, nei, hahah. Om ikke så altfor lenge så hopper jeg vel til køys, for jeg er ganske trøtt allerede.

Ha en flott mandag i morgen, alle ♥
Heihei og god lørdag, alle sammen! Nyter dere det fine været? Det gjør hvertfall jeg, og er en kjapp tur inne for å blogge litt, før jeg skal ta med meg lunsjen min ut i hagen. Tidligere i dag var jeg en tur i Drammen, og siden det er en stund siden jeg har hatt innkjøp på bloggen, så tenkte jeg at jeg kunne vise hva jeg kjøpte. I tillegg ble det med hjem to pakker hvite ankelsokker og to svarte strømpebukser, men det er ikke så interessant at det gjør noe, akkurat.

Toppen er fra bikbok, og kostet 129 kroner. Den har en høy hals, og slutter omtrent ved navelen. Den er veldig behagelig, og jeg tror jeg kommer til å få brukt den masse, både i vår og sommer, med high-waisted jeans, skjørt og shorts. 

Solbrillene fant jeg på glitter til 79,90 kroner og kjøpte de med èn gang. Hvor stilige er ikke disse? Da vi var på hyttetur i vinterferien, falt det ene glasset ut av de jeg hadde, så da var jeg nødt til å kaste de, og på UBDM var det ei jente som hadde på seg disse fra glitter. Da hun sa hvor de var fra, måtte jeg bare kikke innom. Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe akkurat de hun hadde, men jeg syntes de var så kule at jeg ikke kunne la vær, hihi. De hadde et ganske bra utvalg, så glitter anbefales om du trenger nye solbriller! 

Siste innkjøpet er en neglelakk. Den er fra nails inc. hos vita, og denne betalte jeg 199 kroner for. Jeg vet at det kanskje er litt mye for en neglelakk, men jeg har hørt veldig mye bra om dette merket, og ble dratt inn av alle de fine fargene. Det var et veldig stort utvalg med forskjellige farger, både med og uten glitter, men jeg falt for denne som har navnet 'uptown'. Jeg tenkte umiddelbart på uptown funk, hahah, og det er kanskje halve grunnen til at jeg kjøpte den. Men fargen er jo i tillegg helt nydelig, og en jeg synes passer til alle årstider, så jeg kunne rettferdiggjøre kjøpet med det da. Kanskje. Jeg har vel egentlig et lite forbud mot å kjøpe neglelakk siden jeg har en del fra før, men hallo - jeg kunne ikke gå fra denne.

Nå holder jeg på å dø av sult her, så jeg trenger lunsj, hahah. Vi snakkes ♥


Genser pull&bear // skjørt (kjole) bikbok // sko vans era fra zalando

I dag var det helt nydelig vær igjen, så da ble det tynn strømpebukse isteden for tjukk, hihi. Da vet man at der er vår! I tillegg synes jeg at det er utrolig kult med genser over kjole, så det ser ut som genser og skjørt, så jeg prøvde meg på det i dag - og jeg vil si at det funket! Superkomfortabelt og enkelt, akkurat sånn jeg liker det. I dag har jeg bare sittet og gjort matte, siden vi har prøve på fredag. Tror jeg har en god følelse, men er ikke helt sikker - håper den forblir god til prøven er feridg da, det er jo det som gjelder. I kveld er det krimkveld på tvnorge, så om en time sitter jeg foran tven, det er sikkert og visst. Ha en fin kveld ♥

Hva synes du om antrekket?


Bukse topshop // genser cubus  // skinnjakke cubus // sko vans era fra zalando // maybelline color sensational lipstick 'lady red'

Helluuuuu! I dag har det vært en veldig flott og solrik dag, så da ble skinnjakken med ut på luftetur. På vei til skolen i dag tok jeg på meg skjerf også, fordi det blåste litt og fordi busstoppet ligger i skyggen, men da jeg skulle gå fra bussen til skolen tok det ikke lang tid før skjerfet hang over armen min. Det var så utrolig varmt midt i sola, og svart skinnjakke gjør jo ikke situasjonen så mye bedre. Jeg synes det er litt vanskelig å kle seg i sånne mellomsesonger, det vil si vår og høst, fordi det verken er sommer eller vinter, og været kan være ganske uforutsigbart. I tillegg er det vanligvis kaldt/kjølig om morgenen, mens om ettermiddagen har temperaturen steget og varmen er nesten ikke til å holde ut i vinterjakke. Uff. Men det betyr at det snart er sommer da, så tommel opp for det!!

I helgen var jeg på UBDM, som er kort for ungdommens bispedømmemøte. Det er en helg som arrangeres hvert år, hvor delegater fra alle menighetene i bispedømmet møtes for å diskutere og være med på å bestemme i Den norske kirke. I år var det oppe fire saker, som alle ble vedtatt og skal gå videre opp i kirkesystemet. UBDM er også for å ha det gøy! Og det hadde vi! Maren og jeg fikk lov til å dra i år som i fjor, og ble satt på rom sammen med to herlige jenter - Adriane og Ingeborg ♥ To veldig søte jenter, som er fulle av sprell og morsomheter begge to. 

Nååå burde jeg egentlig lese naturfagsleksa, fordi det gjorde jeg ikke i stad, så jeg avslutter her! Ha en fin kveld ♥

Hva synes du om antrekket? Har du hørt om UBDM før?
Nå er jeg på vei til UBDM, så dette innlegget er tidsinnstilt

Whoop whoop, det er tid for månedlige favoritter! Det er en stund siden sist, men denne gangen har jeg kun skjønnhetsprodukter å dele. For det første var det det enkleste å ta bilde av, men jeg klarte bare å finne en eller to klesfavoritter, så da tenkte jeg at jeg heller kunne spare det til en annen gang. Enjoy!

De siste månedene har jeg brukt L'oreal true match foundation hver dag, og er veldig stor fan av den. Det er et ganske stort utvalg av farger, og jeg fant den som for øyeblikket passer meg perfekt - rose ivory. Foundationen har en matt finish, som holder hele dagen. Til å påføre true match bruker jeg real techniques expert face brush. Jeg er veldig fornøyd med kosten, og synes den blender inn foundationen fint og naturlig, uten å lage streker i ansiktet eller etterlate noen hår fra kosten. Tommel opp! Den siste base-favoritten for februar er Bourjois bronzing powder. Det fås dessverre ikke i Norge, men jeg kjøpte det på Gran Canaria i vinterferien i 2014. Nå om vinteren er de fleste litt bleike og gustne i ansiktet, og da er bronzer en livredder for å tilføre litt glød og farge. Jeg legger den ganske lett i utkantene av ansiktet, det vil si på tinningene og under kjeven, samt litt under kinnbena. Vi snakker ikke noe heavy Kim K countour her altså, men bare litt for å ikke være helt spøkelse.

I januar fikk jeg en mini av Estée Lauder little black primer, og har prøvd den ut en stund. Det er en maskara-primer, og siden jeg ikke hadde prøvd noe lignende var jeg ganske skeptisk i begynnelsen, men jeg ble positivt overrasket. Jeg forventet vel egentlig ikke at den skulle utgjøre noen forskjell, men jeg synes vippene holder seg fine lenger, og "faller" ikke så raskt ned. Et lite minus er at maskaraen virker som en vannfast når jeg skal fjerne den, og sitter mer fast så jeg føler at jeg må bruke litt mer tid enn jeg vanligvis ville brukt. Maskaraen jeg har hatt dilla på i februar er benefit they're real maskara. Jeg ønsket meg den av tante og onkel som var i USA i juleferien, og har vært forelsket siden dag en. Vippene får både lengde og volum, i tillegg til at maskaraen er akkurat passe våt. Børsten er også utfomret slik at det er enkelt å få med de innerste vippene. 

En leppestiftfavoritt er Maybelline color sensational lipstick i mauve mania. Jeg har nok brukt den cirka hver dag siden jeg kjøpte den, for det er en veldig fin hverdagsfarge. Den er litt mørkere og mer lillatonet enn mine egne lepper, men jeg synes det fungerer veldig bra i de mørkere månedene. Fordi huden min er ganske blek for tiden, blir den nude/rosa leppestiften jeg vanligvis bruker, for lys. Jeg er generelt veldig glad i color sensational linjen fordi jeg synes leppestiftene er veldig pigmenterte, fuktighetsgivende og langvarige. 

Calvin Klein sheer beauty parfymen har jeg brukt i over et år nå, men kan fortsatt ikke få nok av den. Det er en veldig feminin og lett lukt, som jeg ikke klarer å beskrive på noen annen måte enn at den lukter fantastisk. Det siste produktet er håndkrem, og Soap&Glory handfood er en håndkrem jeg sverger til, spesielt om vinteren da hendene mine blir knusktørre. Den gir mye god fuktighet som raskt trekkes inn i huden, så en slipper å gå rundt med klissete hender og ikke kunne gjøre noenting - vi vet alle hvordan det er.
Åhh, nå er vi endelig i mars måned folkens! Jeg synes både januar og februar har fløyet relativt raskt forbi, men det er likevel utrolig herlig å tenke på at vi er ferdige med vintermånedene for en stund. Jeg er veldig glad i våren, for alt føles og lukter så rent og nytt - veier uten snø og is, tynnere jakker, sneakers, blomster. I tillegg kommer solskinnet, som gjør at alle blir i bedre humør med en gang. Hvor fantastisk ♥ Jeg synes liksom alt er friskere om våren, og det er jeg vel ikke alene om, for det er jo egentlig det. Denne måneden skjer det nok endel, men det er jo påskeferie om fire uker eller noe i den duren, så det skal gå så fint så. Ha en flott andre mars!
James Bay - Hold back the river 

Kat Dahlia - I think i'm in love

Åhh, disse to sangene er som skapt for meg, og de siste dagene har jeg hørt på de non-stop. To favorittsanger, det er helt sikkert! ♥

Hva synes du om sangene? Hva er dine favorittsanger for øyeblikket?


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits