Hei! Var i bursdagen til fineste Silje i går, og skal feire min egen i kveld. I morgen skal jeg på Selena Gomez konsert med alle jentene, så det blir en veldig fin helg! Men her er antrekket fra i går kveld.

Topp fra brandy melville, skjørt fra h&m og jakke fra bik bok 
Dette innlegget skulle egentlig legges ut for et par timer siden, men så skjedde det et eller annet, så alt slettet seg, så jeg skriver det nå!

Heihei! Jeg vet at det har blitt en del antrekksinnlegg, men det er noe som jeg synes er veldig gøy å gjøre, så jeg skal prøve å ha det hvertfall et par ganger i uka. Jeg skal jo selvfølgelig ha andre innlegg her på bloggen også, og tenkte også å ha forskjellige videoer. Gjerne kom med forslag til både innlegg og videoer! I et innlegg jeg skrev for noen dager siden, skrev jeg at jeg skulle prøve å lage en video med innkjøpene fra Polen/Tyskland turen. Jeg har tenkt litt gjennom det, og funnet ut at hvis jeg skal lage video, så kan jeg jo liksågodt ta med alle innkjøpene fra hele sommerferien! Så jeg tenkte å prøve å spille inn den videoen så fort som mulig. Jeg må jo først finne fram alle innkjøpene, tror forresten det er ganske mye, og sørge for at alt er vasket og sånt. Men jeg skal prøve å spille den inn, redigere og poste den så fort som mulig. 

Genser fra bik bok og shorts fra united colors of benetton
//Må bare si at jeg ikke er såå bleik i virkeligheten, som det kanskje kan se ut som på noen av bildene. Vet ikke hva som skjedde, tror det var noe med lyset eller noe

Shorts fra gina tricot, t-skjorte fra vero moda, solbriller fra TGR og Leppestift fra IsaDora i 05 Femme Fatale
Heisann! I dag har jeg vært på elvefestivalen i Drammen. Det er alltid masse mennesker der, tivoli, stands, boder og mat, så jeg måtte jo ta en tur! Det var på fredag og i går også, men i går var vi på grillfest med noen familievenner, så da kunne jeg ikke. Men i dag dro mamma, lillesøsteren min og jeg inn til byen for å se litt. Jeg møtte også Maren der, så jeg gikk mest rundt med henne. En veldig koselig dag! 

Belgisk vaffel! Spiste all kremen og omtrent fire biter, før jeg nesten ble kvalm, hahah.

Marshmallows dyppet i sjokolade! Ahhh, det var godt, selvom jeg sannsynligvis så ut som et sjokolademonster når jeg var ferdig, ahhaha.

Det omligatoriske tivoli-bildet. Vi tok sånne tekopp greier som snurrer rundt syykt fort! Tok den faktisk to ganger fordi det var så gøy, ahhaha.

Maren hadde slush, og jeg hadde popcorn. Men hun spiste popcorn av meg da. Photocredit: Maren Gilhuus. Fornøyd eller? 

Nå skal jeg ut å ta outfitbilder, så de kommer vel en gang i kveld tror jeg! 
Heihei! Jeg hadde visst en blogg jeg. Jeg føler ikke at jeg har blogget på et par uker, men dere har jo fått noen innlegg fordet. Denne uken var jo første skoleuken, og uken før var jeg på Polen/Tyskland tur med en del av klassen. Det var en fantastisk tur, vi besøkte Auschwitz, Auschwitz Birkenau, Stasifengselet, Ravensbrück, Tropical Island og hadde det utrolig gøy! Det var virkelig et minne for livet, savner det allerede!! Kan godt skrive et innlegg om det, hvis noen ønsker det? Shoppet også litt, så tenker det kommer innkjøp en gang i neste uke! Tenkte kanskje å lage en video? Lover ingenting, men vi får se. Det var egentlig det jeg ville si, skal prøve å bli bedre til å blogge framover, har på en måte hatt en liten pause. 

 
Heihei! Nå er jeg ferdig med å pakke alt jeg skal ha med meg og alt står klart nede i gangen. Jeg drar på Polen/Tyskland tur i dag, sammen med mestaparten av klassen.  Jeg skal bare dele rom med Maren, så det er jo supert! Satser på at turen blir både gøy og lærerik, og at vi får kikket litt rundt i Karkow og Brlin også, og kanskje shoppe littJeg skulle egentlig bruke hele dagen i går til å pakke og bli klar, men jeg gjorde vel ikke noe før mellom klokken ni og klokken elleve hahah. Typisk meg. Jeg har en bag på hjul med alle greiene mine oppi, en sekk til det jeg trenger på Kielbåten, og veske. Har også med kameraet, så jeg har bilder å vise dere når jeg kommer hjem. Jeg har skrevet og forhåndsstilt innlegg, sånn at dere får ett om dagen, hele uken, hvis jeg husker riktig. Vi skal møte opp utenfor skolen når klokken er halv tolv i dag, så skal vi ta Kielbåten til Kiel og kjøre til Polen i hele morgen. Jeg kommer hjem på søndag ettermiddag/kveld, og så skal vi på skolen på mandag. Skolen begynner egentlig på torsdag, men alle vi som skulle til Polen og Tyskland fikk fri! Ååå, jeg gleder meg til hele turen! 


Heihei! Akkurat nå sitter jeg på en benk utenfor eventyrslottet i Hunderfossen. Broren min er i noe som kalles trollfallet, så vi andre sitter og slapper av og venter utenfor. Vi hadde jo frokost på hotellet i dag tidlig, og det var supergodt! Hvem liker vel ikke hotellfrokost med vafler? Da vi kom hit i dag, gikk vi først til noen karuseller som vi ikke tok i går, og så så vi på 4D film. Filmen het 'Den lille prinsen' og det var et veldig fint eventyr, selvom det var litt ubehagelig med effektene. Når du følte at du fikk flyvende sauer, flaggermus og roser i ansiktet, og det kom ekte såpebobler og vann og vind i ansiktet. Hahaha, men det var fortsatt gøy! Og rommet det var i var det fineste noengang. Har ingen bilder av det dessverre. Men nå kom han ut så vi skal gå videre! Vi blogges senere :)

Min nye bestevenn! Sorry Maren, du er ute. (Kødda, loveu)
Heihei! I dag var den første dagen på Hunderfossen, og jeg må si at jeg ble seks år igjen da vi var inne i eventyrslottet med eventyr og masse Ivo Caprino figurer. Tror det er noe av det beste jeg har vært med på! Jeg elsker Ivo Caprino filmene, synes de er så fine, så det ble nærmest som en drøm for meg, hahah. Vi gikk for det meste rundt og kikket og var oppi skyene egentlig, hvertfall jeg. Tok noen bilder, men filmet også en del, siden jeg tenkte å kanskje lage en mashup av de to dagene jeg er her. Hva synes dere om det?

Eventyrslottet! Det var her det var masse Ivo Caprino figurer. Drømmeland.

Il Tempo Gigante! Dette er bilen som ble brukt i Flåklypa Grand Prix. Ja, jeg friket litt ut.

Kvekkofonien! Dette var i "avdelingen" for de minste barna, og det var et slags piano der, som fikk froskene til å lage lyd når man trykket på de. 

Dette var et sånt tårn hvor man på en måte heiste seg opp. Jeg tok den sammen med lillesøsteren min, så mamma tok dette bildet. Synes det ser så idyllisk ut, hihi. 

Vi måtte jo selvfølgelig ha ispause også. Smash isen er så god!! Vi spiste selvfølgelig sukkerspinn også. Nam!

Dette var seriøst den morsomste og ekleste greia noensinne. Når man gikk opp gikk det greit, men når man gikk ned igjen fikk jeg en sånn sykt ekkel og uvanlig kile-slags følelse i både halsen i magen. Det var sykt gøy, men også utrolig uvant også, haha.

Verdens beste!

Akkuratt nå ligger jeg på senga på hotellet og ser på TV. Siden vi er fire stykker har vi to tomannsrom med en dør imellom. Så foreløpig har jeg ett rom, og mamma, lillesøster og lillebror ett rom, men en av de flytter mest sannsynlig inn til meg senere. Vi har også spist en pizza fra Peppes som vi bestilte til rommet, åå det var så godt! Men vi blogges senere, goodbye! 
Heihei! I dag har jeg vel egentlig for det meste sittet på pcen, heheh... Prøvde meg på et par DIY prosjekter, men de ble ikke veldig bra. I det siste har jeg hatt sinnsykt lyst til å lage masse DIY ting, og lage DIY innlegg her på bloggen. Men jeg har liksom ikke funnet noen som jeg hatt veldig lyst til å lage. Og de få jeg har prøvd har det ikke blitt noe bra ut av. Så hvis du har en DIY jeg kan gjøre, eller vet om en youtubekanal eller blogg med mange bra DIY, så si ifra!!Men jeg har forhåndsskrevet en del innlegg i dag, siden jeg skal på klassetur til Polen og Tyskland neste uke, og da har jeg ikke med meg macen. Hvis de har internett på hotellene vi skal bo på, så skal jeg prøve mobilblogge litt, men jeg kan ikke love noe. Så jeg har laget en del innlegg som skal pubiliseres den uken. Har tenkt til å lage noen til, men det har jeg ikke gjort enda. Gjerne kom med ønsker om hva du vil se på bloggen, siden det blir jo ikke hverdagsinnlegg, selv om jeg skal prøve å ha et innlegg hver dag. Så det er vel dagen min i dag! Akkuratt nå sitter jeg og tenker på hva jeg skal pakke til i morgen og torsdag, siden jeg, mamma, lillesøsteren min og lillebroren min skal til Hunderfossen. Det er i Lillehammer, og siden vi bor omtrent tre timer fra, skal vi overnatte på et hotell der. Jeg tror de har internett der, så jeg tror jeg tar med macen og blogger derfra, men vi får se. Det var vel alt jeg hadde å si, goodbye!!
 
I dag har jeg vært barnevakt for lillesøsteren min, så jeg har egentlig bare slappet av ute i solen. Hun er fire år, og det var ingen andre som kunne passe henne, så da mått jeg trå til. Jeg tok litt bilder, så jeg tenkte å vise dere de! Til middag kjøpte vi hamburgere på MAX og tok de med oss hjem, siden det var ingen som egentlig orket eller gadd å lage middag, hahah. 
 I dag våknet jeg i ni-ti tiden av at det regnet. Det trommet på taket, og det var vanskelig å se noe annet enn regn utenfor vinduet. Det tordnet og lynte mye også, noe jeg ikke ble veldig glad for. Jeg er nemlig en av de som er livredd for det. Er ikke helt sikker på hvorfor, tror det har noe med lyden av torden å gjøre, aner ikke haha. Jeg hoppet hvertfall rett i joggebuksen og en kosegenser. Planen var å holde seg sånn hele dagen, og bare se på youtube videoer og slappe av. Sånn ble det ikke. Mamma fant ut at vi skulle dra en tur på senteret og handle, for vi trengte noen ting, Så da måtte jeg skifte til noe presentabelt og sminke meg. Da vi kom hjem igjen bestemte jeg meg for å rydde litt i et par skuffer, så jeg har organisert sminke og hårgreier. Flink jente! Tenkte å rydde litt mer, siden jeg har to store skuffer under sengen som kan trenge det, hahah. Resten av dagen/kvelden skal jeg tilbringe med musikk, knaskje rydde litt, gjøre klar et par ínnlegg og litt sånn. Har det regnet hos deg?

Kjøpte forresten denne buksen i Drammen hos Shift i går, fra merket Saint Tropez, og jeg elsker den! Den er utrolig herlig og myk å ha på seg, og er en av de buksene som på en måte er litt 'fluffy' foran. Vet, jeg er verdens dårligste til å beskrive, hahah. Det er vanskelig å se på bildet, men det kommer helt sikkert outfitbilder med den. 

 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits