Heihei og god søndag ettermiddag! Det er jo det allerede, synes dagen bare har flydd forbi! Jeg har ikke gjort stort, bare spist is og sett på film. Jeg så blended med blant annet Drew Barrymore, Adam Sandler og Bella Thorne, og den var veldig bra. Veldig lik just go with it, men likevel verdt å se. Jeg sarr hvertfall og lo ganske høyt for meg selv, noe som faktisk ikke skjer så ofte. Den er ganske standard romantisk komedie-type film, men hey - that's my jam! 

I går var som sagt mamma og jeg på kjøretur, og mens hun gjorde det hun skulle, gikk jeg rundt på et kjøpesenter og kikket. Jeg skal ikke skryte mye av re-torvet, for det var ikke et spesielt fantastisk senter, men jeg plukket da opp et par ting, blant annet en nyyydelig kjole fra ichi hos b.young. Den er hvit med blå striper over hele, og passer perfekt til både hverdag og litt finere anledninger. Den er ganske lik DENNE, bare med andre farger, korte ermer og annen utrigning. Jeg skal på en grillfest om et par uker, og tenker at den er perfekt til den settingen! Med litt beachy hår og birkenstocks tror jeg det blir utrolig stilig. Men vi får vente og se :) Kjøpte også en pakke flash-tattoos på nille for å prøve ut siden de var så billige, så tenkte jeg skulle ta en eller to av de i kveld. Whooo, nå ble det mye random snakk her, vi blogges! Ha en fortsatt flott søndag ♥ 
Heihei og god lørdag morgen! I dag var jeg oppe klokken åtte og bestemte meg for å vise noen av mine nyeste innkjøp. De er vel ikke så veldig nye lenger, men har ikke vist alle på bloggen, så tenkte jeg skulle gjøre det. Det er et veldig klart fargetema her, og det er akkurat de fargene jeg bruker mest på klær - svart, hvitt og blått, og gull smykker, hvis jeg husker det. Men det er også de fargene jeg tenker er mest tidløse og enkle å style, og som i tillegg kler meg, så da blir det nå sånn. I dag skal mamma og jeg på kjøretur, for hun skal til regnskapsføreren og jeg skal surre vandre rundt på kjøpesenteret på andre siden av veien, så kanskje det blir enda noe nytt til klesskapet?

Innkjøp nummer en er et par highwaisted jeans fra h&m. Omtrent alle buksene jeg eier er svarte eller i mørk denim, så jeg ville ha et par lysere nå til våren, og disse passet perfekt. I tillegg kostet de bare 99 kroner, så det var jo et kupp! Du finner de i nettbutikken HER.

Om du har sett DENNE 17.mai lookbooken som jeg la ut for en liten stund siden, har du nok sett denne jumpsuiten fra bikbok, som jeg betalte 299 kroner for. Jeg kjøpte den da jeg var i byen med Maren og Runa, og ble forelsket med en gang. Jeg prøvde den på, og jentene bare "den er deg!", så da måtte jeg jo bare ha den. Det samme mønsteret går over hele jumpsuiten, bortsett fra nederst på beina, hvor det er litt annerledes. Den er utrolig luftig og behagelig å ha på seg, selvom den kanskje er litt lang i beina - jeg foretrekker hvertfall å bruke sko med hæl på, bare for å være sikker på at buksebeina ikke slepes langs bakken. Kan kjøpes i nettbutikken til bikbok HER.

Hårbåndet er også fra bikbok, og dette kostet 79 kroner. Jeg elsker alle typer bandanaer og hårbånd, og synes fargen på dette var utrolig fin! Det er et slags mykt denim-stoff, og har en stålstreng inni, slik at den holder formen. I nettbutikken HER. Perfekt for vår og sommer!

Solbrillene var også med i lookbooken HER, sammen med jupsuiten, og de kostet 69,90 kroner hos h&m. Jeg har et par fra glitter i samme type form, men med litt andre farger, så jeg ville ha noen mer nøytrale i tillegg, til bunad og andre antrekk. Love them!

Alle seks ringene kom i et sett, som jeg betalte 49,50 kroner for, også hos h&m. De var så vidt med i lookbooken de også, sammen med solbrillene over. Jeg er veldig dårlig til å bruke forskjellige typer smykker, men jeg synes det ser utrolig bra ut om det gjøres riktig. Personlig liker jeg best gullsmykker, spesielt til solbrun hud om sommeren, så jeg tenkte at disse ringene kanskje kunne være en steg mot et mer utsmykket liv, men hvem vet? Jeg har ikke brukt de annet enn i lookbooken, så vi får se. Men de er veldig kule, ettersom det ser ut som to ringer er blitt festet på midten. 

Hva synes du om innkjøpene?
Jourdan Dunn i Balmain for H&M

Kendall Jenner i Balmain for H&M

Zendaya i Fausto Puglisi

Taylor Swift i jumpsuit fra Balmain

Kylie Jenner i Balmain for H&M minikjole

Lily Aldrige i Balmain

Billboard Music Awards fant sted i Las Vegas den 17.mai, og stjernene stilte opp på rekke og rad. Balmain har de siste årene vokst til å bli en kjendisfavoritt, og mandag morgen ble det gjort offisielt at det franske motehuset er H&M neste samarbeidspartner. Kylie og Kendall Jenner, samt Jourdan Dunn, bar de første plaggene fra kolleksjonen som lanseres 5.november, og jeg er forelsket allerede. Av alle plaggene har jeg lagt min elsk på jakken til Kendall, hvor nydelig er ikke den?? I fjor var det Alexander Wang som stod for kolleksjonen, og jeg skrev et innlegg om det HER

Jeg digger alle antrekkene over, men synes Zendaya var litt ekstra kul. Alle plaggene hun har på seg er dekket av mønster, men det kler henne utrolig godt og hun stod i mengden på den røde løperen. You go girl! 

Hvilken look er din favoritt?


Heihei! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra Mari, hvor jeg og Vilde overnattet fra i går til i dag. Vi lagde pizza og cupcakes, og så på eurovision song contest. Vi satt og kommenterte antrekkene, sangene og utrigningene til alle på scenen, og var alle enige om at nesten hele Europa tok feil når de ga de høyeste poengene til Italia, Russland og Sverige. Vi heiet hovedsakelig på Norge, Belgia og Østerrike, men den svenske sangen som vant var jo helt grei den også. Vi sovnet altfor sent (tidlig?), men da vi til slutt stod opp lagde vi frokost og så pitch perfect. Det siste døgnet har vi sunget så mye og sovet så lite at jeg nå er helt utslitt, og sjeleglad for at det er fri i morgen! Det regner ute, så dagen i dag blir en filmdag ♥ 

Så du på eurovision i går? Hva gjør du i dag? 


Heihei! I dag er Runa med meg hjem, og vi har nå sittet lenge og tegnet forskjellige figurer ved hjelp av Øisteins tegnespill. Hahah, ja - vi er fem år gamle! Neida, men det var faktisk litt gøy, og jeg innbiller meg at det kan føre til latterkrampe hos voksne som har fått en drink for mye innabords, selvom spillet er beregnet for barn. For øyeblikket bare slapper vi av, for litt før sju tar vi toget inn til byen for å spise og se pitch perfect 2 på kino. Åhh, jeg gleder meg så mye, elsker naturligvis den første, så jeg er veldig spent på hvordan oppfølgeren blir. Vi satser på at den er minst like bra som eneren, hihih. 

Skal du se pitch perfect 2? 
Åhh, han her ♥ Another love lå på en eller annen spotify-liste jeg hørte på fordi jeg ikke hadde annet å gjøre, og da jeg hørte den ble jeg helt forelsket med en gang. Det er nok fremdeles min favoritt, men I know og grow old with me og de andre er på delte andreplasser alle sammen. 

Jeg elsker både sangene og tekstene, melodiene, musikkvideoene og stemmen.

Har du hørt om Tom Odell? Hva synes du om sangene?
F.v.: Jenny i lierstakk, Maren i buskerudbunad, Runa i rogalandsbunad, Matilde i hardangerbunad, meg i sognebundad og Vilde i lierbunad ♥Heihei! Hadde dere en fin 17.mai?

Jeg startet dagen i barnetoget fra Marienlyst til parken i Drammen sammen med jentene, før det bar avsted til farmor og den årlige 17.mai-lunsjen. Etterpå ble jeg kjørt tilbake til byen, hvor jeg møtte jentene igjen og så på russetoget. Da det var ferdig var det bare Maren, Runa og meg igjen, så vi dumpet rett ned på en benk, hvor vi ble sittende en stund og kikket på menneskene som gikk forbi. Det er egentlig ganske gøy, det! Maren måtte videre, så Runa og jeg bega oss ut på en mislykket jakt etter sukkerspinn. Vi tok toget hjem til meg i halv tre tiden, plasserte oss i sofaen med beina på bordet, og skravlet til hun ble henta. Da hoppet jeg rett inn i joggebuksa og lagde cupcakes. Klokken seks hadde jeg pyntet meg enda en gang, og vi fikk middagsbesøk. En ganske koselig dag, faktisk, så jeg er mer enn fornøyd!

Nå skal jeg jobbe med engelsk og naturfag, for skolen er ikke over enda, dessverre. Kjenner jeg er klar for sommerferie, hihi ♥ 

Hva gjorde du på 17.mai?
Heihei og gratulerer med dagen til alle sammen! Jeg skal akkurat til å løpe ut døra for å gå i barnetoget i Drammen, men jeg ville bare stikke innom for å ønske alle en super dag, uansett hvordan du feirer, eller om du ikke feirer i det hele tatt. Jeg skal kose meg til det fulle, og det håper jeg alle andre skal også!

Gratulerer med dagen til Norge og alle landets innbyggere ♥
Husk å sette på 1080p i hjulet nederst til høyre for best kvalitet!

17. mai er jo om bare to dager, så jeg er nok kanskje ute litt i seneste laget, men jeg håper det kan være til inspirasjon for noen hvertfall. Jeg skal selv gå i bunad, men jeg vet at det er mange som ikke har det, og da er det nok ganske stress å finne ut hva man skal ha på seg. Men jeg har noen tips!

♥ Dropp de høye hælene, med mindre du vet at de er komfortable og helt 110% sikker på at du klarer å gå i de hele dagen. Du skal nok gå mye lengre enn du tror.

♥ Dress et plagg opp, ikke ned. Velg et antrekk som er litt halvveis hverdagslig, en kjole, jumpsuit, skjørt og topp eller bukse og topp, og pynt på det med smykker, sminke, flash tattoos og noe fint i håret. Ikke velg en veldig glamorøs kjole, for så å slenge på en cardigan og converse. Det funker ikke, trust me. Du må heller prøve å gjøre noe hverdagslig, mer "fint", enn motsatt.

♥ Kle deg etter været. Vær så snill, ikke stå og frys midt i byen!

♥ Test både hår, antrekk og sminke en dag eller to før, slik at du er helt sikker på at det funker sammen, og du ikke glemmer noe.

♥ Vær komfortabel. 17.mai er en lang dag, med mye morro og latter, så ta på deg noe du kan ha det gøy i. Ikke velg den trangeste kjolen i skapet, bare fordi folk kommer til å synes du er fin, om du selv ikke klarer å puste i den.

Hva synes du om videoen?

Vil gi en stor takk til Janne, som lot meg stjele/låne ideen hennes ♥ Den kan du se HER
Heihei! Hvordan har verden det? De siste dagene har vært akkurat littegranne travlere enn jeg liker, men jeg har jo kommet meg gjennom det også! Søndag var det konfirmasjon til nesten-kusine Julie, onsdag var det gymprøve og innlevering av en skriftlig oppgave, i tillegg til opptrekk til skriftlig eksamen. Men hallo, JEG KOM IKKE OPP!! Er så utrolig glad for det, når man ikke er nødt til å komme opp, så trenger vi vel ikke gjøre det heller, hahah. Jentegjengen har gått rundt de to siste ukene og sagt at "vi kommer ikke opp, vi", for vi tenkte at hvis vi tenkte at vi ikke kom opp, så kom vi ikke opp. Og det fungerte det! La oss hvertfall tro det, og at det har samme funksjonen ved opptrekket til muntlig eksamen også. 

I dag har vi jo hatt fri, noe som har vært utrolig deilig! Jeg har jobbet litt med skolearbeid, bakt scones og jobbet med noe litt spennende, nemlig en video!! Bildet over er et stillbilde fra den, kan du gjette hva det er? Skulle gjerne ha filmet den tidligere, men været har virkelig ikke jobbet sammen med meg - før i dag. Jeg redigerer den nå, så den er vel oppe i løpet av morgen formiddag. Det haster nemlig littebittegranne, opsi. Jeg er naturligvis alltid litt for sein, men det går vel bra likevel! 

Nå skal jeg fortsette å redigere, og så er det Castle-torsdag halv ti. Ooo, som jeg gleder meg! USA er jo alltid foran når det kommer til serier, så jeg så spoliers for kveldens episode på twitter for to/tre uker siden. Det blir spennende, hihih. Ha en fin kveld alle ♥

FORRESTEN! Gjerne lik facebooksiden min HER!!

Solange Knowles i Giles Deacon kjole og høye hæler fra Christian Louboutin

Beyoncé i Givenchy kjole og smykker fra Lorraine Schwartz

Gigi Hadid i kjole fra Diane von Furstenberg og smykker fra Lorraine Schwartz

Rosie Huntington-Whiteley i Atelier Versace og smykker fra Anita Ko

Kate Becinsale i Diane von Furstenberg

Allison Williams i Giambattista Valli Haute Couture

Kim Kardashian West i Roberto Cavalli kjole og Lorraine Schwartz øredobber

Zendaya i Fausto Puglisi

Jennifer Lopez i Atelier Versace

Dianna Agron i Tory Burch

Jeg elsker å se alle stjernene på rød løper, og på årets Met Gala synes jeg det var så utrolig mange fine looker, både når det gjelder sminke, hår, smykker og antrekk. 

Met gallaen er en av verdens største begivenheter på motefronten, også kjent som Met ballet eller the Costume Institute Gala. Det er en årlig "fundraising gala", altså en pengeinnsamlingsgalla til fordel for Metropolitan Museum of Art's Costume Institute i New York. Det markerer også åpningen på the Costume Institutes årlige moteutstilling. Det er alltid mange vakre mennesker og antrekk på den røde løperen, men noe jeg synes er veldig interessant er at hvert år har et tema. Årets var "China: Through the Looking Glass", men jeg synes kanskje noen var litt mer "Kina" enn andre. 

Min desiderte favoritt er Dianna Agron. Hun så helt fantastisk ut, og både kjolen og hårfrisyren passet henne perfekt. Den grønne ringen, øredobbene og den nøytale sminken gjør hele looken fullkommen. Hun er nydelig! 

Hvilken look er din favoritt?


Jakke cubus // kjole weekday // solbriller h&m // vans era zalando

Denne uken har været vært litt opp og ned, med litt sol og litt regn. Men i dag er solen ute, og selvom det er vind, slang jeg på meg en kjole i dag. Det er første gangen jeg går med bare bein i år, det føles så herlig!

Mamma og jeg har gjort noen ærend i dag, og nå er det bloggarbeid og skolearbeid som gjelder. Den siste tiden har jeg vært ganske unispirert og umotivert på bloggfronten, ettersom det har vært mye skole og lange dager, men nå tror jeg det kommer seg litt. Jeg elsker jo å blogge, så det er så kjipt når jeg setter meg ned og fingrene ikke vil skrive noenting. Været ser ut til å bli bare bedre og bedre også, noe som hjelper mye. Nå lukter det fylte horn i hele huset, så det er tid for lunsj! Ønsker alle en god helg ♥

Jeg har også laget facebookside til bloggen, du kan like den HER!! 
Heihei! Dette er igjen et forhåndsinnstilt innlegg, ettersom jeg nå sitter i en full bil på vei hjemover. Konfirmasjonen til kusinen min Emilie var utrolig koselig, og været var helt perfekt. Det var sol hele dagen, med litt kald vind innimellom, men ettersom vi hadde varme bunader på oss alle sammen, var det helt flott. I kirken var det utrolig varmt da, for det var ganske fullt og vi satt på galleriet, så jeg brukte programmet som vifte etterhvert, hahah. Det var godt å komme seg ut, hvertfall! Det ble egentlig tatt en del bilder, men ettersom de alleraller fleste er av familiemedlemmer, ble det ikke så mange til bloggen. Mamma og jeg hadde en lite fotoseanse likevel, og jeg snurret og snurret og snurret, men bildene ble så fine! Har alltid syntes bunadsnurrebilder er så fine, hihi ♥ 
Månedens første favoritt er en planlegger/dagbok som jeg kjøpte på etsy.com HER. Dette året har jeg en liten plan om å bli mer effektiv og organisert, og denne dagboken var en liten del av dette målet. Den inneholder en månedlig oversikt over dagene, et lite avsnitt for hver dag hvor du kan skrive små notater om dagen, i tillegg til noen linjerte sider bakerst. Jeg skriver ned alle bursdager, avtaler, prøver og innleveringer, og føler at jeg nå har mer oversikt enn jeg hadde før. I tillegg elsker jeg quoten av Shakespeare på forsiden: though she be but little, she is fierce.

Favoritt nummer no er et svart iphonedeksel med hodeskalle som jeg kjøpte på glitter for ... to år siden? Jeg synes det er utrolig kult, og har hatt det på telefonen i flere uker nå, ettersom jeg ble ganske lei av marc by marc jacobs dekselet jeg har hatt på telefonen i evigheter nå. Dette er ikke veldig vårlig, men jeg har lyst på et med blomster snart, det er så fint!

Lipglossen er maybelline color elixir i caramel infused, en nyyydelig, veldig naturlig og "my lips but better" farge. Den er ganske pigmentert, og har ikke den klissete konsistensen som mange andre glosser har. Fordi fargen er såpass naturlig, har jeg brukt den en del i hverdagen, og tenker den er perfekt til bunad nå i mai, med konfirmasjoner og 17.mai. Love it ♥

Jeg har også brukt ørepropper mer og mer etter at jeg begynte på videregående, fordi jeg venter lenger på bussen nå enn jeg gjorde før. Jeg bruker øreproppene som fulgte med min iphone 5, og jeg har ikke planer om å kjøpe nye med det første. Ørene mine har nok en litt merkelig form, ettersom omtrent alle øreproppene jeg har prøvd tidligere har falt ut med en gang, men disse funker fett og jeg digger de.

Solbrillene fra glitter ble vist i DETTE new in-innlegget, og de har vært med i flere av antrekkene i det siste. Jeg synes de er dødskule, og hva mer er det å si om de? 

Sist, men ikke minst, how they met and other stories av David Levithan. Denne boken er litt spesiell, da det er en samling av 18 korte, veldig forskjellige, kjærlighetshistorier, om alt fra homofil kjærlighet, til hvordan et par møttes på flyet og at mennesker slår opp. Den er utrolig søt, og jeg anbefaler den til alle! Min favoritthistorie tror jeg er the numer of people who met on airplanes, så koselig!
Heihei! NÅ er endelig to uker med heldagsprøvestress ferdige, og bloggingen kan kickes i gang igjen. Uff, jeg føler at jeg har sittet begravd i skolebøkene de siste ukene, så det er godt å vite at de nå forbli lukket for første helgen på lenge. Det er heldigvis ikke flere heldagsprøver før om et år, sett bort fra at jeg kommer opp i eksamen, for det gjør jeg forhåpentligvis ikke *krysser fingrene og tærne og alt som er*. 

I går hadde vi siste heldagsprøven, engelsk, og på kvelden var Maren, Mari og jeg og så teaterforestillingen til Vilde. De hadde satt opp Monty Python's spamalot, og det var så morsomt, vi holdt på å dø av latter alle sammen (eller, nesten da). Det var spesielt en scene, hvor det var ei som holdt opp en gummikylling, det er faktisk noe av det morsomste jeg har sett noensinne. Tre minutter over midnatt satte jeg, mamma og søsknene mine oss på nattoget og ankom Bergen klokka sju. Kusinen min skal konfirmeres på søndag, men siden det er første mai helgen valgte vi å komme i dag, slik at det ikke blir sååå mye stress med reising fram og tilbake. Vi bruker mandagen til å dra hjem, noe jeg er sjelegald for, ettersom det betyr at 1. vi slipper å kjøre om natta og at jeg stiller opp på skolen i halvsøvne og 2. jeg har fri fra skolen på mandag! Ekstra lang helg ♥♥♥

Nå er det snart middag her, så jeg runder av med å ønske alle en god helg!


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits