Heihei! Jeg sitter for øyeblikket igjen på skolen før jeg går ned til bussen, men tenkte å dele denne fantastiske sangen med dere. Den ble sluppet for noen dager siden, og har jo allerede tatt verden med storm. Jeg synes Adele er en kjempeflink artist, både som sanger og låtskriver. Det nye albumet hennes, 25, slippes 20. november og jeg gleder meg!! 
Hva synes du om helloHa en fortsatt flott tirsdag ♥Heihei og god søndag formiddag! Det er vel ikke morgen enda, nå som klokken nærmer seg ett. I dag ble det en sen morgen, med kokte egg på hjemmebakt brød til frokost. Nam! I dag har jeg faktisk en del jeg må gjøre; jeg skal blant annet redigere en video, gjøre en del skolearbeid og montere skrivepulten min, så jeg skal nok ikke kjede meg. Men jeg skal ikke stresse heller, det er jo søndag! Nå kom farmor en liten tur på besøk, og så skal jeg begynne med dagens gjøremål, så vi snakkes snart! Ha en flott søndag ♥

Hva er dine planer for dagen?
Alle bildene er funnet HER

Nå er det en stund siden Paris Fashion Week, men det er alltid tid for streetstyle, og det er jo bedre sent enn aldri. Noe jeg virkelig elsker med streetstylen herfra, er at det virkelig gir ideer og inspirasjon som er passende for årstiden vi er i. Under fashion week i New York og Milano er folk mer lettkledde og går i tynnere klær, noe som jo ikke passer nå på høsten. I London og Paris derimot, er bukser, strikkegensere, store jakker og skjerf mer fremtredende, og menneskene kler seg for et litt kaldere klima. Og det passer jo bra for oss som henter inspirasjon fra streetstyle at de kler seg i antrekk som er enklere for oss i kalde nord å "kopiere" eller ta komponenter fra. Nå er fashion week-ukene over for denne gang, men de kommer tilbake! Vi snakkes i morgen ♥ Ha en flott kveld!

Bilder fra New York Fashion Week kan du finne HER
Bilder fra London Fashion Week kan du finne HER
Bilder fra Milan Fashion Week kan du finne HER

Hva synes du om streetstyle?
T-skjorte Imagine Dragons konserten // skjorte bikbok // bukse topshop // sko no name HER // bandana vet ikke

Heihei! Det blir en sen oppdatering i dag, for jeg har gjort litt lekser og så var jeg på synsundersøkelse/linsesjekk. Synet mitt er faktisk blitt litegranne bedre, og det er jo bra! Dagens antrekk består hvertfall av en t-skjorte som jeg kjøpte på gårsdagens konsert. Alt som selges på sånne eventer er jo til blodpriser, men jeg hadde bestemt meg for å kjøpe t-skorte, så da ble det sånn. Konserten var forresten utrolig bra!! Vi hadde skikkelig gode sitteplasser, på rad to, så vi så kjempebra uten å måtte se ned, og vi slapp jo hele sitte-i-kø-hele-dagen-og-svette-i-midten-av-folkemengden-styret. Bandet var innmari flinke, og de snakket mye med publikum, fortalte mye og lot oss synge. De var på en måte ganske personlige med publikumet sitt, og det gjorde konserten så innmari flott. Beste konserten jeg har vært på! Nå skal jeg ta en kjapp dusj og legge meg, så jeg runder av her! God natt eller ha en fin dag, alt ettersom når dette innlegget blir lest ♥ 

Hva synes du om antrekket?
Heihei! Nå sitter fire spente jenter på toget på vei til Oslo S og spektrum for Imagine Dragons konsert!! Vi gleder oss utrolig mye! Vi har sitteplasser, og trenger ikke køe, så vi skal spise middag før vi beveger oss mot spektrum. Dette var bare en liten oppdatering on the run, også snakkes vi en annen dag!

Skal du på Imagine Dragons i dag? Ha en flott dag videre!!
Heihei! Nå er det long time no see enda en gang, men det har seg sånn at det skjer så mye om dagen. Det er skole, og lekser og prøver og presentasjoner, og så er det jobb, og hvis jeg har tid til overs bruker jeg den til å slappe av og være med venner. Men atter en gang skal jeg bli bedre, jeg må bare lære meg å planlegge bedre og ikke utsette alt så lenge. Denne helgen var hvertfall veldig morro. Fredag fikk jeg slutte på jobb en time tidligere (yessss) og dro rett opp til Stine på jentekveld sammen med Maren og Batool. Da jeg kom satt de i sofaen med norske talenter på tven og is på bordet, og det var mer eller mindre sånn vi tilbrakte kvelden. Lørdagen var jeg på Gulskogen senteret med Mari, Vilde og Maren, og om så var det overnatting hos Mari sammen med Emilie fra lørdag til søndag. Vi pratet utrolig masse, bakte brownie, så på film og bare hadde det hyggelig. Det ble jo ikke så mye søvn, hahah! 

Denne uken skjer det foreløpig ikke mye mer enn at jeg skal sitte barnevakt lørdagskvelden, og at Stine, Maren, Lina og jeg skal på IMAGINE DRAGONS KONSERT I MORGEN!!! ÆÆÆ jeg tror ikke jeg kunne gledet meg mye mer. Planen er å ta toget inn til Oslo etter skolen i morgen, spise og så komme oss til Spektrum. Vi har ganske bra sitteplasser, så vi trenger ikke å stresse med å stå i kø osv, noe som er kjempedeilig! Jeg gleder meg hvertfall noe innmari, og håper konserten blir bra! Det kan hende jeg oppdaterer litt på toget inn til Oslo, hvis jeg husker på det. 

Nå skal jeg gjøre litt smårydding på rommet mitt og begynne å redigere en videooooo ;) Vi blogges!! 

Hva har du gjort denne helgen? Skal du på Imagine Dragons i morgen?

ÆÆÆ, dette er kanskje det beste jeg har gjort noensinne. Jeg farget håret hjemme søndag kveld, og jeg er så innmari fornøyd. Først syntes jeg det var litt mørkt, men nå er jeg blitt mer vant til det. Likevel, hver gang jeg går forbi et speil eller en annen reflektiv overflate må jeg stoppe opp og sjekke at det virkelig er mitt speilbilde. Det er så annerledes, men det var det jeg ville ha. Nytt hår lenge leve!
Heihei og gød søndag! Nå er det lenge siden sist, men skole må prioriteres og denne uken har det skjedd så mye! Mandag øvde jeg til norskprøven i middelalderlitteratur som var på tirsdag. Etter skolen på tirsdag gikk jeg på besøk til farmor og ble der i halvannen time, før jeg dro for å sitte barnevakt for noen naboer. Den kvelden, og hele onsdagen brukte jeg til å øve til historieprøva, også om middelalderen, og fredag gjorde jeg så lite som overhodet mulig.

I går ettermiddag dro mamma, søsteren min og jeg inn til Oslo for å møte noen venner på folketeateret og se Mary Poppins! Vi så litt av filmen på fredag, så vi hadde noe peiling på hva det gikk ut på, men det var et utrolig bra teaterstykke! Alle skuespillerne var kjempeflinke, og spesialeffektene var skikkelig godt utført. Etter teateret dro jeg rett i bursdag til søteste Stine og Lina, som feiret 17års dagene sine sammen i går. Jeg var der ikke så lenge, og det var ikke så mange igjen da jeg kom, men det var likevel veldig koselig ♥ 

I dag har jeg malt første strøket med maling på skrivepulten min, som visstnok må tørke i åtte timer. Hallooo, det er innmari lenge? Jeg skal prøve å ta en strøk til i kveld for å bli ferdig så fort som mulig. Rommet mitt er faktisk helt kaos uten pulten å sette altmulig på. Nå ligger liksom alt i en haug i et hjørne, hahah.

Nå må jeg poste dette innlegget, og begynne å jobbe med en norskstil som skal leveres på tirsdag. Hvor mange ord jeg har skrevet? Overhodet ikke mange nok. Wish me luck! Ha en flott søndag videre ♥

Alle bildene er funnet HER og HER

Nå er vi inne i Paris fashion week; den fjerde og siste store moteuken. Nummer tre i rekken var i Milano, Italias motehovedstad, og gatemoten var like flott som alltid. Jeg føler at en del av antrekkene i Italia var mer formelle, med mer skjørt og høye hæler enn det har vært før, men det kan jo hende det bare er meg. Jeg synes det er så morro å finne forskjeller i streetstyle fra sted til sted, selvom mye naturligvis kan være relativt likt. Mange av forskjellene skyldes selvfølgelig vær og klima, men også typer butikker og kultur. En gang i neste uke kommer streetstyle fra Paris Fashion Week, ha en flott søndag videre ♥

Hva synes du om streetstyle?


Emilie, Maren og meg

Meg og Maren

Fotocreds til Matilde

Gårsdagen var så koselig ♥ Vi var seks stykker som samlet hos oss Emilie til pizza, kake, chips, latter og skravling. Vi endte til slutt opp med å søke opp MGP JR sanger fra tidlig 2000-tallet på youtube og synge med og le av antrekkene og dansemovesa. Åh, the good old days, eller hva? Hele kvelden var hvertfall like koselig som alle jentekvelder pleier å være. Jeg har de beste vennene!! Nå skal jeg lese ut kapittelet i boka mi, og så gå løs på skrivepulten jeg har på rommet mitt. Den må ryddes, demonteres og så vaskes, for jeg har planer om å male den i en annen farge. Utrolig spent på hvordan det blir! Ha en fin dag videre ♥

Hva gjorde du i går? 
Månedens første favoritt er en kroppssåpe, nemlig Palmolive Naturals Ultra Moisturization with Olive and Moisturizing Milk. Det er en kroppssåpe med fuktighetsgjørende ingredienser, som gjør huden myk, akkurat som bodylotion. Jeg bruker også denne til å shave leggene, og den fungerer utrolig bra. Såpen føles myk mot huden, og har en lett og naturlig duft.

Favoritt nummer to er The Body Shop Seaweed Clarifying Toner. Denne bruker jeg om kvelden, etter å ha fjernet sminke og vasket ansiktet med en cleanser. Jeg tar litt av toneren på en bomullspad og fører den over hele ansiktet, før jeg påfører en fuktighetskrem. Jeg synes denne toneren er utrolig bra! For det første lukter den veldig godt og "rent", men jeg føler også at ansiktet mitt er helt rent og fritt for sminke, såpe og lignende etter at jeg har brukt den. 

Nest siste favoritt er notatboken fra Søstrene Grene. Denne kjøpte jeg ved skolestart, hovedsakelig for å ha et sted å skrive ned huskelister, ideer til blogginnlegg og så videre, ettersom den forrige notatboken min nesten er helt full av notater. Og jeg har brukt den masse! I denne er det skrevet ned oppskrifter jeg har lyst til å dele en gang, notater til månedlige favoritter og gjesteliste til 17års feiringen min, for å nevne noe. Notatboken er linjert og i akkurat passe størrelse til å ha med nesten overalt. Jeg vet at man kan bruke notatene på telefonen til dette, men jeg liker best å ha en fysisk bok å skrive i. 


Til slutt blir det ganske mange musikkfavoritter denne måneden. Jeg har hørt på en del musikk som er ny for meg, men det er jo ikke sikkert det er nytt for andre. Jeg henger litt etter når det kommer til musikk, hihi.

The Weeknd og Ed Sheeran - Dark Times
Zara Larsson - Lush Life
Rozzi Crane og Adam Levine - Painkiller
Owl City - My Everything
Donkeyboy - Downtown
Lena - The Girl
Adam Lambert - Things I Didn't Say
Matisyahu - Sunshine
Sia - Big Girls Cry
Panic! At The Disco - This Is Gospel
Lukas Graham - 7 Years

Hva synes du om mine månedens favoritter? Hva er dine favoritter for september?


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits