Sko fra Birkenstock. Dette er virkelig et par med bahagelige sko, det skal være sikkert og visst. Jeg var egentlig ganske skeptisk til dette merket, fordi jeg ikke syntes de var så fine, men de tankene forsvant i det øyeblikket jeg satte foten nedi. Jeg valgte modellen som heter "Gizeh". 

To små søte skilt. En ting de var flinke med på Bornholm, og spesielt i den byen som het Gudhjem, var skilt. I nesten alle butikkene hadde de de fineste skiltene, som så litt gammeldagse eller slitt ut, noe jeg liker veldig godt. Jeg skulle egentlig bare ha ett, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilket jeg likte best, så jeg kjøpte liksågodt begge to. Jeg vet ikke helt hvor de skal plasseres enda, men det finner jeg nok ut etterhvert. 

Fire steiner. Disse ble kjøpt på natur Bornholm, der hvor en kunne lære om dinosaurer og sånne ting. Jeg er litt usikker på hva de heter, men den lilla er hvertfall ametyst, og den mer gjennomsiktige er bergkrystall. Jeg vet dessverre ikke navnet på den blå, men den rosa er rosenkvarts, om jeg ikke tar helt feil. Da vi kjøpte de, lå de i små kurver, og over hver kurv var det en lapp hvor det stod hva hver stein gjorde. Jeg vet ikke om jeg tror helt på det, men de var søte så jeg kjøpte de. 

Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder. Dette pudderet har jeg lett etter lenge, og da jeg endelig fant det, måtte jeg bare kjøpe det. Vi har rimmel i Norge, på lindex, og vi har dette pudderet der, men jeg har bare funnet det i to farger, og ikke den jeg ville ha. Jeg har fargen som heter 001 transparent, som betyr at man kan bruke det uansett hvilken hudfarge man har, men det gjør likevel det det skal. Jeg ville ha akkurat denne fargen fordi hudfargen forandrer seg, spesielt når vi går inn og ut av sommeren. Dette kan man bruke hele året, og jeg har brukt pudderet i dag, så jeg kan gi en liten "first impression": Jeg digger det! Det er fint og legger seg mykt og godt over ansiktet. Når jeg skriver dette, har jeg hatt det på i minst fire timer, og jeg er fortsatt ikke shiny eller oljete i ansiktet. Anbefales!! 

Rimmel London Match Perfection Blush. Dette var litt impulskjøp, og jeg har aldri hørt om den før. Grunnen til at jeg kjøpte den, var at da jeg stod i kø for å betale, oppdaget jeg en liten boks med varer som kostet fra 25 kroner, så jeg kikket naturligvis nedi og fant denne. Min er i fargen 001 light, og den gir en veldig fin og litt gammelrosa farge på kinnene, noe som ser veldig naturlig ut. 

Rimmel London Wake Me Up Anti-Fatigue Effect + Radiant Glow Concealer. Jeg har brukt den i dag, og synes at den er veldig bra. Den gir god dekkevne, både på urenheter og under øynene. Den er veldig myk å smøre utover, og føles ikke tung på fjeset i det hele tatt. I love it! Jeg har fargen 030 classic beige. 

En liten scrunchie. Om du ikke vet hva en scrunchie er, så er det enkelt og greit en hårstrikk med stoff rundt. Jeg tenker at den kommer til å se kjempesøt ut når jeg foreksempel har håret i en dott, eller høy hestehale. Fargen er litt spesiell, og ikke noe jeg vanligvis ville ha valgt, men siden jeg vil ha mer farge inn i hverdagen, så valgte jeg denne lilla. Og det var den fineste fargen de hadde. 

Lyseblått/turkist armbånd. Dette likte jeg utrolig godt, ikke bare på grunn av fargene, men fordi det er ut som om det er mange enkeltarmbånd, når det ikke er det. Den har en stor slags "spenne", som er utrolig enkel å feste, i motsetning til mange andre armbånd jeg eier. Det var også perfekt størrelse rundt håndleddet mitt!

Det var da alle innkjøpene mine fra Bornholm. Det var ikke så veldig mye, men vi var jo ikke der for å shoppe. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt, og er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke alt en hel masse framover. 

Hva synes du om innkjøpene?
Heihei! I dag ble det enda en tidlig morgen, siden jeg våknet klokken fem med dundrende hodepine. Jeg tok en smertestillende og bare satt og ventet på at den skulle begynne å virke, noe som gjorde at det føltes ut som om det tok flere timer. Jeg tror kanskje jeg sovnet i et kvarter, men ellers har jeg bare ligget og stirret opp i taket, egentlig. Men det går fint at jeg våknet såpass tidlig, fordi jeg har faktisk en del ting jeg har tenkt til å gjøre i dag! Nå først har jeg laget meg en kopp varm kakao og skal se på 'it´s kind of a funny story', før jeg lager meg en god frokost. Jeg har ikke sett filmen før, men har hørt mye bra om den, så jeg gleder meg! Deretter skal jeg dusje (eller bade, vi får se) og gjøre meg klar for dagen, med sminke og det hele, kanskje til og med noe gøy på håret? Det er jo ikke nødvendig, med tanke på at jeg er alene hjemme i nesten hele dag, men jeg føler meg alltid mye bedre når jeg føler at jeg ser bra ut. Jeg kan ikke være den eneste! Så skal jeg rydde rommet mitt, samt tørke støv og vaske, og blogge innkjøpene mine fra Bornholm. Det siste som står på agendaen i dag, er å ta en skikkelig opprydning i klesskapet. Ta ut alle klærne, legge bort det jeg aldri bruker og det som er for smått, vaske i skapet, og putte tingene tilbake på plass, pent brettet, ikke i sånt kaos som de ligger nå, hihi. Hvis jeg får tid, skal jeg også rydde ut av to store skuffer jeg har på rommet mitt. Der samler det seg alltid mye dritt, men hvis jeg ikke rekker det i dag, så får jeg bare overføre det til i morgen. Det er da planen for i dag, så jeg får nok sette igang nå med en gang, før kakaoen min blir kald, hihi. Vi blogges!

Et "in action" blogger-bilde som Batool tok av meg for en stund siden. Hun insisterte på at jeg skulle legge det ut så Batool: dette er til deg!

Hva skal du gjøre i dag? Fortsett gjerne å komme med tips til hva jeg kan blogge om!
Heihei! I går kom vi hjem fra Bornholm, og i dag var jeg oppe allerede litt før seks. Siden det har jeg vel egentlig bare sittet i pysjamas og ikke gjort noe spesielt. Jeg føler meg litt uvel, noe jeg har gjort i et par dager. så jeg skal bare slappe av. Været ute er ikke særlig bra heller, det er ganske grått og overskyet, så jeg føler liksom ikke for å gå ut. Tror også at jeg skal lese ferdig boken jeg holder på med i dag, og jeg vil lage et 'innkjøp fra Bornholm' innlegg. Jeg har egentlig vært ganske uinspirert i forhold til bloggen i det siste, så forslag til hva jeg kan blogge om tas imot med stor takk. Vi snakkes senere! 

Noen bloggtips?
Heihei! I går begynte vi med å kjøre til Nexö å kjøpe Birkenstock, hihi. Jeg har de sannsynligvis på føttene når dette innlegget postes, og de er så sykt behagelige! Dette innlegget blir forhåndspubilisert fordi vi skal ta turen hjem igjen i dag, noe som betyr at jeg ikke får tilgang på nett. Så derfor. Tilbake til innlegget. Som jeg skrev i et annet innlegg, så skulle vi jo egentlig til en klatrepark i går, men da vi kom dit viste det seg at man måtte bestille osv, noe vi selvfølgelig ikke hadde gjort, fordi det stod ikke noe om det i den turistbrosjyren vi leste. Vi kjørte derfor til Gudhjem, en søt og liten by ikke så veldig langt unna klatreparken. Vi skulle dit uansett, for å kjøpe karameller, men da ble vi der til klokken var nesten fem. 

Først skulle vi ha lunsj, så vi dro til et sted som het Brød-et eller annet. Vi så at de hadde pizza der, og siden det var det vi ville ha så gikk vi rett inn. Det var en kjempekoselig restaurant, og maten var kjempegod, slevom pizzaen var svær. Jeg klarte ikke å spise opp hele, haha, men god var den!

Etter det gikk vi egentlig bare og kikket i de søte gatene. Jeg kjøpte et par ting, men jeg tenkte å lage et lite innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem igjen. De hadde dødsmange fine litt vintage, eller gammeldagse, skilt, som jeg falt helt for, og jeg skulle gjerne ha kjøpt alle sammen, haha. Og fine kjøleskapsmagneter manglet det heller ikke på, men vi har dessverre ikke magnetisk kjøleskap. Jeg har en liten magnettavle på rommet mitt som jeg fikk til jul og en hel skapdør med magnetmaling, men siden tavlen ikke er hengt opp, og magnetmalingen ikke funker, så kjøpte jeg ingen. Jeg fant også en liten, litt spesiell butikk, med de søteste kjolene! Men de hadde ikke min størrelse, hvor typisk er ikke det, haha! Min flaks, ass. 

Som sagt så sitter vi sikkert akkurat nå i bilen i enten Danmark, Sverige eller Norge, hvem vet. Ha en fin dag dere :)
Solbriller fra monki, t-skjorte fra bikbok, cardigan fra abercrombie&fitch, shorts fra brandy melville og sko fra steve madden hos dna

Heihei! Det blåste en del da vi skulle ta outfitbilder i dag, så dette ble faktisk de to eneste som var brukbare. Det var sykt merkelig å stå der på steinene, siden jeg følte at de kom til å rase under meg hvert øyeblikk. Men det funket greit, haha! Jeg tenkte forresten at jeg skulle dele et par musikkfavoritter i samme slengen, noe jeg regner med at går greit.  

Hedegaard - Happy home 

Guy Sebastian - Like a drum 

Pitbull feat. Jennifer Lopez & Claudia Leitte - We are one (Ole ola) - The official 2014 FIFA world cup song

 

Gabrielle - 5 fine frøkner
 

Heihei! I går gjorde vi mye forskjellig! Eller, det var ikke mye, men det var hvert fall varierte aktiviteter, haha. Vi begynte med å gå opp i et fyrtårn, ikke langt fra ferieleilighets-stedet vi bor på. Vi skulle egentlig gå der dagen før, men da var det stengt. Så i går kom vi akkurat da det ble låst opp, gikk alle de 196 trappetrinnene opp til toppen, kikket på den fine utsikten og tok et par bilder, før vi gikk alle de 196 trappetrinnene ned igjen.

 

Etter at vi hadde kjøpt et par ting i turistbutikken der, bar det av sted til Åkirkeby, samme stedet som vi var på marked tidligere. Bare at denne gangen var det til noe som heter Natur Bornholm. Det var rett og slett en stor bygning, hvor man kunne lære om tiden for mange hundre millioner år tilbake. Det var litt som vilvite, bare med fossiler og dinosaurer. Nesten.

 

Det siste punktet på agendaen var en glass-workshop. Vi hadde funnet en brosjyre, hvor det stod at man kunne lage egen glasskunst på dette stedet, noe vi da selvfølgelig gjorde. Søsknene mine og jeg lagde kunst, mens mamma gikk rundt i butikken og bestemte seg fram og tilbake for hvilket glassfat hun skulle kjøpe: om hun skulle ta det grønne eller det grønne og rød, om hun skulle ta ett stort, eller ett lite sammen med to telysholdere. Hun klarte og bestemme seg, og vi ble ferdige med glasskunsten vår. Vi skal hente de på lørdag, så jeg er veldig spent på hvordan de blir.  Jeg vet jo hva jeg lagde, men det blir gøy å se hvordan de er når de er smeltet sammen og sånt.

 

Da vi kom tilbake til ferieleilighets-stedet, satte jeg meg ut i solen med chiabattarundstykker og krimbok og leste en stund, før jeg ble kald, hoppet i koseklærne og satte meg under dyna, siden der var det mye varmere.

Etter en stund gikk vi opp til bassenget for å bade, og endte opp i saunaen. I dag er planen å dra til Gudhjem for å kjøpe karameller, og dra i en klatrepark. Vi skal også en liten tur til Nexö for å kjøpe skooo, hihi. Vi snakkes senere!!

 

Hva synes du om bildene?

(Forhåndspubilisert/tidsinnstilt innlegg)
Hårblomster og kjole fra h&m og sko fra steve madden hos dna

Og forresten, jeg har blitt skilpadde!Dagens antrekk: Topp fra brandy melville og shorts fra bikbok

Kveldens antrekk: Kjole fra weekday, strikkajakke fra bikbok og sko fra steve madden hos dna

Det ble to antrekk i dag, men jeg håper det går fint! Hva synes du om antrekkene?
Heihei! Før jeg begynner å fortelle om det som skjedde i går, må jeg dele en flau historie fra dagen før. Dere vet at jeg satt alene i hovedbygningen ganske sent, og at det var mørkt ute? Vel, da jeg gikk tilbake så jeg nesten ingenting og presterte derfor å gå opp på verandaen og nesten inn i huset til feil mennesker. Det eldre paret så overrasket på meg, og jeg løp raskt til riktig hus, haha. Uff. I går startet jeg dagen med en dusj, noen grader kaldere enn jeg kunne tenkt meg. Det var varmt vann i cirka fire minutter, så jeg stod jo med balsam i håret da det ble iskaldt. Jeg gikk bare opp til dusjene ved bassenget, men det var liksom ikke akkurat slik jeg ville starte dagen, selv om det var veldig forfriskende.

I går dro vi først på et marked i Åkirkeby. Vi leste om det i en eller annen brosjyre, så vi tok en liten tur. Det var ikke så mye fint der, men likevel hyggelig å gå rundt og kikke på alt det rare folk hadde til salgs.Vi satte oss inn på et sted som het blomsterkafeen eller noe sånt, for å spise is. Jeg bestilte en mellomstor softis med nøtter, men jeg tror det er den største mellomstore isen jeg har spist noensinne, haha. God var den hvertfall.

Da vi hadde gått og kikket litt i Åkirkeby, satte vi kursen mot Opalsøen for å utfordre en frykt. En stund tilbake satte jeg meg ett mål for sommerferien, og det var å gjøre noe jeg egentlig ikke turte, og allerede i dag ble det målet oppnådd. Vi fant ut at de hadde en taubane der, hvor man får på seg en sele og går opp til en høyde, før man hopper ut fra kanten og kjører i 60 km/t i omtrent 250 meter. Og det gjorde jeg i går. Broren min også da, men han er ikke redd for sånt. Jeg tok en tur, og fy faen er det eneste jeg kan si. Det var sykt skummelt, men jeg oppfattet egentlig ikke at jeg hadde gjort det før jeg skiftet tilbake til vanlige klær. Det gikk heller ikke opp for meg at jeg hadde hoppet utfor klippen før jeg nesten traff vannet. Men jeg gjorde ett eller annet feil da, siden jeg snurret rundt og landet feil vei. Man skulle egentlig ?stå på vannski? før man ble hektet av taubanen,  men siden jeg var feil vei så havnet jeg på rompa og spratt på vannet, haha. Det føles godt å ha gjennomført det da, for hvis jeg hadde feiga ut så vet jeg at jeg hadde angret senere.

I FARTAAAA

Etter denne opplevelsen, kjørte vi til Sandvig og spiste, før vi gikk ned på stranden og var der en stund. Jeg bare lå på strandmatta og hørte på musikk hele tiden, mens de andre lekte og jeg vet ikke hva.I dag har vi bare hatt en rolig dag på stranden, og nå skal vi snart dra ut og spise middag. Jeg trooor outfit kommer senere i kveld. Ha en fin kveld!

Hva har du gjort i dag? Hva synes du om bildene?

Olaskjorte og t-skjorte fra bikbok, solbriller fra monki, skjørt fra h&m, sko fra toms og veske fra morris
 

Heihei! Da var det tid for dagens oppdatering om hva som har skjedd og hva vi har gjort i dag. Jeg våknet som vanlig litt for sent, og startet dagen med et morgenbad i bassenget. Deretter gjorde vi oss klare, stablet oss inn i bilen og satte kursen mot Nexö. Vi skulle vel hovedsakelig dit fordi mamma trengte en minibank, men det viste seg å være en veldig koselig liten by. Vi gikk rundt og kikket litt og kjøpte et par ting. Jeg prøvde et par Birkenstock, og fyyy for noen behagelige sko!! Jeg har jo sett på de tidligere og ikke syntes de var fine, men nå har den tanken forsvunnet helt. Jeg kjøpte de ikke da, men skal ikke se bort ifra at det ender opp et par hos meg, hihi.

Etter den lille byturen besøkte vi en sommerfuglpark, med verdens fineste sommerfugler. De bodde inne i et drivhus, hvor det var nesten 30°C og 80% luftfuktighet, noe som ikke var veldig behagelig, hvertfall ikke for meg. Men jeg tok noe sånt som en halv million bilder da, så her kommer kremen av kremen. 

Opsi, det var ganske mange det, hihi. Men de var så fine at det var umulig å ikke ta bilder! Da vi var ferdige der, dro vi tilbake til Nexö for å spise lunsj på en knøttliten, men koselig kafé. Vi kom tilbake til leiligheten, jeg blogget outfitbildene mine og tok et bad før vi gjorde oss klare og hoppet i bilen igjen. Denne gangen var det for å ta en kort kjøretur til Snogebæk og se på sankthansbålet deres. Det var svært, men det var også masse mennesker der da. Det hadde til og med kommet et skolekorps for å spille og gjett: de var faktisk norske! Tidligere i dag leste vi i en brosjyre som sa at denne uken skulle norske skolekorps komme til Bornholm, husker ikke helt hvorfor, men de spilte hvertfall et par-tre sanger før bålet ble tent.Nå har vi kommet tilbake til leiligheten, og for øyeblikket sitter jeg i senga mi og skriver dette innlegget. Jeg fant ut at det kanskje var enklere å skrive det i et word-dokument og bestemme bilder og alt sånt, før jeg går bort til internettet og publiserer det. Jeg tenker at det er mye raskere, og så slipper jeg å sitte alene i bygningen så lenge, mens det er mørkt ute. Mørkeredd much, haha, jaaaa. (Må si at det er ganske skummelt her i mørket alene, og jeg er livredd for å gå tilbake. Man vet aldri hva som kan skje.)

 

Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?Olaskjorte og maxiskjørt fra bikbok, topp fra brandy melville, solbriller fra monki og sko fra steve madden hos dna

Heihei! Da var dagens antrekk postet! Det var utrolig vanskelig å ta bilder i dag, siden lillesøsteren min plutselig bestemte seg for å være med på alle bildene, haha. Jeg klarte å klippe hun bort da, så det er derfor jeg ikke er helt midt i bildet hele tiden. Det er utrolig fint her på Bornholm, og i dag har vi gått rundt og kikket i en liten by og vært i en sommerfuglpark. Etterpå skal vi finne oss et sted å spise middag, før vi tar turen ned til en strand og ser på sankthansbålet. Vi feiret jo på lørdag, men det er jo egentlig i kveld, så vi får med oss to bål i år. Det gjør jo ingenting, sankthans er jo kjempekoselig. En oppsummering av dagen med masse bilder kommer senere i kveld!

Hva synes du om antrekket?
Heihei! Det har blitt litt dårlige oppdateringer de siste dagene, men nå satser jeg på at jeg er tilbake for fullt, hvertfall nesten. På torsdag var det jo tiendeklasse-avslutning, på fredag var det en vondt-i-ryggen-og-hodet-dag, da jeg egentlig skulle til byen og lunsje med jentene, noe jeg dessverre måtte stå over. Om kvelden var det hippiefest hos Tina, og da var jeg heldigvis bra nok til å dra. Alle jentene var fulle i blomster, og det var en kjempekoselig kveld. I går var det sankthansfeiring på hytta til noen familievenner, med masse masse mennesker og stort sankthansbål, akkurat som det pleier å være.

I skrivende stund sitter jeg alene på en ganske så ubehagelig mørkeblå stol i hovedbygningen til ferieleilighets-stedet vårt her på Bornholm. Det er bare her det finnes internett, men det går helt fint når jeg har musikk på ørene. Jeg tror forresten ikke jeg nevnte her på bloggen at vi skulle ha en ferieuke hit, men for de som ikke vet det så er Bornholm en øy som tilhører Danmark. Vi kom hit i dag, og drar hjemover på lørdag. I stad gikk vi en liten tur til stranden, og siden jeg tok endel bilder så kan jeg jo likesågodt vise de her og nå.

Sanden de har er virkelig den mykeste og fineste du kan tenke deg, men den lagde en sånn merkelig gnisselyd når man gikk i den. Akkurat samme lyden som når man gnir isopor, grusomt. Himmelen var også nydelig, noe som ikke kom så godt frem på bildene.

Hva synes du om bildene?

// Tumblr
Dette innlegget er skrevet til hele det beste 98 kullet på Høvik ILU MASSE

Da vi Gullaug-elevene kom til Høvik skole den første dagen i åttende klasse, husker jeg godt at jeg var veldig nervøs, men samtidig utrolig spent. Jeg var nervøs for å begynne på ny skole, med nye lærere og klassekamerater som jeg ikke visste hvem var. Jeg var også spent på hvem av vennene mine jeg kom til å komme i klasse med, og hvordan de neste tre årene kom til å bli. De fleste elevene satt vel med akkurat de samme tankene, men så vidt jeg vet har alle blitt veldig fornøyde. 

Jeg har jo gått i A-klassen, som etter min mening har vært den aller beste klassen. Klassemiljøet har vært et samtaleemne i åttende, niende og tiende, både mellom elev og elev, elev og lærer og lærer og lærer. I A har vi kommet fram til at vi er en klasse med mange forskjellige personligheter, interesser, talenter og meninger, men at det er grunnen til at har har vært et såpass bra miljø. Alle har passet så bra sammen og vært så gode venner, og jeg kunne virkelig ikke ønsket meg noen annen klasse ♥
I løpet av disse tre årene har det jo skjedd mye moro i klassen, som for eksempel da halve klassen stod opp under en hel mattetime eller da det ble skrevet Rannveig og Rannveigpus over hele whiteboarden. Vi har vært 71 elever på trinnet, og B- og C-klassen har holdt til litt lenger borti gangen. De har også vært en god gjeng å omgås i friminutter og pauser. 

Noe av det jeg husker best fra ungdomsskolen er Polen/Tyskland-turen i begynnelsen av tiende. Det var den mest fantastiske reisen jeg har vært på, rett og slett fordi det var sammen med de beste menneskene jeg kjenner. Det var naturligvis veldig trist, siden vi besøkte konsentrasjonsleirer og fikk en bedre forståelse for andre verdenskrig og hvilke følger den hadde. Men selvom vi hadde altfor mange timer i buss, stod opp til klokkesletter som hvertfall var for tidlige for meg hver dag og kanskje felte et par tårer, er det en tur jeg kommer til å huske så lenge jeg lever. 

♥♥♥

I går var det siste dag på Høvik, som bestod av generalprøve, pynting av bord og grilling. På slutten av dagen fikk vi noen "minneplaketter", hvor det stod noen fine ord fra klassen og yrker som de tror en kommer til å bli. Den henger selvfølgelig på veggen allerede. 

Klokken seks møtte hele trinnet opp på skolen fro vitnemålsutdeling. Som den emosjonelle jenta jeg tydeligvis er, begynte jeg å gråte allerede på vei til skolen jeg, og hadde et lite opphold helt til Nora og Rebecca sang "The Call" av Regina Spektor og Rebecca begynte å gråte. Da knakk jeg helt sammen, og klarte nesten ikke å slutte før vi kom hjem. Lærerne holdt tale, og hadde til og med laget et liten film til oss, med forskjelige bilder de hadde funnet og tatt, noe som var utrolig søtt. Vi fikk også utdelt vitnemålet, og til slutt stod både lærere og foreldre og sang "Tenke sjæl". Jeg stod ved siden av Kristin og Nora, med maren litt lenger bort. Jeg var det første som gråt, og de tre andre fulgte på. Vi stod der og holdt rundt hverandre, noe som var kjempekoselig ♥ Etterpå stod alle og gråt i kor, mens vi tok bilder og til slutt kom vi oss hjem, skiftet og dro til Engersand, et friluftsområde i nærheten. Der var nesten hele trinnet; noen badet, noen satt og snakket, noen spilte volleyball, noen danset til musikken. Vi fikk noen striper med neonmaling i fjeset, og hadde en syykt bra kveld. For å oppsummere så var det en kveld jeg sent kommer til å glemme ♥

Og til de på trinnet som (kanskje) kommer til å lese dette:

Tusen tusen millioner takk for både tre og ti fantastiske år sammen med dere. Dere er virkelig de beste menneskene jeg noensinne har møtt, og jeg er så utrolig glad i dere alle sammen. Nå merker jeg at tårene begynner å presse på her, så jeg avslutter dette innlegget med å si at jeg kommer til å savne dere alle sammen. Mange av oss begynner jo på samme videregående til høsten, men vi blir likevel aldri de samme klassene igjen. Jeg ser allerede frem til reunions om sånn hundre år, når vi er gamle og går hele gjengen.
DET FINNES INGEN BEDRE ENN DERE ♥♥ 
Kjole fra Monki, 180 kroner

Sekk fra Monki, 250 kroner

Solbriller fra Monki, 100 kroner. Modellen heter 'leora' 

Kjole fra Brandy Melville, 320 kroner

Shorts fra Brandy Melville, 400 kroner

Topp fra Brandy Melville, 170 kroner

Topp fra Brandy Melville, 190 kroner

Topp fra Brandy Melville, 240 kroner

Topp fra Mango, troor denne kostet 149 kroner, men er veldig usikker

Badehåndkle fra Princess, mener dette kostet 99 kroner, men er veldig usikker

Bok fra Narvesen, 149 kroner

Bikini fra 'the black collection' hos Lindex, 149 kroner for overdelen og 129 kroner for underdelen

Bikini fra 'Holly & Whyte' hos Lindex, 149 kroner for overdelen og 129 kroner for underdelen

Opi neglelakk i fargen I saw...U saw...We saw...Warsaw fra Kicks, 48 kroner på salg

Hva synes du om innkjøpene? Har du handlet litt i det siste?
Heihei! I dag var jeg i Drammen igjen, denne gangen med søsteren min og noen familievenner. Vi var på McDonalds for å spise først, før vi gikk og kikket litt rundt på CC. Det skjedde ikke noe spesielt egentlig, men jeg tok noen bilder som jeg tenkte å dele. Solen var ikke ute hele dagen, det var litt grått, men en grei temperatur likevel.
Solbriller fra monki, topp fra mango og skjørt fra bikbok

CREDS TIL MESTERFOTOGRAFEN BATOOL ilu masse
Heihei! Som jeg nevnte i gårkveld, avtalte Batool og jeg å sykle til Drammen i dag. Hun hadde noen ting å gjøre, så da ble jeg med. Det gikk forsåvidt greit å sykle, bortsett fra endel motvind som førte til to litt slitne jenter. Vi kom oss hvertfall til Drammen, og gikk rundt og kikket en stund før vi fant ut at vi var sultne. Da gikk vi og kjøpte hver vår bolle og drikke, og satte oss ned på bystranda. Det var utrolig fint å sitte der på et håndkle og snakke om alt og ingenting. Da vi var ferdige med å spise, var Batool min personlige fotograf og tok outfitbilder som kommer i morgen formiddag. Vi gikk og kikket en stund til, før vi syklet videre til Drammen bibliotek. Jeg ville ha noe å lese på ferie om et par uker, og hadde et par bøker som jeg ønsket meg. Det var ganske lang ventetid på begge bøkene, så jeg lånte heller to andre som jeg gleder meg til å lese!

Er det noen som har lest de og kan anbefale de? Jeg liker Henning Mankell sine Wallander-bøker, så er ganske sikker på at den kommer til å falle i smak, men jeg er mer usikker på den andre. 

Hvilke bøker kan dere anbefale? Ha en super kveld videre ♥
Heihei! I går ettermiddag pakket jeg en sekk og dyne og pute og dro over til Maren for å overnatte der, noe som var like koselig som alltid. Vi så på 'wild child', lagde kjempegod pizza og spste chips og marshmallows og maoams og koste oss i sofaen. 

Pizzapizza

Nammenam

Rot, haha

Vi var ikke i seng før klokken var nærmere to, så vi var ikke akkurat morgenfugler i dag tidlig. Jeg våknet først, rundt klokken ti, mens Maren ikke var fullt så tidlig og våknet en stund senere. Vi satt i senga og skravlet en stund, før vi satte på 'notting hill' og slappet av med den. Da klokka var omtrent tidlig middag, gjorde vi oss klare, stod opp og lagde frokost. Vi stekte egg, varmet rundtykker og dekket på bordet ute i solskinnet. Det var utrolig herlig å sitte der, med god mat og sola som stekte i ryggen. Etter maten gjorde vi et mislykket forsøk på å lage såpebobler, før jeg ble hentet. 

Siden jeg kom hjem har jeg gjort omtrent ingenting. Ukas Castle-episode er nettopp ferdig, og tv-en står på vox og jeg skriver dette innelgget mens jeg venter på at mord og mysterier skal begynne. Åå, jeg har virkelig fått litt dilla på den serien der, ass, selvom den er urgammel. I morgen har Batool og jeg nettopp avtalt at vi skal ta en sykkeltur (!!!) til Drammen, siden hun har et par ærender å gjøre, og jeg skal teste ut den nye sykkelen min. Vi får se hvordan det går, men nå begynner det her, så vi får snakkes i morgen! Ha en fin kveld ♥
HEIHEI! Ikke la overskriften skremme dere, jeg er venn med Karoline, jeg har ikke kidnappet henne. Men hvordan går det med alle andre mennesker på jorden i dag? Akuratt nå sitter jeg i sengen til Karo og spiser chips fordi hun lot meg skrive dette innlegget. Det blir altså hennes belønning for ikke å trenge å skrive et innlegg. Derfor får jeg chips. Forventer ikke at dere skal forstå men jeg får chips så jeg er fornøyd. 

Så da sitter man her, mens Karo, hun som egentlig eier denne bloggen, sitter på do, noe som har tatt en goooood stund. Neida, jeg vet ikke hva hun driver med der for å si det sånn. Tulla. Neida tulla, jeg vet faktisk ikke hva hun driver med. Men nå er hun her og ser på insta. Timalu i Drammen har tydeligvis fått nye deksler. Smashing. Hun var egentlig aldri på do, btw, hun sitter på sengen med mobilen, så det var altså en tull, men resten var sånt. Hun sriver å kikker hele tiden for å sjekke om jeg publiserer. CHILL KARO! Jeg publiserer ikke før din tillatelse :):) Føler at jeg skriver en dagbok, som Anne Frank, bare at jeg skriver om Karo, i tredjeperson, om et helt annerledes emne, som mest sannsynlig aldri vil interessere noen eller bli publisert som en bok, oversatt til mange språk og bli solgt over hele verden. Men det var vel ikke hennes hensikt heller og ikke min heller. Karoline skal få ha livet sitt i fred. 

Vi spiste is i stad da, på lierkroa. Det var godt. Nam. Alle liker Lierkroa. Funnet ut at det faktisk er ganske mange som vet om Lier, vi har jo lissom Lierkroa, Liereple, og ja.. mye mer? Vi har noen matbutikker også da, som betyr: drungdrungdrung *trommevirvel* : SJOKOLADE, yummy og is. Så ikke undervurder Lier, selv om jeg regner med at de fleste ikke har hørt om det, men det er faktisk en del som har hørt om det. De som ikke vet hva det er, så er det et sted. En kommune. En liten by med levende mennesker (og matbutikker med sjokolade), og traktorer da. I Norge. I Burskerud. En times tid fra Oslo, med bil. Ganske sentralt. Eller ikke.. Men en gladnyhet! hvis du er i Lier er du ganske sentral i forhold til: drungdrungdrung *trommevirvel nok engang*: KAROLINE HEEN! Bloggeren altså, hun som driver denne bloggen.

Jaja, vel vi snakkes, eller ikke, regner med at du mister noen følgere på dette mindre interessante innlegget. (but you gave me the power to write on your blog, and with great power comes great responsibility) Dere vet, jeg kan være dyp jeg også, ikke bare en bortkasting av deres tid. Nå må jeg gå, skal spise middag. Tulla, skal ikke det, men orker ikke skrive mer, sorry, notsorry. De fleste har nok sluttet å lese etter de første ordene. Byebye friends

XOXO, and who am i, thats a secret ill never tell  (jeg er egentlig ikke Gossip Girl, bare sånn at dere vet det) I will be back 
Heihei! Jeg har lyst til å bytte header, da jeg synes at den jeg har nå er litt mye og jeg er ikke helt fornøyd med den. Jeg har nå laget tre forskjellige, men problemet er at jeg liker alle sammen, så jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal bruke. Jeg skal selvfølgelig ha skrift på den, men vil vente med det til jeg har valgt hvilken header jeg skal ha. Kan dere hjelpe meg? Jeg hadde forresten satt enda mer pris på om noen kanskje kunne lage en helt ny header til meg, da mine picmonkey-greier sikkert ikke er det beste. Hvis du har lyst, legg igjen en kommentar med mailadressen din, så sender jeg deg bilder ♥

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Tusen takk på forhånd! 
Solbriller fra monki, t-skjorte fra brandy melville og skjørt fra h&m

På eksamen tenker jeg at man skal se litt ekstra presentabel ut, så jeg krøllet håret litt i dag, og ble veldig fornøyd med resultatet! Akkurat de hverdagslige, løse krøllene som jeg ville ha. Nesten alle lærerne jeg støtte på kommenterte det, haha, men de sa at de syntes det var fint da, heldigvis haha. Jeg er forresten totalt obsessed med de nye solbrillene mine som jeg har på på bildene over. De er matt svarte, noe jeg har lett etter en god stund nå. I tillegg er de runde, og det eneste runde solbrilleparet som kler meg. Jeg har villet ha runde solbriller lenge, så når jeg fant disse måtte jeg bare kjøpe de. Og nesten det beste: de kostet bare hundre kroner! Løp og kjøp sier jeg bare!

Heihei! I dag var eksamensdagen, og tiden rett før jeg skulle inn, samt halvtimen sammen med sensor var nok det mest nervepirrende jeg har vært med på. Jeg satt på skolen og lagde meg søte manuskort, men jeg kunne heldigvis stoffet så godt at jeg ikke brukte de. Jeg kunne liksom ikke få meg til å gå fra det ene kortet til det andre, men det gikk bra. Jeg gikk ut med karakteren fem, så jeg er superfornøyd! Planen var å ta bussen hjem etter eksamen, siden jeg hadde akkurat perfekt tid til å gå ned til bussholdeplassen, men Batool hadde eksamen samtidig som meg, så jeg fikk sitte på med hun. Vi var å kjøpte softis på lierkroa også for å feire at vi var ferdige, noe som alltid er like godt. Da jeg kom hjem tok jeg outfitbilder, bredte ut det store piknikteppet vårt, fant en musicangel og det nye og lå og leste en stund, noe som var superdigg. .

Nå har jeg sovet noen timer (opsi) og skal bare slappe av og gjøre litt blogg-greier tror jeg. Jeg skal ikke på skolen før onsdag neste uke, så jeg har god tid, haha. Jeg må prøve å finne på noe med noen da, siden det er fem dager liksom. 

Hva syntes du om dagens antrekk? Ha en flott dag videre!
Heihei! I dag, som i går, ble det en litt ekstra god etter-skolen-lunsj, som en liten belønning for at jeg kommer meg gjennom eksamen. I går fikk vi jo faget, og i dag var det tid for å trekke oppgaver. Lærerene hadde laget fire forskjellige oppgaver, og det lå åtte eksemplarer av hver oppgave i hver sin konvolutt. Mellom hver som gikk og trakk oppgave ble det rotert litt på de, men likevel klarte min gruppe å holde seg til to forskjellige oppgaver: det var fire stykker som trakk hver oppgave. For en kjedelig klasse vi er, haha. Jeg trakk en oppgave om tematikken i Knut Hamsuns forfatterskap og hvordan det vises i romanen hans 'Victoria'. Jeg ville heller hatt om språkhistorien mellom nynorsk og bomål, siden det hadde vi om for noen uker siden, men slik ble det ikke. Jeg synes oppgaven er helt grei, litt vanskelig og utfordrende men det skal nok gå greit. Jeg skal opp fra fem over halv ti til ti over ti, akkurat den tiden jeg ville ha. Vi skal være på skolen i god tid før vi skal fremføre, gjerne en time, så da kommer jeg med skolebussen halv ni og får passe tid til å øve og bli helt klar. Etter det skal jeg sannsynligvis rett hjem, hvis ikke jeg finner på noe gøy sammen med noen. 

I dag hadde jeg også med cupcakes, bare fordi eksamen. De ble mye luftigere enn jeg har laget tidligere, skjønner ikke helt hvorfor, men. De ble tatt imot med åpne armer av folk som syntes de var kjempegode, noe som var utrolig koselig. Jeg hadde med meg 17 stykker, og det var en som kom hjem igjen også, men den forsvant nesten med en gang, naturlig nok. Nå må jeg fortsette med jobbingen, ønsk meg lykke til i morgen, hihi. Og lykke til til alle andre som skal ha eksamen i morgen også ♥

Skal du ha/har du hatt eksamen? 
Heihei! I dag var det en utrolig nervepirrende dag, vi kom nettopp opp til muntlig eksamen. Pulje en fikk faget i dag, mens pulje to får det ikke før på fredag. Jeg ble pulje en, og fikk heldigvis norsk. Jeg ville helst  ha samfunnsfag eller rle, men norsk er ikke ille det heller. Jeg ble bare fornøyd for at det verken var tysk eller matte, jeg, haha. Oppgaven får vi ikke før i morgen, så i dag satt Nicoline og jeg på et grupperom og tok notater og skravlet. Det var kjempekoselig ♥ 

I ettermiddag var pappa, søsteren min og jeg på båttur. Vi kjørte ut elven, rundt i drammensfjorden og hjem igjen. Jeg styrte nesten hele veien, noe jeg aldri har gjort før, men det viste seg at jeg faktisk var ganske flink, og traff ikke noen stokker eller steiner. Vi overlevde alle sammen, så jeg må si meg ganske fornøyd med innsatsen. Jeg knipset et par mobilbilder på veien siden sola skinte så fint, så her er de. Har du kommet opp til muntlig eksamen i dag? 
Heihei! Som jeg nevnte for et par dager siden, var mamma og jeg en tur i Oslo i går. Det tok lengre tid enn planlagt, men etter fire byttinger av diverse transportmidler havnet vi i Slottsparken. Vi gikk gjennom den, jeg så slottet for første gang og var totalt turist. Vi gikk til Bogstadveien for hovedsakelig å shoppe på my fave brandy melville, og gikk og kikket og koste oss. Vi gikk rundt og endte opp på hard rock for å spise lunsj, før vi shoppet litt til og kom oss hjem igjen. Noe kamera ble ikke med (dessverre), men jeg har endel mobilbilder som jeg tenkte å dele!

Venteventevente

Slottet, hihi

Turiiist. Jeg var helt i hundre da vi kom dit, skulle ikke tro at jeg var norsk, for å si det sånn, hahah. Cardigan fra tally weil, t-skjorte fra h&m, shorts fra gina tricot, veske fra morris, sko fra toms og ankellenke fra tyskland, om det var noen som lurte på det

Utsikten fra slottet

SlottsparkenLunsj på hardrock: cola og bacon cheeseburger 

Ferdig med shopping på Karl Johan. Jeg shoppet ganske mye på brandy, men også litt på monki og mango så innkjøp kommer...en eller annen gang

Nå skal jeg se 'mord og mysterier' og slappe helt av. Det er vel egentlig det jeg har gjort i hele dag, men jeg er bare sykt sliten og har vondt i nesten hele kroppen. Åå, som jeg gleder meg til sommerferie!! Ha en fin kveld videre ♥


Kjole far american apparel, neglelakk far china glaze i 'yellow polka dot bikini' go leppestift fra maybelline color sensational i 902 fuchsia flash
Heihei! Da er jeg hjemme fra kanskje en av de beste og definitivt tristeste filmene jeg noengang har sett, nemlig the fault in our stars. Jeg tok toget til Drammen ti på seks, og møtte Maren på kinoen litt over seks. Vi kjøpte popcorn og drikke, våre kinoessentials, og satt og ventet på å få bli sluppet inn i kinosalen. Det var omtrent bare jenter der, men det var naturligvis noen som sikkert hadde dratt med seg kjærestene sine eller noe, så det var noen gutter der også, men definitivt et flertall av jenter. Dette var jo bare en førpremiere, tror de har en på søndag også, for filmen kommer egentlig ikke offisielt ut i norge før trettende juni, altså neste fredag. Gjennom hele filmen var det jenter som satt og gråt, og både Maren og jeg hørte hulking bak oss, haha åå. Vi gråt også, Maren begynte tidlig og fortsatte til slutten, mens jeg felte noen tårer bare de siste to minuttene eller noe sånt. Jeg vil ikke komme med noen spoilers, men den var rett og slett fantastisk. Anbefaler kanskje å lese boka først, gjerne på engelsk for å få med seg alt. Filmen er selvfølgelig ikke helt lik boka; noen scener byttet plass og sånne småting, men den var veldig lik i forhold til andre jeg har lest og sett. Anbefales på det høyeste ♥♥

Nå skal jeg slappe av en stund før jeg legger meg og lader opp til i morgen. Da er det både Oslotur og neonparty, og jeg gleder meg masse til begge deler! Ha en fin kveld videre ♥

Har du sett the fault in our stars eller lest boka? Hva synths du om den?
T-skjorte fra carlings, bukse fra bikbok og sko fra toms

Heihei i regnet! Eller, det regner jo ikke inne, og det er ikke sikkert det regner der hvor du er, men utenfor vinduet mitt bøtter det hvertfall ned. Det har regnet omtrent i hele dag, men noen ganger kommer det store byger, akkurat som den som holder på nå. Skoledagen var ganske chill, milk var ganske chill, dagen har i sin helhet vært ganske chill. Nå skal jeg lese the fault in our stars, må bli ferdig med den til i morgen, for da skal Maren og jeg se den på kino!!! Ååå, jeg gleder meg syyykt! Tror det kommer til å være kjempebra, men jeg vil liksom lese ut boka først. Den heter faen ta skjebnen på norsk, om det var noen som skulle lure på det. Vi blogges hvertfall i morgen, for da har vi bare en og en halv time med skoledag også. Snakkes!!

Hva synes du om antrekket? Skal du se tfios?


Collegekjole fra h&m og sko fra toms

Hva synes du om dagens antrekk?
Heihei! I det siste har jeg sett mange bloggere lage en oppsummering av antrekkene sine gjennom måneden som har gått. To av mine favorittbloggere, Veronica Reime og Janne Bodin gjorde dette for noen dager siden, så jeg tenkte at det kan jo jeg også gjøre. Det er litt gøy å se gjennom egentlig. Veronica sin kan du se HER og Janne sin er HER ♥

HER

HER

HER

HER

HER

HER

Hvilket antrekk var din favoritt? Hva synes du om slike innlegg?


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits