Ååh, endelig høstferie! Det er utrolig deilig, selvom det bare er noen uker siden sommerferien. Jeg er vel ikke den eneste som synes det regner jeg med. Denne uken har vært ganske stressende, det var veldig mye å gjøre på skolen, men nå er det over: innleveringer er levert, prøver er gjennomført og gjort og det er en ukes ferie. Har ingen spesielle planer for denne uken, skal vel for det meste slappe av hjemme, og kanskje være med noen venninner eller noe, vi får se. Har spilt inn innkjøpsvideoen enda en gang, men jeg har ikke macen min for øyeblikket, for laderen er ødelagt, så den er ikke klar enda. Men når jeg får tak i lader, skal jeg redigere og laste den opp så fort som mulig.
Dagen i dag har blitt tilbringt i Oslo, tok toget inn og ruslet for det meste rundt. Kjøpte bare en kjole fra Weekday, synes den var utrolig søt, og veldig hverdagslig. Dette er faktisk det første jeg har kjøpt derfra, og gleder meg til å bruke den. Jeg har allerede masse ideer til hvordan den kan styles utover høsten og vinteren. Kanskje jeg kan lage en lookbook? Vi får se. Det er hvertfall denne kjolen, den er lilla, og kostet 300 kroner.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen på rommet mitt, joggebuksa er på og jeg har et glass cola på bordet. Lørdagskvelder <3 <3 vurderer om jeg skal gå ned i stua og være litt sosial, men jeg avslutter hvertfall innlegget med et bilde av antrekket mitt atm. Vi snakkes!!
Genser fra only, bukse fra cubus og hårbøyle fra glitter
Ahh, sitter nå i sofen på rommet mitt med pcen i fanget, en kopp kakao stående på bordet og musikk som spilles ut av en rosa music angel. Blir så glad av det egentlig, små hverdagsgleder, selvom kakaoen sikkert ikke er varm lenger. Har en liten pause fra alt mulig som skal gjøres. Var en liten tur i Drammen sammen med noen familievenner etter skolen i dag for jeg hadde et par ting som skulle ordnes, og så kjøpte vi pizza og hadde med det hjem. Det er så godt! Så skulle jeg egentlig begynne med skolearbeid, men fordi det er ganske mye, både lekser, tre innleveriner og en prøve, så bestemte jeg meg selvfølgelig for å støvsuge rommet og rydde litt. Det er noe jeg veldig sjelden gjør, så det måtte jo gjøres akkurat i dag. Jaja, det trengtes jo. Har også gjort leksene til i morgen og tenkte å kanskje starte på den ene innleveringen før jeg legger meg. Hadde også krøller i dag, så jeg tok noen bilder, fordi jeg hadde alt for mye å gjøre.
Hallo hei hei! I dag våknet jeg ganske sent, og da jeg var ferdig med å dusje hadde Maren klart å lese en hel bok, som hun startet på da hun våknet. Hehehe. Mamma lagde lapper som vi spiste til frokost, og moren til Maren kom for å hente hun akkurat da, så da fikk hun mat også. I to-tiden gjorde vi oss klare og dro opp på Lier Bygdetun. Det er et sted hvor de har satt opp mange gamle bygninger, og i dag var det eplefestival der. Det har pleid å være et annet sted, men flyttet på grunn av ett eller annet. Det var veldig koselig, og vi traff mange kjente der. Det er noe som pleier å skje i eplesesongen hvert år, så det er selvplukk av epler, ridning, sktyte med pil og bue, forskjellig mat og så videre. Hadde med meg kameraet, så her kommer det noen bilder!Del 2 av innkjøpsvideoen skal forresten spilles inn snart. Skulle egentlig spille den inn denne uka, men jeg har vært syk så da har ikke det blitt noe av. Det er også derfor det har vært litt dårlig på bloggfronten i det siste. Ha en fin kveld videre!!
Heihei! Maren overnatter i natt, og hun kom ganske tidlig, så vi har vært både på shopping og på kino. Vi så 'skyggejegerne: demonenes by' og den var veldig bra, anbefales! Etter kinoen stod vi i sånn ti minutter og Maren snakket om hvor kjekk han ene var hahah. Han heter Jamie Campbell Bower, og ahhh, det skulle ikke vært lov. I filmen heter han Jace Wayland, hvis noen lurer. I filmen er det noen sånne tegn eller runer, og mens jeg skriver dette sitter hun helt seriøst å tegner de på seg. Hun er obsessed.

Men over til shoppingen: jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte! Ikke så mye, men jeg er veldig fornøyd med alt, så hvorfor ikke?


Bukse fra Bik Bok, 199 kroner. Den er high waisted, altså høytlivsbukse.

Genser fra Bik Bok, 299 kroner. Den er ganske tjukk og utrolig god og myk. Gleder meg til å bruke denne masse i høst og vinter!

Fra Bik Bok, jeg betalte ikke noe for dette, det fikk jeg med gratis.Rimmel Lasting Finish by Kate Moss leppestift i fargen 06. Kjøpt hos Lindex for 90 kroner. (Det siste bildet tok jeg feil vei, så jeg roterte det, det er derfor det ser litt merkelig ut)

 


Kjole fra american apparel, sko kjøpt i Kiel, merket mexx og armbåndet var en gave
Heihei! Jeg vet at dette er et veldig sent innlegg, selv om det sikkert ikke er noen som leser det før i morgen, men jeg skriver det nå likevel, for det er nå jeg har tid og får ikke sove enda. Så, denne helgen blir ganske stressende, så jeg vet ikke hva som skjer med bloggingen. Hele familien drar med fly i morgen formiddag, siden vi skal i barnedåp på søndagen. På mandag går flyet hjem klokken halv åtte, så vi må stå opp sånn i fire-tiden tror jeg. Det vil da si at jeg hopper i joggebukse og har ingen sminke den dagen. Jeg skal også på skolen og ha tyskfremføring, så det blir gøy (lol nei hahah). Det kommer hvertfall ootd-bilder fra barnedåpen, siden vi skal ikke ha bunader for en gangs skyld. Vi skal bare ha håndbagasje på flyet, og bunader tar jo så mye plass, så vi fant ut at det gadd vi ikke.

Jeg har nettopp kommet hjem fra bursdagen til Maren, det var veldig koselig! Det var to jenter der som jeg ikke kjente, hadde bare møtt en av de før, men de var utrolig hyggelige, og jeg synes det var fint med noen flere der, enn de vi vanligvis er. Tok ikke ootn-bilder siden det rakk jeg ikke, og antrekket var vel ikke mye å skryte av heller, hahah :) Men her kommer det hvertfall noen andre bilder.

//De tre siste bildene er tatt av min søte venninne Lina 

 

 
Heihei! Akkurat nå så sitter jeg å gomler på en muffins som jeg bakte i går kveld, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften!

Ingredienser

70 gram smør

275 gram hvetemel

6 ss kakaopulver

3 ts bakepulver

80 gram sukker

100 gram melkesjokolade i biter

55 gram små, mangefargede marshmallows (jeg hadde ikke det, så jeg delte opp store marshmallows og dekket de i mel for at de ikke skulle klistre seg sammen)

1 stort egg

3 dl melk

Tilberedning

1. Forvarm ovnen til 190 C. Kle et 12-roms muffinsbrett med papirmuffinsformer. Smelt smøret i en kjele.

2. Sikt mel, kakaopulver og bakepulver sammen i en stor bolle. Rør inn sukker, sjokoladebiter og marshmallows til det er godt blandet.

3. Visp sammen egg, melk og smeltet smør i en egen bolle, og rør så inn melet slik at det dannes en stiv blanding. Fordel blandingen jevnt i papirformene.

4. Stek muffinsene i stekeovnen i 20-25 minutter til de har hevet seg godt og er gyllenbrune. Ta dem ut av ovnen, og la dem avkjøles på brettet i fem minutter. Sett dem så på en rist for å avkjøles helt. 


Heihei! Da er det tid for videooo :) Dette er del en og del to kommer sannsynligvis om en uke eller to. Enjoy!
Heihei! På lørdag fikk jeg pakken min fra Coverbrands i posten. Jeg bestilte en bursdagsgave og tre ting til meg selv også, så jeg tenkte å vise de. Det kan hende det kommer større omtalelser om hvert av produnktene senere.

Hi Shine Nail Paint fra Barry M, en utrolig fin mørkerosa/rødlig farge, som også er veldig shiny. Fargen heter pomegranate.

Frat boy blush fra The Balm. En superfin korallfarget blush med litt shimmer, elsker den!

What's your type: The Body Builder maskara fra The Balm. Den skal gi volum til vippene, og jeg liker den veldig godt allerede!
Antrekket fra bursdagen til Stine på fredagKjole fra vero moda og sko fra biancoIIIIII, JEG HAR VÆRT PÅ SELENA GOMEAZ KONSERTEN!!!!

Vi var ti jenter, og så møtte vi noen flere der også. Vi tok bussen inn til Oslo litt over klokken elleve om morgenen, og hadde bestilt bord på fridays halv ett. Vi kom dit litt tidligere, men de hadde bordet vårt klart, så vi hadde enda bedre tid til å spise. Da vi var ferdige gikk vi og kjøpte drikke og godteri før vi satte oss i køen. Vi jentene var egentlig fordelt på tre eller fire forskjellige innganger, men vi fikk heldigvis komme inn gjennom den samme. Vi hadde med oss tepper, så vi kunne ha noe å sitte på, og Stine og Batool gikk og kjøpte kortstokker så vi kunne ha noe å finne på mens vi satt der. Vi satt, flyttet på oss, satt og flyttet på oss igjen. Den siste gangen stod hele køen, og det var nesten ingen som satte seg ned. Men vi satt litt på tur, noe som frustrerte noen bak oss. Men vi satt godt der vi, hahah!

Da det var rundt 20 minutter til de åpnet, så fant Tonje og jeg ut at vi egentlig måtte sykt på do. Selvfølgelig. Så vi hoppet over gjerdet, og ut av køen mens de andre stod igjen, og spurtet. Vi spurte en vakt om hvor den nærmeste doen var: han mente at vi måtte løpe rundt hele bygget. Det gadd vi ikke, så vi gikk inn på Thon hotel hvor Emilie og jeg hadde vært et par timer før. Hun damen som satt der da vi løp inn i resepsjonen sa at vi ikke kunne få låne doen fordi vi ikke var gjester. Typisk. Så da spurtet vi bort til fridays, løp forbi de som ventet på å få bord, og inn på doen der. Kan love dere at vi var ganske andpustne da, ja! Vi løp tilbake igjen, og hadde heldigvis god tid, hahah! Sykt stress.

Vi var noen av de første som komm inn i Oslo spektrum, så vi fikk ganske bra plasser. Vi hadde forresten ståplasser! Det var sinnsykt mye dytting og pressing og pushing og styr først, men da konserten begynte og Selena kom ut på scenen sluttet det. Jeg må innrømme at jeg ikke var så veldig stor fan av Selena før konserten og hadde ikke hørt så mange av sangene hennes, men det snudde ganske fort! Nå har jeg fått helt dilla på alle sangene! Alle vi jentene likte henne jo selvfølgelig, det var derfor vi dro på konserten. Men da det begynte var alle helt med og sang og filmet og tok bilder og skrek. I begynnelsen, sånn de første par sangene, var det litt mye trommer, så vi følte at det overdøvet stemmen hennes litt, men det ble mye bedre. 

Min favorittdel av konserten var på who says, definitivt! Alle kunne sangen, og sang av full hals! Selena tok til og med ut den ene ørepluggen sin for å høre oss synge, hun var så søt!! 

Dette er bare noen bilder, tok seriøst 628 bilder og filmer! Ikke det at alle ble så bra da...

Da konserten var ferdig kjøpte vi oss drikke og litt mat, og tok toget hjem igjen. Vi klarte selvfølgelig å ta feil tog, men det ordnet seg :) Noen andre som var på konserten? 

 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits