Jakke bikbok // t-skjorte bikbok // shorts bikbok // sko vans era // solbriller glitter

Heihei! Nå må jeg snart løpe på jobb, men jeg stikker bare kjapt innom for å poste dette antrekket som nå er fra en uke siden. Mari og jeg var en tur i byen forrige torsdag og shoppet litt og spiste pizza, og da jeg kom hjem synes jeg lyset var så stilig at jeg måtte ta bilder. Jeg jobber til kl. 18 i kveld, og så drar familien til Hvaler på hytta til noen venner. Jeg kommer hjem lørdag formiddag, for jeg skal på jobb den dagen. Jeg har aldri vært på Hvaler, så jeg håper det blir gøy ♥ Vi snakkes!!

Hva synes du om antrekket?
Heihei og god formiddag! Hvordan går det? I dag har jeg ingen planer, tenkte kanskje jeg skulle ta en tur til byen og kikke litt, men vi får se hvordan dagen utvikler seg. Jeg tenkte jeg skulle vise mine favorittparfymer for sommeren. Jeg elsker parfymer, og alle disse er lette blomsterdufter som jeg synes passer perfekt for denne årstiden. Daisy Sorbet fikk jeg til bursdagen, og jeg ble forelsket med en gang. Så herlig ♥ Jeg er ikke flink til å beskrive parfymer, men vita kan, så du kan trykke på linken og få en beskrivelse av hva de lukter. Hva er din favorittparfyme for sommeren?

MJ Daisy Eau So Fresh HER // Calvin Klein Sheer Beauty HER // MJ Daisy HER // MJ Daisy Sorbet HER
Alle bildene er funnet hos Vogue HER og hos Elle HER

I februar skrev jeg et innlegg om ett av mine mange girlcrushes og stilikon, nemlig Emma Stone. Innlegget kan du lese HER. Nå kommer nummer to - Gigi Hadid. Jeg husker ikke helt hvor jeg først så henne, men har et minne om at jeg så bildet av Gigi i den oransje kjolen over, fra en fundraiser i New York for litt over et år siden. Husker at jeg tenkte hvor bra hun så ut, og søkte opp navnet på google eller noe. Og siden da har hun vært et stilikon. Synes hun kler omtrent alt, fra rocka til boho til classy, fra off-duty til galla. Elsker spesielt den beige looken hun hadde under New York Fashion Week tidligere i år og og de to mer boho, henholdsvis fra H&M Loves Coachella-festen og selve Coachella festivalen i våres. 

Hva synes du om stilen til Gigi Hadid?

T-skjorte bikbok // jeans topshop // skjorte h&m // sko vans era // leppestift bourjois rouge edition velvet 'nude-ist' 

Whops, heihei! Nå er det visst long time no see her, men det skjer ikke så mye her i Sogn, dessverre. Denne siste uken har været vært grått og trist nesten hele tiden, og dagene har ikke vært veldig begivenhetsrike. I går, derimot, kom NRK sommerbåten til Skjerjehamn, ei øy cirka en times kjøring herfra. Vi tok turen, kjøpte is og satt der en stund, før vi kjørte hjem og så sendingen på tv. Antrekksbildene ble tatt når vi kom hjem igjen! I morgen kjører vi hjem til Lier, noe jeg kjenner blir helt greit. Jeg elsker å være her, men etter to uker blir det fint å komme hjem ♥ Ha en fin dag, og så snakkes vi i morgen! 
Åh, i går var været så flott ♥ Det var fin sol og varmt hele dagen, men unntak av noen skyer som dukket opp her og der. Jeg satt ute, med musikk på ørene og nøt hver eneste stråle. På ettermiddagen ble det nons som det pleier, denne gangen med bløtkake. Jeg nevnte så vidt i går at bestemor og bestefar hadde 50 års bryllupsdag, så det var det som var anledningen. Tror nesten hele kaka forsvant, og det var jo bra, for det blir ny kake i morgen. For da fyller jeg 17!! Wohooo :) Jeg avslutter her, for nå er det straks middag!

Hva gjorde du å går? Ha en fin dag ♥
I går pakket vi en sekk med boller og saft, og gikk på fjelltur. De siste dagene har været vært grått og med en del regn, men da det var opplett i går måtte vi utnytte det. Det var en veldig koselig tur, med mye skravling og kanopadling. I dag er solen faktisk fremme her i Sogn, så nå har jeg planer om å sette meg ut i solveggen. Senere i dag skal vi spise kake, for bestemor og bestefar feirer 50 års bryllupsdag i dag  Ellers er dagene veldig rolige, som selvfølgelig er kjempeherlig. Ha en fin dag, alle! 
Heihei og god tirsdagskveld! I dag har været vært grått og trist, akkurat som det var i går, men her i huset har vi funnet på forskjellig uansett. I går kom en gjeng med tre kusiner og en tante, så nå er vi åtte personer rundt middagsbordet. Det er liv og røre hele dagen, og ikke et stille øyeblikk, ettersom den eldste er ti år om et par måneder, sett bort ifra meg. Det har blitt blant annet butikk, kortspill og kubbespill. Jeg gikk meg en tur tidligere i dag, og det var så deilig. Jeg hørte på en podcast og musikk, og bare nøt den friske luften. Er vanligvis ikke noe spesielt naturmenneske, men i småregnet i dag var det herlig å komme seg ut litt ♥ Håper været bedrer seg i morgen, men det virker dessverre ikke sånn på værmeldingene...

Hva har du gjort i dag? Ha en flott kveld videre!
I dag er livet som karoline to år!! 

Jeg synes det er helt utrolig å tenke på at jeg har hatt denne nettsiden i to år, og hvor mye jeg og bloggen har utviklet oss på denne tiden. Jeg er mer voksen, noe jeg synes bloggen gjenspeiler. I begynnelsen var det ett eller annet rosa/lilla design, mens nå er det mer stilrent, enkelt og i mine farger - nemlig svart og hvitt. Jeg har ingen planer om å slutte å blogge enda, så vi satser på et par år til! Tusen takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger, det setter jeg stor pris på ♥ Bruker også denne anledningen til litt bday inspo, ettersom jeg blir sytten om 9 dager!! Wiiii.

Har du noen ønsker til hva jeg skal blogge om?
Heihei! I går kveld ankom vi Bergen og sov over hos tante. Bestemor kom i dag tidlig, og vi gikk og kikket litt på åsane senter og horisont, før vi kjørte hjem. Da ble det en kjapp middag, så var det rett til en liten bursdagsfeiring av ei anna tante som hadde bursdag i dag. Det ble oreokake og cupcakes, og så var vi en del ute. Kusinen min på to år ble veldig raskt komfortabel med meg, og dro meg med rundt overalt. Karoline er jo et litt langt navn, så hun gikk rundt og ropte på "Ne", hihi. 

Det var såå fin utsikt fra flyet!

Katten elsket meg lolKattene lever livet haha

Alle bildene er redigert i vsco cam
Heihei! Nååå er det endelig ordentlig ferie for meg også. Har jo egentlig hatt sommerferie i et par uker nå, men etter at jeg fikk jobb har jeg jo vært stuck inne i flere dager. I går hadde jeg siste jobbdag, så nå har jeg feire til og med 26. juli tror jeg? Søsteren min og jeg drar med flyet til Bergen i kveld og skal overnatte hos tante, før vi drar til bestemor og bestefar i morgen formiddag. Pernille og jeg har ikke tatt flyet alene før, men jeg tror det skal gå greit - turen er jo ikke så lang fra Oslo til Bergen.

Så nå pakker jeg. Eller, burde egentlig pakke, hahah. Jeg har funnet fram en del klær, og har innsett at jeg har en veldig monokrom garderobe. Foreløpig har jeg en blå kjole, en ferskenfarget topp og en gul og en blå shorts - alt annet er grått, svart og hvitt. Wohooo, sommergarderoben! Hahahah :) Nå skal jeg fortsette, så ønsk meg lykke til! Liker virkelig ikke å pakke!

Hva skal du i sommer? Ha en fortsatt fin dag  ♥ 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits