Må bare si at det var iiiiskaldt å ta bilder ute! Jeg bruker ikke skjerfet inne, men jeg gjorde det på bildene fordi det var så  kaldt. Jeg liker best å ta antrekksbildene ute, synes at det blir mye bedre enn inne. Så da jeg kom hjem fra skolen, løp jeg rett opp og hentet kameraet og føk ut i hagen for å ta bilder før det ble mørkt. Og jeg lyktes! Jeg prøvde først å stå i sola, men jeg ble så utrolig bleik, hahah :)


Strikkajakke fra bikbok, skjerfet vet jeg ikke, topp fra cubus, bukse fra bikbok, sko fra converse og smykket er fra marc by marc jacobs, det var en gave
WHÌHUUU!! Og husk å sett på 1080p på det lille hjulet nederst til høyre :)Heihei! I går var Maren hos meg for å hjelpe meg med å file lookbooken min. Hun kom litt før 12 og dro vel i fire-fem tiden en gang. Hun hjalp meg med å finne og sette sammen antrekk og bestemte hvor mange jeg skulle ha. Jeg tenkte sånn fire-fem stykker, men Maren mente at jeg måtte ha flere, så vi endte opp med sju stykker. Rommet mitt ble litt rotete da, men det ryddet jeg opp ganske fort. Det var utrolig kaldt da, siden jeg ville helst filme ute, men så regnet det og blåste en del. Vi endte opp med å filme på verandaen i andre etasje, noe som i og for seg var ganske greit. Vi filmet første antrekket, jeg løp inn igjen og skiftet, vi filmet, jeg løp inn og skiftet og vi filmet igjen, helt til vi hadde filmet alle sju antrekkene. Jeg har allerede redigert lookbooken, og den laster opp til youtube as we speak. Den lastet opp i går kveld, i natt og i hele dag, men er fortsatt ikke ferdig. Jeg håper at den blir ferdig i natt/morgen fordi jeg har så lyst til å vise den til dere! Men jeg kan jo ikke love noe, forrige gang brukte videoen lang tid på å laste til youtube, og da den var nesten helt ferdig så var det noe som skjedde, sånn at opplastingen ble avbrutt. Men sånt skjer, får bare håpe på det beste. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med lookbooken, så jeg håper dere også blir det!Sneak peak
Heihei! Da var det meg igjen. Jeg føler at jeg har vært litt flink til å blogge denne uken, men samtidig ikke. De fleste innleggene har vært forhåndsinnstilt, så det føles jo ikke som om jeg faktisk har blogget. Men siden det var det som passet denne uken så ble det sånn. Jeg vil har flere hverdagsinnlegg, men fordi livet mitt for det meste består av skole, lekser og soving er det ikke så mye å skrive om. Lookbook videoen som jeg har lovet, vet jeg ikke helt når kommer, skal prøøøve å filme den denne helgen, men jeg vet ikke om det blir noe av. Jeg skal jo sette sammen noen forskjellige antrekk, så jeg må jo ha tid til det også. Har også litt skolearbeid som bør gjøres i helgen, så vi får se. Men den kommer!!

I går var jeg med Maren hjem fra skolen. Det var veldig koselig, vi lagde mat og kake og så på despicable me 1. Utrolig søt film, den anbefales! Toeren har jo kommet ut også, må se den. Men Maren og jeg lagde hvertfall kake. Vi lagde sjokoladekake, og det ble litt hjemmesnekra diy-ish, fordi vi ikke hadde nok olje og heller puttet oppi ett ekstra egg. Må si at det ikke var heelt fra bunnen, vi hadde en møllerens pose, haha. På posen stod det også at det var langpannekake, men vi hadde ikke langpanne. Maren ringte til naboen, men hun var ikke hjemme, så vi kunne ikke låne av hun. Men moren til Maren fant en annen form som vi kunne bruke, og selvom den var litt mindre fant vi ut at den kunne funke. Vi tok kaka ut av ovnen etter en halvtime, men puttet den inn igjen etter å ha funnet ut at den var seig i midten. Til slutt ble den faktisk ganske bra! Vi lagde også alt for mye glasur, vi hadde to toro poser og lagde begge to! Vi hadde mye av det på kaka, men Maren har vel fortsatt en skål full av glasur i kjøleskapet. Vi måtte jo selvfølgelig pynte den også, og her er resultatet.

Romantisk, hva? Hahah, neida, vi kokte pasta og så på film mens vi spiste.

Maren hadde med kaka på skolen i dag, og dette er resultatet etter mye spørring om folk ville ha kake. Vi som satt på bordet spiste litt først, men det var veldig mye igjen og Maren gadd ikke å ta med seg resten hjem så vi ga vel omtrent til alle som spurte om de kunne få. Det var litt gøy egentlig, folk kom bort og lurte på hvem som hadde bursdag. En av lærerne sa også "nå igjen?" Haha, vi er vel bare veldig glad i kake! 

Men nå må jeg fortsette med fredagskvelden og popcornspising her i stua, vi blogges!!
Ringer, 79 kroner

Armbånd, 59 kroner
Heihei! I går fikk jeg plutselig veldig lyst til å bake ett eller annet, og bestemte meg ganske kjapt for å lage browies. Jeg har jo spist brownies alt for mye de siste dagene, både i lunsjen og i bursdagen til Lina på fredag, og i bursdagen til Jenny på lørdag. Men jeg klarer vel bare ikke å motstå det, tenker jeg, hahah! Brownies er min favorittkake i hele verden, den er utrolig god, veldig enkel å lage og den passer jo til alle forskjellige anledninger. Når jeg lager brownies er det denne oppskriften jeg bruker, kjøper sjelden toro-poser, selvom den også er veldig god! 

Oppskrift

6 dl sukker

4 dl hvetemel

1 1/2 ts bakepulver

2 ts vaniljesukker

1/2 ts salt

6 ss kakao

4 egg

200 gram smelta smør

Fremgangsmåte

Bruk ei langpanne som tilhører komfyren din. Du kan gjøre forma mindre ved å legge en liten rull bakepapir under bakepapiret som du har lagt i bunnen av forma. Da blir forma cirka 35x30 cm eller så stor du selv måtte ønske.

Ha alt det tørre i en bakebolle

Rør til slutt inn eggene og det smelta smøret

Stek kaka på 180 grader midt i ovnen. Den skal stå der i omtrent 25 minutter.

Kaka ser litt rå ut inni, men sånn skal den være.


Det ble vel ikke så altfor mange vellykkede bilder fra bursdagen til Jenny, de fleste er jo av personer, og når de ikke vil at bildene skal legges ut må man jo respektere det! Jeg samlet hvertfall sammen noen til dere :) 
Heihei! I dag kommer en diy som jeg har lovet! Mitt første diy-innlegg, ganske excited for det. Diy står for 'do it yourself', så det er enkle ting som man kan lage hjemme, og i dag har jeg valgt et skjønnhetsprodukt. Mwn man kan jo lage alt mulig innen for eksempel mote, interiør og skjønnhet. Jeg har laget en leppeskrubb som jeg har brukt en stund, men siden jeg trengte en ny, tenkte jeg å dele oppskriften. Jeg har veldig lyst på bubblegum skubben fra Lush, men synes denne funker utrolig bra og er enkel å lage. Oppskriften består også av ting som de aller aller fleste har i kjøkkenskapene.Jeg fant oppskriften på bloggen til fineste Helene HER

Det du trenger er:

-Boks til å ha skrubben i

-Sukker

-Olivenolje eller rapsolje

-Teskje

Fremgangsmåte:Først må du finne noe å ha leppeskrubben i. Jeg bruker denne lille "boksen". Det er egentlig en boks som er ment til å ha såpe eller noe sånt i når man reiser og ikke tar med seg hele flasken, men jeg synes den passer perfekt! Vet ikke hvor denne er fra, men er ganske sikker på at man kan få tak i lignende på vita, h&m osv.

Deretter tar du litt sukker i boksen. Jeg brukte tre eller fire teskjeer, tror jeg.Så tar du litt olje oppi boksen din sammen med sukkeret. Jeg brukte eldorado rapsolije, ford det stod i skapet, men du kan bruke hvilken som helst rapsolje eller olivenolje.

Så tar du bare en skje og blander det sammen. Jeg brukte den andre enden på skjeen jeg brukte til sukkeret, fordi den riktige enden var litt for stor for boksen min. Jeg måtte ha i litt mer sukker, fordi jeg hadde litt mye olje og det ble veldig rennende, på en måte.

Når du er ferdig å blande, skal den se cirka sånn ut.

Så er det bare å sette på lokket! Jeg har den stående ved siden av vasken på badet, og jeg bruker den vanligvis om kvelden og om morgenen, hvis jeg har tid.

Bruksanvisning:

For å bruke den tar du først litt på fingeren, slik som dette. Jeg bruker enten pekefingeren eller langfingeren, men man kan jo bruke hvilken man vil.

Du tar fingeren og legger skrubben på leppene. Så bruker du fingeren og smører skrubben inn med sirkelbevegelser. Bruk mellom tretti sekunder og ett minutt hver på både overleppen og underleppen.  Så skyller du den av med lunkent eller kaldt vann, og tørker av.

Når jeg har tatt av leppeskrubben, tar jeg på enn leppepomade. Jeg bruker denne som man får kjøpt i tax-freen på flyplasser, men du kan jo bruke hvilken du vil. Jeg synes det hjelper leppene mine med å bli myke og fine, og jeg liker veldig godt resultatet! Hvis jeg skrubber leppene om morgenen, tar jeg ofte på en leppestift over leppepomaden. Jeg synes leppestiften da holder ekstra lenge, og leppene blir ikke like fort tørre. Jeg bruker nesten bare matt leppestift, noe som tørker ut leppene litt fortere enn leppestifter med shimmer i. 
Kjole fra brandy melville, strømpebukse fra h&m, jeg tror spennen med sløyfen er fra h&m og ringen vet jeg ikke hvor er fra
Heihei! Jeg var jo i bursdag i går kveld, så her kommer antrekket. Jeg ble faktisk veldig fornøyd med både sminken, håret og antrekket. Jeg tok bildene før jeg dro, så jeg hadde ikke så utrolig god tid, så det er derfor bildene kanskje ikke er verdens beste. Det kommer mest sannsynlig ootn i morgen kveld eller søndag morgen også, siden da skal jeg i bursdagen til Jenny. Og en diy på søndag, så stay tuned!!

Skjørt fra h&m, strømpebukse fra h&m, t-skjorte fra stradivarius og blazer fra gina tricot
Heihei! Dagen i dag har egentlig vært ganske grei, utrolig deilig med helg! Vi hadde vikar en del av dagen, så vi fikk jobbe med lekser og øve til prøver og sånt. Jeg tror de fleste øvde til nynorskprøven vi hadde i dag, og jeg var en av de. Jeg øvde også til en gloseprøve i engelsk. Begge prøvene gikk veldig bra faktisk, veldig fornøyd! i lunsjen var det tre stykker som hadde bakt kaker, fordi Jenny har bursdag i morgen. Det var veldig gode kaker, så tusen takk til Maria, Matilde og Rikke <3 Jenny feirer bursdagen sin i morgen, på den ordentlige dagen, så da skal jeg dit om kvelden. Lina har den ordentlige brsdagen sin i dag, og hun skal også feire den i kveld, så jeg har nettopp dusjet og sitter med håret surret opp i et håndkle. Jeg har både laget kort og kjøpt gaver til begge jentene, så nå gjenstår det bare å finne hva man skal ha på seg. Det er alltid det vanskeligste! Men nå skal jeg friste dere med kakebilder fra lunsjen, vi blogges :)Genser fra gina tricot, bukse fra bok bok, smykke fra h&m og øredobber fra arts&crafts
I dag var håret mitt litt fett, og det var rett og slett en dårlig hårdag. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre med håret, fordi jeg ville ikke ha det løst. Dette resulterte i et rot i skuffen, hvor jeg til slutt fant en donut lengst bak. Det er utrolig lenge siden jeg har brukt det, men det er jo ganske genialt! Det er enkelt å lage, og jeg synes det ble ganske fint. Jeg brukte en del lus for å holde det på plass, og flyttet litt og dyttet på de i løpet av dagen. Men uansett så har det holdt hele dagen, til og med gjennom en gymtime med yoga. Ganske imponert! Donuts fås kjøpt på mange forskjellige steder, min er fra Glitter.

Dagen i dag har jo selvfølgelig gått til skole, det er jo ikke så mye annet som skjer. Jeg skal lage kort til noen venninner i dag, siden jeg skal i to bursdager til helgen. Tenkte forresten å ha et diy innlegg snart, vet ikke helt når jeg poster det, men det blir hvertfall denne uken. Excited???
Åå, det er så mye fint interiør på nettet! Stiler, mønster, skrift, møbler og farger. Jeg elsker å se på forskjellige interiørbilder på nettet, jeg får så mye inspirasjon. Det får meg alltid til å få lyst til å redesigne rommet mitt og legge til små detaljer. Det er vel sistnevnte det blir mest av, hahah. Tror det blir massemasse ideer i hodet når jeg flytter hjemmefra om noen år. Pinterest er vel min favorittside å se på interiør på, utrooolig mye fint. Jeg samlet noen bilder og lagde noen kollasjer med mine favoritter. 

 
Genser fra bik bok, shorts fra gina tricot, strømpebukse fra h&m, smykke fra tally weil og leppestift fra rimmel lasting perfection by kate moss i fargen 06 


Heihei! I i de siste fire timene av skoledagen i dag dro hele trinnet til Drammen, for å dra på besøk i den katolske kirken. Vi ble delt i to, så min gruppe skulle først i kirken, og så gikk vi til Drammensbiblioteket. Den andre gruppa gjorde motsatt. På biblioteket fikk vi gå ganske fritt og jeg lånte fire (hehehe) lydbøker. Etterpå var jo skolen ferdig, men vi trengte ikke å dra tilbake til skolen, så mens jeg ventet på at bussen min skulle komme gikk jeg inn på h&m og kikket litt. Og jeg endte jo slevfølgelig opp med et par ting, som jeg tenkte jeg skulle vise :)

Smykke, 70 kroner

Strømpebukse, 80 kroner, men jeg fikk den for 50 kroner. Denne skal brukes til en lookbook som kommer om en stund. Oppdaget nå at jeg tok feil størrelse, men jeg tror jeg kan bruke den fordet, eller så må jeg bare bytte den.

Hårstrikker, 20 kroner. Jeg har hørt at disse er veldig gode og ikke sliter like mye på håret slik som vanlige hårstrikker

T-skjorte, 50 kroner

#newin #innkjøp #tskjorte #smykke
 
ENDELIG! Nå er den her, etter mye styr. Heihei folkens! Da blogger jeg fra mobilen, fordi vi sitter i bilen på vei til hytta. Vi hører på barnemusikk og lillebror, lillesøster og jeg synger for full hals. Vi stoppet for å handle mat, men butikken stengte for en time siden, så da må vi på kjøretur i morgen også, så det kan hende at det da blir et lite innlegg til da. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, så er hytta midt i skogen, det er nesten ikke mennesker der, bare elg og bjørn. Haha, satser på at vi ikke møter på noen! Men jeg har skrevet et innlegg som publiseres i morgen, tror det er i to-tiden. Det er dessverre det eneste jeg rakk, så det blir ingen på lørdag. Har med meg både kamera, en ekstra linse og kamerastativ på hytta, så planen er å ta en del bilder som jeg kan dele med dere senere.
Genser fra Gina Tricot, 129 kroner

Genser fra Gina Tricot, 149 kroner

Wallsticker fra Søstrene Grene, 25 kroner tror jeg.
Hallo! I dag stod jeg opp overraskende tidlig faktisk, våknet utrolig nok halv åtte, lenge før alarmen min gikk av. Dagen begynte med å spille inn del 2 av innkjøpsvideoen etter frokost. Tror det er sjette gangen, alt har liksom gått galt med den videoen. Videoen har slettet seg, og ikke villet laste seg opp og, ja, den laster hvertfall opp til youtube nå, så jeg satser på at det funker denne gangen. Jeg tror den kommer enten i morgen eller på fredag troor jeg. Hvis alt går som det skal da, selvfølgelig.

Ellers har jeg også ryddet i klesskapet mitt i dag. Jeg har tatt ut alle skuffene og organisert: tatt bort sommerklær, klær som ikke passer og som jeg ikke bruker lenger. Pleier å gjøre det to-tre ganger i året, det er så greit å organisert litt. Så her er da rotet! Har satt alle skuffene inn igjen nå, men de fylte nesten hele rommet mitt, ahahah.

Og dette er meg i dag! 

I kveld kommer det et lite innlegg med et par ting som mamma og jeg kjøpte da vi var på Gulskogen i går, så vi snakkes da!
Hei hei! Har ikke gjort så mye de siste dagene, bare slappet av egentlig. I går var mamma og jeg på Liertoppen en liten stud fordi jeg trengte nye uteklær, og noen andre ærender. I dag har jeg redigert innkjøpsvideoen, så den kommer enten i kveld eller i morgen formiddag. Vet at det har tatt lang tid, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Torsdag ettermiddag/kveld drar vi på hytta, og jeg tror vi blir der til søndagen. Hytta er midt i skogen, så det blir ikke noe blogging derfra, med mindre jeg rekker å forhåndsskrive noen. Jeg tenkte hvertfall å ta en del fine høstbilder som jeg kan dele med dere. I kveld skal mamma og jeg også en tur på Gulskogen for å ordne et par ting, så det skjer egentlig ikke så mye spennende. I morgen tenkte jeg å kanskje gi dere en oppskrift på et eller annet, eller noe sånt. Vi får se! Men vi snakkes.

karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits