Den første favoritten fra september er dette skjerfet fra cubus. Det er et av de som går under kategorien "acneskjerf fra cubus", fordi de er så like, bortsett fra at dette var jo selvfølgelig mye billigere. Jeg har det grå, og det er helt herlig! Jeg tror aldri jeg har hatt et så bra skjerf før. Det er mykt og varmt, men ikke så varmt at man ikke kan ha det på seg inne. Love it! Favoritt nummer to er denne bronzeren fra bourjois. Det kjøpte jeg på gran canaria i vinterferien, men det er bare nå i det siste jeg har gravd det frem fra skuffen. Fargen er akkurat passe, selvom den kanskje kan se litt mørk ut. Dette pudderet gir en fin, varm glød til ansiktet, og jeg føler at det gir et lite "boost" i sminkerutinen. Det kan dessverre ikke kjøpes i Norge. 

Til bursdagen min fikk jeg fire miniparfymer fra marc jacobs, og dette er den jeg har brukt de siste ukene. Denne heter dot, og lukten er mer varm og høstlig. Jeg tenker på den som en mer feminin versjon av en manneparfyme, om dere skjønner? Den er hvertfall perfekt om høsten, og den lukter så utrolig godt! Jeg har planer om å kjøpe den store flasken snart også. 

Neste favoritt er denne bandanaen som jeg føler at jeg har brukt masse den siste tiden, men når jeg tenker på det, så har jeg vel brukt den sånn fire ganger denne måneden eller noe. Jeg har hvertfall "gjenoppdaget" bandanaen, og digger det egentlig! Jeg synes det gjør så mye med håret, selvom det er så enkelt. 

Okei, dette er veldig random, men nest siste favoritt er valnøtter. Ohyes. Siden jeg begynte på videregående skole er både timene og dagene lenger, og vi har lunsj klokka tolv istedenfor elleve, slik vi hadde på ungdomsskolen. Derfor har jeg begynt å spise nøtter i pausene for å holde energien oppe, og for å unngå at magen min skal lage romlelyder, fordi vi vet alle at det er kleint. Jeg har hatt med meg mandler, hasselnøtter og nå i det siste, en del valnøtter, eller "små hjerner", som mine venner liker å kalle de. Jeg synes hvertfall de smaker godt!

Siste favoritten for september er denne boken. Den heter "where rainbows end" og er skrevet av en dame som heter Cecelia Ahern. Den hander om Alex og Rosie, som har vært bestevenner hele livet, men plutselig separeres når Alex flytter fra Irland til USA med familien sin. Boken inneholder alle brevene, meldingene og e-mailene som de sender til hverandre, venner og familie, noe jeg liker utrolig godt, fordi det sies ingenting om hva som skjer mellom alle disse meldingene frem og tilbake. Veldig bra bok, selvom jeg ikke er heeelt ferdig med den!

Hva synes du om mine favoritter? Har du noen av de samme favorittene for september? 
Heihei! For cirka en uke siden var jeg på shopping, og jeg kjøpte faktisk en del. Eller, ikke sånn sykt mye, men litt. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, så jeg tenkte å vise det! 

Skjørt fra bikbok, 399 kroner. Dette er et quiltet skjørt i imitert skinn som jeg så på bikbok sin instagram og ble helt forelsket i med en gang! Jeg synes bare det er så utrolig kult! Det er faktisk også utrolig behagelig, og ikke stivt og vanskelig å bevege seg i, i det hele tatt. Finnes HER!Genser fra bikbok, 299 kroner. Denne genseren hadde jeg ikke planlagt å kjøpe; jeg kom inn og ville ha skjørtet, men jeg bare kjente at jeg ikke kunne gå ut av butikken uten den. Materialet er ganske spesielt, på en måte litt glatt, men jeg vet ikke helt hvordan jeg ellers skal beskrive det. Den er hvert fall veldig behagelig å ha på, og jeg synes mønsteret er sykt fint! På nettsiden HER!Trenings t-skjorte fra Frank Shorter hos Intersport, på tilbud til 99 kroner. Denne har en så utrolig fin farge, som er mye mer knæsj enn på bildene. Den er også veldig behagelig!
Kalender fra Søstrene Grene, 64 kroner. Jeg har lenge villet ha en kalender, men har ikke funnet noen jeg liker. Denne er for 2015, men det er greit å være forberedt, er det ikke? Kalenderen har stor plass til hver dag, og et fint splasj med farge på hver uke.

De neste fire innkjøpene er bøker, og alle er kjøpt på salg på norli. Tre av de ble kjøpt på "fire bøker for hundre kroner", mens den ene - Lenas dagbok - som jeg tror kostet 149 kroner. 

Linnéa Myhre - Evig søndag. HER!

Kjersti Ericsson - Et hjertes beliggenhet. HER! Coveret på denne boken er så fint!

Lena Mukhina - Lenas dagbok. HER!

Frode Grytten  - Brenn huset ned. HER

Hva synes du om innkjøpene? Har du lest noen av bøkene?
Fra venstre: rimmel stay matte pressed powder, bourjois bronzing powder, concealer kost fra bare minerals, lancome virtuôse maskara, maybelline big eyes maskara, stippling brush fra beter hos vita, rimmel wake me up concealer, eos vanilla lipbalm, vippetang, max factor leppestif i fargen "star dust pink", og rimmel match perfection blush.

Så, dette er det jeg har i min sminkebag for øyeblikket. Selve toalettmappen er kjøpt på vita, og kostet noe sånt som 25 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Jeg liker den utrolig godt, og det er det to grunner til. Nummer en er at den er gjennomsiktig, så det er utrolig enkelt å se hva som er i den. Nummer to er at den er akkurat passe til alt jeg trenger, og enda litt til, om jeg trenger en parfyme eller en liten hårbørste, selvom toalettmappen er liten og tar liten plass. Den er helt super! 

Hva har du i toalettmappen din?
Ååå, jeg gleder meg sånn!! Vi blogges :)

// Bilder hentet fra tumblr og weheartit

Nå er det endelig høstferie, og i morgen sitter jeg på flyet, med nesa rettet mot Frankrike og den vakre hovedstaden Paris. Jeg fikk en tur i bursdagsgave og bestemte meg for Paris. Jeg har vært der en gang før, men da var jeg ti år gammel (kan ikke tro at det er seks år siden allerede, herreguuud), og da var i hovedsakelig i disneyland og hadde en liten tur inn i selve byen. Denne gangen blir det mer sightseeing og shopping i de franske gatene. Mye vindusshopping blir det nok også, for eksempel i champs-élysées som jo er en av verdens mest berømte handlegater med alle luksusbutikkene sine. Ååå, som jeg gleder meg! Jeg har forhåndsinnstilt innlegg, så bloggen ligger ikke på latsiden de få dagene jeg er borte! Vi snakkes ♥ Nyt høstferien alle sammen!

Har du vært i Paris før? Hva skal du i høstferien?
Genser fra bikbok, bukse fra gina tricot (egne rips), sko fra vans hos zalando.no, leppestift fra isadora i fargen 05 femme fatale og bandanaen vet jeg ikke hvor er fra

I går var det høstjevndøgn, og dag og natt er like lange over hele verden. Det betyr at det offisielt er høst, og høst krever varm genser, slik som den jeg hadde på meg i dag. Nå er ikke jeansene på lenger; jeg hoppet inn i joggebukse for noen timer siden, men genseren er fortsatt på. Den er så utrolig behagelig og myk og god og varm og herlig. Perfekt for kalde høst- og vinterdager! Men siden det ikke er iskaldt enda, eller det var hvertfall ikke det i dag tidlig, så gikk jeg for en bukse med hull i for å sprite det opp litt. Og sammen med bandanaen og leppestiften synes jeg det ble ganske kult! Jeg føler på en måte at dette antrekket oppsummerer stilen min til en viss grad: litt rocka, litt søt jente, litt av alt egentlig. Nå er det tid for CSI i sofakroken, ha en fin kveld ♥

Hva synes du om antrekket?

Cardigan fra cubus, topp og skjørt fra bikbok, sko fra bianco, hårspenner fra glitter (?), blå neglelakk fra opi i fargen "I saw...U saw...We saw...Warsaw" og blå glitter-neglelakk fra essie i "stroke of brilliance"

Oioi, det var mange detaljer om antrekket! Fikk jeg med alt? Ja, jeg tror det! Bursdagen i går var utrolig koselig, selvom vi bare var ni jenter. Det var så mange som dessverre ikke kunne komme! Nå går vi jo ikke på samme skole lenger, alle sammen, så det var utrolig godt å se de igjen og få skravla litt. Antrekket jeg brukte ble jeg utrolig fornøyd med, men jeg rakk dessverre ikke å ta bilder før jeg dro hjemmefra, fordi sminken ble helt på trynet og jeg måtte begynne på nytt igjen med øyenskyggen tre ganger før jeg til slutt ga opp og bare brukte eyeliner istedenfor. Når jeg kom i bursdagen glemte jeg hele greia, og da jeg til slutt husket på det, var det mørkt ute, og vi tok bilder med blits og jeg blunket og det var virkelig ikke vakkert. Jeg prøvde stille meg opp da jeg kom hjem også, men alt ble bare gult, og sminken var ikke akkurat på sitt beste, med tanke på at klokken var godt over midnatt. Så derfor fikset jeg meg i dag, med samme sminken, håret og antrekket som i går, og tok bildene i sola. Lyset er vel ikke akkurat det beste, men siden jeg stod og vaklet på høye hæler, fant jeg ut at det var best å ikke prøve å begynne å gå på oppdagelsesferd til å finne et sted med bedre lys og grei bakrgunn. Hva jeg gjør for bloggen noen ganger, ass. 

Hva synes du om antrekket? Ha en super søndag kveld, og så snakkes vi!
Heihei! Jeg sitter ved kjøkkenbordet her, og kan nesten ikke tro at jeg allerede vet hva jeg skal ha på meg på bursdagen jeg skal i i kveld. Skjørt, topp, sminke, parfyme og sko er helt klart, det er bare håret jeg er veldig usikker på. Jeg har litt lyst til å ha det oppsatt på en eller annen måte, fordi jeg tror at det kommer til å se best ut med toppen min, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse det. Jeg har kikket litt rundt på nettet og funnet noen frisyrer jeg synes er fine, men er fortsatt ikke helt sikker. Neglelakken er heller ikke heeelt bestemt enda: jeg har ganske lyst på glitter, men det er så grusomt å fjerne igjen! You feel me?? Jaja, antrekksbilder kommer hvertfall senere, om det blir i kveld før jeg drar eller om det blir i morgen. Ha en fin lørdag!

Hva skal du i kveld?
Heihei! Nå er det visst gått en hel uke siden siste oppdateringsinnlegg, hvor har tiden blitt av?? Dagene går så fort nå om høsten at det er helt vilt, før jeg vet ordet av det så er det vel julaften allerede. Sist jeg snakket til dere sånn på ordentlig, var jeg på en buss på vei til Sandefjord og konfleir. Det var utrolig gøy, så jeg tenker å skrive et innlegg om det snart, litt om hva som skjedde, hvordan det var å være leder osv. På torsdag var 1STC på klassetur oppi skogen på fagdag med gym og naturfag, der vi padlet kano, lagde god lunsj og gikk rundt og gjorde oppgaver om suksesjon og økologi. Det var veldig deilig med en annerledes dag, og jeg skulle virkelig ønske vi kunne gjøre det oftere, for det var kjempekoselig! 
Både hindagen og i dag var mamma og jeg på litt shopping hvor jeg kjøpte endel ting, som dere såvidt ser på bildet, og jeg planlegger å kanskje vise det på søndag. Det er endel ting som jeg har ønsket meg en stund, hovedsakelig klær og bøker, så jeg er veldig fornøyd med det jeg har kjøpt! I morgen skal jeg i en bursdag og på søndag er det vel eplefestivalen, så jeg tror det blir en fin helg. Nå er det jo fredagskveld, og jeg er så utrolig sliten etter denne uka, at det blir helt herlig å chille max resten av kvelden. Det håper jeg dere gjør også, og så snakkes vi nok i morgen ♥

Hva har du gjort denne uka?
Heihei! Som dere vet, så la jeg ut en liten sneak peek på gårsdagens antrekk i går, og skrev at det kom på en litt annerledes måte. Vel, i dag er dagen, og det er en video!! Det var kanskje ikke så vanskelig å gjette, men jeg ville bare prøve noe litt nytt og annerledes, så jeg håper det faller i smak. 

Sett på 1080p for best kvalitet! Håper virkelig dere liker denne videoen ♥Dagens antrekk kommer på en litt annerledes måte i morgen, bare vent og se! 


August er helt over, og vi er over på september og høst, isteden for sensommer. Det ble ikke så mange antrekk i august, men jeg tror at september blir bedre. Mitt favoritt av disse sju er nok nummer tre på nederste rekke, med grå genser, grått skjørt, oversized olajakke og converse. Ikke bare synes jeg det er fint og passer meg, det er i tillegg utrolig komfortabelt å ha på! Men jeg likte jo alle disse antrekkene, ellers ville jeg vel ikke postet de. Har du en favoritt blant disse?
Heihei! Da er Maren, jeg, ledere og konfirmanter på bussen mot Sandefjord og leirstedet hvor vi skal tilbringe helgen. I år er jeg en av lederne, og jeg er utrolig spent på hvordan det kommer til å gå. Jeg håper det går fint, og selvfølgelig håper jeg på fint vær! Det er visst meldt strålende sol, men det kan jo skifte raskt. Kameraet er pakket i bagen, så jeg forteller mer til uka. Vi kommer hjem igjen søndag ettermiddag, men er litt usikker på om jeg rekker å slenge inn et innlegg da, i og med at jeg har noen lekser til mandag. Bloggen vil ikke være helt nede, jeg har et forhåndsinnstilt innlegg til lørdagen!

Nå må jeg tilbake til filmen vi ser på, ha en herlig kveld!


T-skjorte fra bikbok, skinnjakke fra cubus, bukse fra gina tricot (egne rips), sko fra vans, armbånd fra tyskland og neglelakk fra chanel i 573 accessoire

Nå må jeg løpe, fordi jeg skal på et møte om ikke altfor lenge! Vi blogges i morgen :)
Hele antrekket kommer i ettermiddag! Ha en super tirsdag ♥
 

Never been in love - Cobra Starship ft. Icona Pop
Nå har søndagskosen offisielt begynt her i kroken min! Jeg sitter i koseklær med dyna over meg og macen på fanget. På bordet til høyre for meg, står et lite brett med kakerester fra i går kveld og et glass med vann. Jeg skal til å se komiprisen, siden jeg ikke fikk sett den i går, og gleder meg! Synes det er den beste norske prisutdelingen!

Ønsker alle en fin kveld og en fin start på uken i morgen!
Kjole fra bikbok - den er egentlig knallblå - og sko fra biancoJeg hadde en super kveld i går! Jeg feiret 16 års dagen min med femten av de beste jentene jeg kjenner, og hadde det veldig koselig. Vi spiste god pizza, cupcakes, kake og chips, og skravlet masse. Jeg fikk utrolig fine gaver også, vil dere se de kanskje? Har litt lyst til å vise de! Det kom også tre nye jenter, Mari, Ingvild og Runa, og det var kjempekoselig å snakke mer med de og bli bedre kjent! Matilde tok jobben som sjefsfotograf i går, og det er hun som har tatt fem av seks bilder her, så creds til hun! Hun er forresten også en av de som har pushet på at jeg må huske å blogge også, så Matilde - dette er til deg! Men jeg vil bli flinkere til å blogge og har faktisk noen ideer om hva som kan komme i fremtiden! Har planer om en ny lookbook, en q&a og litt forskjellig, så stay tuned! 
I dag har jeg vært på første gåtur på to uker, noe som var helt herlig! Jogget/løp en del også, så jeg var helt ferdig da jeg snublet inn døra. Jeg må også gjøre litt lekser i dag også, og rydde på rommet. 

Hadde du en fin kveld i går? Ha en herlig søndag videre!
Heihei! Da er august over også! Jeg synes denne måneden gikk utrolig raskt, og at det bare er noen dager siden jeg satt her og skrev juli favoritter. Det har vært en ganske bra måned da, selvom vi begynte på skolen igjen og det ikke har skjedd noe spesielt sånn egentlig. Men nå er det tid for de tingene jeg har likt spesielt godt i august, enjoyy :)

Månedens film er "she`s all that". Denne så jeg kvelden jeg kom hjem fra besteforeldrene mine en av de første dagene av august, og jeg digger den. Den er fra 1999 tror jeg, så den er noen år gammel og kvaliteten er vel ikke den beste, men det er en bra film. Den handler om Zack, skolens kjekkas som blir dumpet av kjæresten sin bare noen uker før skoleballet og graduation. Dette begynner et veddemål med kameratene om at han kan gjøre hvilken som helst jente ballets dronning på de få ukene de har igjen. Anbefales!!

Månedens bok er den beste boken jeg har lest hittil. "Et helt halvt år" av Jojo Moyes. Bakpå boken står det: "Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou Clark stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid." Den høres kanskje ikke så spennende ut når man leser dette, men bare les den, så skønner dere hva jeg mener. 

Tredje favoritt denne måneden har vært Soap&Glory sin face soap and clarity, 3-in-1 daily detox vitamin c facial wash. Dette produktet med det lange navnet er helt fantastisk! Jeg bruker det om morgenen ca tre ganger i uken, og jeg føler at den har gjort huden min bedre. Ikke det at jeg har hatt store problemer eller noe, men ansiktet føles renere, glattere og mykere enn noengang. Jeg synes også at sminken sitter bedre på huden. 

Denne cardiganen har vært en favoritt og fortsetter nok å være det hele høsten, vinteren og våren. Den er fra cubus og den kostet 299 kroner. Den er supermyk og behagelig, og verken for tjukk eller for tynn. Bare helt perfekt. Jeg tror at de kanskje har den inne fortsatt, den ligger hvertfall på nettisden deres HER. Som dere ser så har jeg den i svart, men den finnes i lysegrå, krem og sånn rødlilla-burgunder farge også. Løp og kjøp!

En annen klesfavoritt er denne olajakken. Den er mamma sin, eller det vil si at den var mamma sin, helt til jeg oppdaget den og stjal den. Jeg har ingen anelse om hvor den er fra, men med tanke på at den er en del år gammel, tviler jeg på at man fortsatt kan få tak i den. Den er ganske oversized, i lys denim og veldig behagelig til olajakke å være. Jeg brettet opp armene fordi de var for store og lange til meg, men jeg synes egentlig det er en kul detalj. Loove it! 

Første av tre sanger er "Stay with me" av Sam Smith. Den er så fin, ååhh.  

Nummer to er "Bonfire heart" med James Blunt. Det er vel ikke den nyeste, men så fin! 

Siste musikkfavoritten og siste august favoritten er "Really don`t care" av Demi Lovato. Ikke bare er sangen bra, men dama er jo dødspen også. I tillegg er musikkvideoen filmet på LA pride, noe som bare gjør alt mye bedre.

Okei, det var årets august favoritter! Jeg liker virkelig å lage disse innleggene, så om jeg husker på de blir det en hver måned. Hva synes dere? Liker dere disse innleggene? I dag fikk jeg det nye Det Nye, så nå skal jeg kikke litt i det før jeg kanskje tar meg en gåtur? Hm, vi får se hva det blir til. Vi snakkes ♥

Hva synes du om mine favoritter? Hva var dine favoritter for måneden som gikk?  
Bukse fra shift, t-skjorte fra bikbok, cardigan fra tally weil, sko fra converse og leppestift fra isadora i 05 femme fatale
Hva synes du? 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits