Heihei fra kroken min! Det er det stedet dere ser på bildene over, og over de siste dagen tror jeg dette har blitt min nye favorittplass her i huset, hvertfall på rommet mitt. Med en pute i ryggen, pcen på fanget og musikk på spotify, ja da trives jeg! På bildet har jeg også på meg lesebrillene mine, vet ikke om dere har sett de før? Tror ikke det, men ja, lesebriller i tillegg til kontaktlinser. Det er ganske mye å holde styr på for oss som ser såpass dårlig, med både vanlige briller, linser og lesebriller i tillegg. For ikke snakke om linsevæske og hele den pakka der. Nei, nå babler jeg litt mye her. På skolen er vi i full gang med både fag og lekser, så det har jeg sittet og gjort nå en stund. Vi har ikke like mye som på ungdmsskolen, hvertfall ikke foreløpig, men alt tar jo tid. Nå skal jeg snart ned og se litt på tv, tror det går en castle episode i reprise på vox, så får se om jeg får med meg den. Hvis jeg ikke får sett begynnelsen synes jeg liksom ikke det er så mye vits å se på, man mister liksom hele greia. Så må jeg også pakke gymbag og sekk til i morgen, og komme meg i seng til ordentlig tid, men det skal jeg få til! Ha en fin kveld alle sammen ♥


Skjerf fra cubus, mamma sin genser fra bikbok, skjørt fra h&m, sko fra eurosko (?)

Heihei! I dag hadde vi balldag på skolen, noe som var utrolig chill. Hvertfall for meg da, for jeg var bare heiagjeng og spilte ikke, hihi. Vi i c-klassen stilte med lag til begge sportene, både fotball og volleyball, og kostymene våre endte opp med å være svarte og hvite klær, med neonmaling. Jeg hadde bare i ansiktet, for da vi malte hadde jeg på strømpebukse, men de fleste som gikk i shorts og/eller t-skjorte fikk på ben og armer. Det ble utrolig kult!! Vi vant ikke da, men det var en gøy dag, det var det! Og det ble utrolig varmt utover dagen: i tillegg til antrekket over hadde jeg egentlig både strømpebukse og cardigan, men de måtte puttes i sekken. Ellers har jeg blitt ganske forkjøla, noe som er veldig gøy (neiii). Tett i hele hodet, dårlig stemme og hoste er vel nøkkelord her. Siden jeg ropte og heiet en del i dag, så får vi se hvordan stemmen er i morgen, haha uff. Jaja, nå skal jeg finne meg litt mat og så er det natta for denne jenta hvertfall! God kveld alle! 

Hva synes du om antrekket?
Follow my blog with Bloglovin ved å trykke på linken! Ha en fin kveld ♥
Heihei! I dag tok Maren, Matilde og jeg turen til Drammen by, og årets elvefestival. Vi gikk rundt og kikket på bodene, folkene og all den gode maten. Vi tok både sånne "tekopper" som snurrer sykt fort og pariserhjulet. 

Da vi hadde kikket en stund, bar det av gårde over bybrua til marienlyst stadion og se strømsgodset spille kamp mot stabæk. Vi tapte dessverre med to mot tre, men jeg må innrømme at det var utrolig gøy å være på fotballkamp. Jeg har aldri vært det før, men tar gjerne en tur til, for å si det sånn.Nå sitter jeg i sofaen hos Maren og ser på idol. Vi har spist pizza og sett på 'skal vi danse', og nå er vi over på s'mores dip, cola boks nummer to, ostepop og 'idol'. 

Resten av kvelden skal vi bare slappe av, skravle og kose oss. Jeg skal overnatte til i morgen, og da tror jeg det er planer om å gå en tur eller noe, men vi får se hva som skjer. Ha en fin lørdagskveld ♥

 


Jakken er mamma sin gamle, genser fra bikbok, skjørt fra h&m, sko fra converse, lyserosa neglelakk fra essie i 'ballet slippers' og rosa glitterlakk fra maybelline new york color show brocades collection i 'rosy rosettes'

Heihei! Dagens antrekk ble ganske grått, men utrolig behagelig og plaint. På skolen i dag var det fotografering, så vi tok både klassebilde og portrettbilde. Begge bildene ble helt greie, men ikke så superbra som jeg hadde håpet. Blir de noengang det forresten? Etter skolen ble jeg med Maren til byen, hvor vi spiste is, frozen youghurt og pommes firites. Hun fikk også overtalt meg til å bli med på fotballkamp i morgen, så det kan bli interessant. Det er jo elvefestivalen i byen denne helgen, så vi skal nok gå rundt og kikke og gå på tivoli og sånt før kampen. Jeg skal også overnatte hos hun, noe jeg tror blir kjempekoselig! Nå har roen senket seg i heimen, og jeg skal tilbringe resten av kvelden foran tven. Ha en fin kveld alle ♥

Hva synes du om antrekket?


Jakke fra cubus, genser fra gap, bukse fra gina tricot (lagde hullene selv), sko fra toms og solbriller fra monki


Jakke og t-skjorte fra cubus, bukse fra bikbok, sko fra converse og neglelakk fra maybelline new york color show crystallize collection i fargen red excess

Heihei! I dag var det jo første skoledag på videregående og det gikk supert! Jeg hadde ingen problemer med å stå opp, stod opp kl. 7 forrige uke også, så jeg hadde god tid siden vi ikke begynte før kl. 9, og jeg fikk sitte på med Silje. Who, for en lang setning. Jeg var litt nervøs for hvem jeg kom i klasse med, men da jeg fikk vite at jeg kom sammen med Maren ble jeg veldig glad. Det var jo det jeg håpet på, men man kan jo aldri vite. Ble også veldig fornøyd med resten av klassen, for de virker veldig hyggelige alle sammen. I dag fikk vi utdelt tunge bøker, skolesekker og pcer og hadde forskjellige bli-kjent leker, så det var en ganske grei dag. I morgen blir det noe av det samme, og så begynner ordentlig skole på onsdag. Jeg gleder meg til skoleåret, tror det kommer til å bli bra! 

Hva synes du om antrekket? Hvordan gikk din første skoledag?
Jeg er ei som leser moteblogger opp og i mente, både engelske og norske. Her har jeg plukket ut mine topp fire norske motebloggere!

♥ Kristin Gjelsvik står bak bloggen StyleConnection. Hver gang hun legger ut antrekk, er det like unikt og annerledes, noe jeg liker veldig godt. Hun har også alltid mange bra bilder!

♥ Heidi skriver bloggen HeidiChic. Denne bloggen er min absolutte favoritt blant mine topp fire. Alle antrekkene hun poster er gjennomtenkte og gjennomførte, og like fine alle sammen. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg digger denne bloggen!

♥ Silje Pauline Killi Bjølverud har bloggen Freewings. Alle antrekkene hun legger ut er like fine og enkle, og jeg liker alle akkurat like mye.

♥ Jeanette driver bloggen Wa2Wo. Antrekkene hun poster er varierte, og alle bildene er like fine. 

Leser du noen av disse bloggene? Det burde du!!


Solbriller fra monki, playsuit og jakke fra bikbok, sko fra converse, neglelakk fra essie i "lovie dovie" og vesken er mamma sin

Heihei! I dag er det nok en rolig dag her, kom hjem fra en liten shoppingrunde for en stund siden. Jeg kjøpte et par ting, og kan gjerne vise det om dere ønsker det? Knipset noen outfitbilder så fort jeg kom hjem, og nå sitter jeg og bare slapper av. I morgen skal hele familien på grillfest til noen venner, noe jeg tror blir veldig gøy. Har ikke sett de på lenge, så det blir nok koselig. Derfor blir det også et tidsinnstilt innlegg, hvor dere kan lese om mine favorittbloggere innen mote, som jeg skal lage nå snart. Ha en fin lørdag ♥

Hva synes du om antrekket? 
I dag har det vært en helt rolig og fin dag, og jeg har ikke gjort så veldig mye fornuftig siden klokka ett. I går hadde jeg en grillfest med mange venner, noe som var kjempekoselig, men i dag var det tid for å rydde opp og vaske. Ellers har jeg slappet av og lest og lest og lest. Jeg kjøpte "et helt halvt år" for en stund siden, og jeg er helt hekta. Den er utrolig bra, og så godt skrevet! Jeg er snart ferdig med den, så tenkte kanskje jeg skulle lage en liten bokanmeldelse og skrive litt om den, om det er ønskelig? I morgen er planene ganske like som i dag, bortsett fra at jeg vil ta meg en gåtur. Orket ikke det i dag, så det er utsatt en dag. Jeg håper alle har hatt en fin dag i dag, og får en bra kveld også ♥ Vi snakkes snart.
Heihei! I dag er Batool på besøk, så det var hun som stod for outfitbildene i dag. Det blir alltid mange bilder når hun holder kameraet, og i dag var intet unntak. Hun vandret rundt i hagen, mens jeg gikk lydig etter og stilte meg der hun ville. Det var veldig gøy, og her kommer noen utvalgte.Tar med dette, fordi Batii synes jeg lignet på en klump (det er en kompliment)

Topp fra brandy melville, skjørt fra bikbok, armbåndet var en gave, solbriller fra monki, ankellenke fra Tyskland og leppestift fra rimmel kate moss i fargen 06
T-skjorte fra gran canaria, bukse fra bikbok og sko fra birkenstock

Denne oversized t-skjorten kjøpte jeg på gran canaria i vinter, men jeg har ikke funnet noen måte å bruke den på. Jeg brukte den i dag sammen med svare jeans og birkenstocks, og syntes det funket het greit, men er fortsatt ikke helt sikker på den. Den er utrolig komfortabel da, det skal sies, og jeg digger den. Jeg tror dette er litt annerledes enn det jeg vanligvis bruker, selvom jeg har en tendens til å holde meg til svart, hvitt og grått. Hm, jeg vet ikke helt. 

Hva synes du om antrekket? Ha en fin kveld videre ♥
Heihei! Juli er nå over, og jeg tenkte derfor å dele mine juli favoritter med dere. Jeg har ikke gjort det før, men jeg håper det går bra, og så får vi bare sette i gang.

Den første favoritten jeg har er en parfyme, og det er Marc Jacobs sin "Daisy eau so fresh". Den lukter av blomster, og er en lett og herlig sommerduft som jeg har brukt nesten hver dag siden jeg fikk den. Jeg har bare mini-versjonen, men har veldig lyst på den store flasken også.

Favorittboken min denne måneden har vært "Anna and the french kiss" av Stephanie Perkins. Det er uten tvil den søteste boken jeg noengang har lest, og også en av de beste. Den er veldig bra skrevet, og passer godt til å lese om sommeren, da den ikke er særlig vanskelig å forstå. Den er på engelsk, men ganske lettlest likevel. Jeg lånte denne av Maren, men man kan kjøpe den hos cdon.com HER

Victoria's Secret sin "strawberry&champagne" body lotion har vært en livredder denne sommeren. Jeg smører den vanligvis på armene og beina både når jeg står opp og når jeg legger meg, og huden føles utrolig myk og glatt. Ikke minst lukter den veldig godt også!

Denne playsuten fra bikbok brukte jeg masse i slutten av juli, så jeg tenkte at jeg kunne slenge den inn sammen med de andre favorittene. Jeg kjøpte den da vi var i Bergen for "the tall ship races" 25.juli, og jeg hadde sett på den en stund, men ikke kjøpt den. I Bergen var den satt ned 100 kroner (fra 149kr til 49kr) så da måtte jeg bare ha den. Den er utrolig behagelig, og er like fin å bruke på stranda som i sofakroken. 

Dette er kanskje en av de mykeste putene jeg har opplevd, om jeg kan si det sånn. Den er fra kid, og jeg fikk den til bursdagen min. Jeg hadde den med til bestemor og bestefar på ferie, hovedsakelig til å ha i bilen, men endte opp med å sove på den i begge de to ukene vi var der. Puten jeg fikk var veldig tynn, så jeg hadde denne oppå, noe som funket veldig bra. I tillegg synes jeg den er veldig fin, og den passer godt i sofaen på rommet mitt.

Disse solbrillene har dere sett før, både i et innkjøpsinnlegg i juni og på mange av bildene her på bloggen: det er forresten de samme solbrillene som jeg har på headeren min. Jeg har brukt de siden dag en, og jeg synes de er utrolig kule! De er fra monki, og modellen heter "leora".

Okei, dette er en veldig random favoritt, men jeg har brukt den veldig mye. Det er en sovemaske, som du tar på deg når du skal sove, og det stenger alt lyset ute, slik at du sovner raskere. Denne har vært veldig fin nå i de lysere månedene, siden rommet mitt ikke har vært helt mørkt, noe som gjør det vanskeligere å sove, hvertfall for meg. Den er kjøpt på tgr.

Nytt mobildeksel, yaaay! Til bursdagen min i fjor fikk jeg et Marc Jacobs deksel av to venninner, og det har jeg brukt nesten hele året: til jeg fant dette på siba, som egentlig er ganske likt. Jeg elsker fargen, en sterk, knæsj, oransjefarge, sterkere enn bildet viser. Det er laget av "stiv silikon", samme som det forrige dekselet, så det faller ikke av telefonen, men det er heller ikke dødsvanskelig å få av. Noe jeg også synes er bra med dette dekselet, er at det går også foran på sidene av telefonen, så om man mister det med skjermen ned, vil ikke skjermen gå i gulvet og knuses.

Nest siste favoritt for juli er mine birkenstocks "gizeh". Jeg har brukt de på stranden, i byen, til å tusle rundt hjemme, ja nesten overalt. De mest behagelige skoene jeg eier, trenger jeg si mer?

Og til slutt, notatboken min. Denne kjøpte jeg på ark i fjor, men har ikke brukt den noe særlig før nå. Jeg har fått dilla på å skrive ned bloggideer, ting jeg skal huske og alt mulig annet i denne lille rosa saken. Den er linjert, og er inndelt i tre deler, noe jeg liker utrolig godt. De to første inndelingene har vanlige linjerte sider, mens den tredje har ruter, om man f.eks trenger å regne. Pennen som ligger oppå boken er den jeg har brukt til å skrive med, og det er muligens en av mine favorittpenner.

Hva synes du om favorittene mine? Hva er dine juli favoritter?
Heihei! I dag har det vært en kjempekoselig dag med Rikke på besøk. Vi snakket masse om skole, bryllup og internettvideoer, og endte opp med å spille junior geni. Vi kunne fakisk ikke svarene på alle spørsmålene, selv om spillet er beregnet på barn fra 7-12 år. Jeg vant tre av fire ganger, så jeg er superhappy, haha. Vinner sjelden noenting, så det gjorde meg ingenting å vinne et barnespill. 

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra et kveldsbad, så har pakket meg godt inn i koseklærne og har store planer om å se en eller annen film. I morgen har jeg foreløpig ingen planer, men vi får se hva som skjer. Ha en fin kveld :)

Hva har du gjort i dag?
Ansikt
Rimmel wake me up concealer
Rimmel stay matte pressed powder
The balm frat boy blush
Bourjois bronzing powder

Lepper
Eos vanilla lipbalm
Max factor lipstick i star dust pink
Nyx mega shine lipgloss i beige

Øyne
Maybelline big eyes mascara
Heihei og velkommen tilbake hit! Det har vært en stund siden jeg har blogget, og jeg vet ikke helt hvorfor, men det har vært utrolig deilig å ha noen dager med total avslapning. Vi dro hjem fra bestemor og bestefar på fredag, og selvom det var veldig fint å være der, så har det vært deilig å komme hjem igjen også, til eget rom og ikke minst egen seng. Etter vi kom hjem så har jeg gjort absolutt ingenting, bortsett fra igår, da jeg var på gåtur. Alene. Frivillig. De som kjenner meg og leser dette sitter sikkert bare å måper og lurer på om jeg er frisk, for jeg trener ikke i det hele tatt. Men joda, i går var det på med treningstøyet og ut på tur. Jeg gikk en runde og brukte akkurat 55 minutter! Det ble mye varmere enn jeg hadde trodd, så det var veldig deilig å hive seg i dusjen etterpå, haha. 

Planene de neste dagene er å prøve å huke tak i noen venner som jeg kan være sammen med, og kanskje planlegge bittelitt til en grillfest jeg skal ha neste uke. Ha en fin dag :)


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits