Heihei! I dag har jeg julestemning! Har klart å dy meg og ikke satt på julemusikk hele november, men i dag sprakk jeg visst. Men det er vel lov, 1.desember er jo i morgen allerede. Og vi lagde pepperkaker i går, mamma har lagt på juleduk på kjøkkenbordet og henger også opp gardinene. Åå, jeg gleder meg til jul! Foreløpig har jeg bare kjøpt tre julegaver, men jeg tror jeg har noen ideer om hva jeg skal gi til de forskjellige, så det går nok greit. Det er jo snart både juleball og juleferie også, åå så mye gøy å se fram til. Jeg må nok si at julen er min favoritthøytid, føler at det er mer spesielt enn andre høytider. Man gjør liksom så mye mer, hvis dere skjønner. Man kjøper gaver, får gaver, hører på juemusikk, baker, spiser, og dekorerer hele huset. Ååå ♥

Jeg lurer forresten på om det er noen jule-innlegg dere ønsker dere? Har tenkt å lage ett eller to med julemusikken som jeg er obsessed med. Tenkte kanskje også å lage ett med hvordan jeg dekorerer rommet mitt til jul i år. Også sannsynligvis noen oppskrifter. Men det er jo dere som skal lese, så om dere hadde kommet med noen forslag så hadde det vært helt supert! Det kan være alt som har med jul å gjøre. Setter også stoor pris på andre bloggtips. Gjerne noe konkret, som hverdagssminke eller favoritt-ett eller annet, dere skjønner. Gjerne noe rundt skjønnhets-kategorien, men jeg er åpen for alle forslag. Vil også prøve å ha en Q&A en gang om ikke aaltforlenge også, hvor dere stiller spørsmål, er det noe dere er interresert i? Det ble mye spørsmål, men håper dere tar dere tiden til å svare i kommentarfeltet! 

I dag har jeg også tatt en million bilder av meg selv, haha, #livetsomblogger eller hva?? Ble vel egentlig ganske fornøyd med utseendet, så de kommer nok til å postes med jevne mellomrom hahah, for jeg er altfor lat til å ta bilder hver dag, selv om jeg muligens burde det. Men jeg kan nok tenke meg hvordan jeg så ut, da jeg stod på rommet mitt, med julemusikken på fullt, hoppende og dansende, med pipene fra selvutløseren innimellom. Noen av bildene ble skikkelig ikke-bra også, for ansiktsuttrykkene mine når jeg surrer rundt er vel ikke de fineste hahahahha. Dette ble dagens, lol.

Genser fra bik bok

Endelig fredag!! Uken har vel egentlig gått ganske rask, men jeg er likevel glad for at den er over, og at det er helg. Det er virkelig høydepunktet i uka altså. Denne helgen har jeg veldig få planer, tror vi skal bake pepperkaker (PEPPERKAKEDEIG ♥♥), og så skal jeg prøve å få jobbet med kunst & håndverk prosjektet mitt. Jeg lager et lappeteppe, og er laangt etter planen. Det skal leveres om bare to uker, så jeg må jobbe mye med det i helgen og neste helg. Skal også gjøre noen lekser denne helgen, og ellers bare slappe av. Har også lyst til å skrive noen blogginnlegg, må bare finne ut hva jeg skal skrive om, hahha :) Ha en god fredag alle ♥Ootd, hahha. Følte at det var en joggebukse og beanie dag, så da ble det det. Joggebuksen er fra new yorker, genseren fra gina tricot og beanien er kjøpt på bikbok.
Pariserflette er virkelig favorittfletten min. Den er så enkel, men samtidig fin og får det meste håret ut av ansiktet. Ganske genialt egentlig! Mamma lager det på meg om morningen, fordi det klarer jeg ikke selv. Jeg har det jo selvfølgelig ikke hver dag, men oftest de dagene vi har gym. Det har vi i en time på tirsdager og to timer på torsdager. Jeg synes det er så mye bedre enn hestehale, for den hopper ikke så mye opp og ned som hestehalen når jeg beveger meg, hvis dere skjønner. Er forresten ikke helt sikker på om det heter pariserflette eller om det er hodebunnsflette eller hva det er. Mamma sier alltid pariserflette, og jeg sier litt begge deler tror jeg. Pariserflette høres så mye finere og mer sofistikert ut liksom ♥

Kom hjem fra skolen for en time siden, og nå sitter jeg og irriterer meg over markisa. Det blåser syykt mye ute, så hardt at markisa har blåst ned, og jeg aner ikke hvordan man får den opp. Det gjør ikke pappa heller, spurte han istad. Markisa er vel heller ikke den nyeste, så det knirker helt forferdelig, føler egentlig for å klippe den av eller noe, hahah. På skolen i dag var det også noen som fikk tilbake bokmålstentamen, og jeg fikk 5+. Veldig fornøyd med det! Læreren sa at det var ikke noe galt eller noe med den drøftende artikkelen min, men at den manglet en kreativ vinkling og en liten ekstra touch. Jeg skrev om folkets helter, to og en halv side tror jeg det var. Vi har også juleball om litt under en måned, 19. desember, og vi har allerede begynt å repetere selskapsdans i gymmen. Vi hadde det i både åttende og niendeklasse også, men det må alltid repeteres, vi kan det med det må liksom graves fram. Vi har engelsk vals, tango og swing. Det er hvertfall de vi hadde i dag. På tirsdag hadde vi polka eller noe, læreren kalte det spensttrening. Vi hoppet rundt, det var utrolig slitsomt og til slutt ganske vondt i føttene. Av dansene vi danset i dag er swing definitivt min favoritt. Den har litt mer fart enn de andre, og bedre musikk også. Klassisk er ikke helt min greie, mens når vi danser swing har vi waterloo eller rock around the clock. Noe av det beste med dans er jo at vi ikke trenger gymtøy! Vi blogges senere ♥
Åhh, da er jeg ferdig med tre av fire tentamener i år. I dag hadde vi engelsktentamen, den er alltid litt annerledes enn bokmål og nynorsk. Det er fordi på engelsk har vi tre oppgaver vi må svare på, to kortsvar og en langsvar. På kortsvarene er det to oppgaver som alle må gjøre, men på langsvar er det noen valgmuligheter. Det er også forskjellig hvor mye man skal skrive, kortsvar har vanligvis et par avsnitt, mens langsvar er en lenger tekst, hvor jeg i dag skrev akkurat to sider. Langsvarsoppgaven jeg valgte var en som het loving money, hvor men skulle skrive hva man syntes om penger og hvor mye det betydde og sånn. Det var vel den eneste oppgaven jeg skjønte helt, såee. Det var også noen "krav" til oppgaven, man skulle ta utgangspunkt i en tekst fra forberedelsesheftet og bruke noen fakta til å støtte opp for hva man mente. Jeg er usikker på om jeg klarte det, men jeg håååper at det gikk bra, og at det alt i alt blir en grei karakter. Den siste tentamenen er matte, den som jeg gruer meg mest til. Jeg er ikke et matte-menneske, skjønner omtrent ingenting i enkelte temaer. Har vel egentlig sånn halvveis bestemt meg for å øve endel for å repetere og få alt på plass i hodet, for å få en god karakter. Matte er ikke mitt sterkeste fag for å si det sånn.

Ble ferdig med engelsk rett over tolv, men jeg måtte vente en stund på bussen, så jeg satt bare i gangen en stund. Var hjemme rundt halv to, og lagde en ordentlig god lunsj: egg og bacon. Det er jo så godt, og jeg følte liksom at jeg fortjente det litt etter tentamen, så sulten som jeg var. Siden det har jeg vel bare sittet på pcen egentlig, har noen lekser jeg må gjøre etter middag. Det er også CSI kveld, og som vi alle vet så må jeg jo følge med, hahah. Nå skal jeg spise middag, vi snakkes!

Bilde fra i sommer
Heihei! Som nevnt i forrige innlegg var jeg i bursdag i dag, og her er antrekket. Eeeelsker skjørtet, selvom det er fullt av paljetter føler jeg at det kan både dresses opp og dresses ned. Her har jeg dresset det litt ned, med blazer, hvit t-skjorte og en liten flette i håret. Jeg kommer nok til å bruke skjørtet i en annen bursdag hvor jeg dresser det opp, så da kommer jeg til å vise det. Da tenker jeg krøller, høye hæler og rød leppestift eller noe i den duren. Men her er det hvertfall!

Skjørt og t-skjorte fra bik bok, strømpebuksen er fra h&m og blazeren er fra gina tricot
Heihei! Nå sitter hele familien i bilen og er på vei til bursdagsselskap. Vi må kjøre omtrent en time for å komme dit. Det begynner klokka tre, og vi kommer jo til å være der en stund, så vi er ikke hjemme før i kveld en gang. Da skal jeg poste antrekksbildene som jeg tok før vi dro, men jeg rakk ikke å laste de opp. Jeg ville bare stikke innom og oppdatere dere litt, ha en fortsatt fin søndag <3
Heihei! Jeg kjøpte denne jakken/skjorten på bik bok da de feiret 40 years of fashion for en uke siden, og ville vise hvordan den ser ut på. Den er utrolig casual, veldig myk og utroolig behagelig. Det kom et outfit i går, og i morgen kommer det et til, for da skal vi i bursdag, men det går vel bra. Her er ootd!

Jakke fra bik bok, t-skjorte fra vero moda og bukse fra cubus
Heihei! Mamma og jeg var på en liten handletur i dag, og jeg ville ha noen ting på vita. Det var 25 % rabatt på hver av tingene jeg kjøpte, så jeg vet ikke originalpris. Jeg har aldri prøvd noen av disse produktene før, men jeg har hørt at de er veldig bra alle sammen. Jeg har aldri brukt foundation før, bare bb-cream, men har hørt bare positive ting om maybelline sine fit me produkter, så jeg ville prøve de. Foundationen er uten solfaktor, som var det jeg ville ha. Bb-cream er jo med solfaktor, men den blir ganske hvit på bilder, hvertfall med blits. Men dette er det jeg kjøpte. 

Maybelline big eyes mascara, 149 kroner

Beters all round stipling brush, 146 kroner

Maybelline fit me compact powder, 111,75 kroner

Maybelline fit me foundation, 119,25 kroner
Hettejakke fra cubus, bukse og t-skjorte fra bikbok 

Hvis dere lurer på hvorfor jeg har støttebandasje på høyrehånda, så er det fordi jeg forstuet hånda i gymmen på torsdag. Vi hadde volleyball, og jeg tror det skjedde på grunn av servene mine. Jeg vet ikke helt, men det er hvertfall konken ved pekefingeren som er verst. Det gjør veldig vondt, men det var værre i går. Den var veldig hoven, men det har gått ned litt. Vet ikke hvor mange dager jeg kommer til å ha på bandasjen, men nå må jeg gå, for jeg skal på langkjøring klokka åtte, og så må jeg ha litt mat først. Blogges!
Heihei! I nuet sitter jeg i senga og bare slapper av med musikk som spiller fra pcen. I går var jeg jo på mørkekjøring i forbindelse med trafikalt grunnkurs. Vi satt for det meste inni bilen, og lærte om fjernlys og nærlys og parklys og nødblink og refleks og forbikjøring og alt mulig i praksis. Det var iiskaldt når vi gikk ut av bilen, men det gikk fint, jeg hadde lue! Ikke at jeg kler luer, men likevel, når man bor i Norge. Rundt åttetiden ble jeg hentet av Rikke, og så dro vi hjem til henne, fordi jeg skulle overnatte. Grunnen til at jeg ble hentet, og at mamma ikke kjørte meg var fordi Rikke også hadde mørkekjøring, og så kom de til meg rett etter, liksom i samme runden. Vi så på filmen Liar Liar med Jim Carrey. Det var vanskelig å bestemme seg for hvilken film vi skulle se, men filmen var ganske morsom. Vi stod opp kvart over sju, og hadde god tid. Vi spiste rundstykker til frokost, sminket oss og tok bussen til Åssiden skole da klokka var halv ni. Der møtte vi også Tina, Silje, Nicoline og Tien. Vi ble delt i grupper da vi kom inn døra i klasserommet vi skulle være i, og jeg kom sammen med Tina, Silje og Nicoline, så jeg ble kjempefornøyd. Vi kom også med en gutt fra en annen skole, og tre jenter som gikk på vg1 på den linjen vi besøkte, nemlig media og kommunikasjon. Oppgaven vår for dagen var å lage en filmplakat for linjen, og det var veldig gøy! Vi lagde tankekart, hadde idèmyldring, var i fotostudio og tok bilder og vi hadde også en omvisning på skolen, samt fikk en del informasjon og lagde navneskilt. De skulle ha en vegg med navnene på alle som var på praksisdager, så vi skulle tegne skrive navnene våre og dekorere lappen på en måte som gjenspeilet oss. Jeg skrev KAROLINE i dobbeltbokstaver med lilla tusj, hadde rosa og blå prikker inni, og tegnet en pc, to handleposer og en jordklode. Veldig kreativt ja. Pappa hentet meg ti på to, og så bar det av sted på skolen for halvannen time med trafikalt grunnkurs. Var hjemme halv fem, har spist middag og gått en liten tur med mamma. Akkurat som en vanlig onsdag venter jeg på CSI halv ti, som den krimseriegalningen jeg er. Det begynner om noen minutter, så nå skal jeg gå ned for å vente i sofaen i stedet, ha en fin kveld videre! (Synes forresten bildene mine passet veldig siden jeg var på mk og de var litt fancy men samtidig ikke siden de var photo booth siden jeg ikke gadd å ta noen andre og i denne setningen var det verken komma eller punktum hahah lol)
På fredag og lørdag hadde bikbok -40% på alt til ordinære priser i butikken. Dette var for å feire 40 years of fashion, altså at de har solgt klær i hele 40 år. Jeg overtalte mamma til å dra en tur i går, og jeg fikk med meg noen ting hjem som jeg tenkte å vise! Vet forresten ikke hva vi betalte, bare den ordinære prisen. 

Vi fikk en ganske stor pose, hehhehe


BW RB Duncan, 349 kroner


BW RB Hoodie, 299 kroner


DKS Castello, 349 kroner
TS Wilma, 129 kroner


I går var Maren, Nora og jeg hos Helene på jentekveld. Vi overnattet til i dag, og det var utrolig koselig! En av de beste kveldene på lenge! Vi skravlet og lo, lagde taco, så på Peter Pan og spiste chips og maoams. Det var første gangen jeg så Peter Pan, og ååhhhh, den var fin. De andre jentene hadde sett den før og satt og skrek og ååå-et hele tiden. Kan vel si at jeg joinet de ganske fort, hahha. Vi hadde engelsk tale med norsk tekst. Og Peter Pan, hvor kjekk. Det var en veldig fin kveld med de beste jentene <3

I kveld er en veeeeldig rolig kveld, sitter og er barnevakt. Vi har nettopp spist middag, og skal snart sette på skal vi danse på tv-skjermen. God lørdag!
Heihei! Dagen i dag har vært litt annerledes enn planlagt. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, menTina og jeg skulle på praksisdag på Drammen videregående i dag, på service og samferdsel. Vi skulle møte kvart over åtte, men jeg var der litt tidlig, så jeg stod og snakket en liten stund med Jenny, som skulle på formgivning. Tina og noen andre var stuck i kø eller noe, så de kom litt over halv ni. De begynte å rope opp grupper osv, men jeg hadde ikke fått beskjed om noe annet enn at jeg skulle på service, så jeg bare stod der og ventet. Jeg fikk beskjed om hvor jeg skulle gå, men fant det ikke, så jeg kom ned igjen og noen av damene som stod der ble med meg opp. De snakket med en annen dame også, og de fant ut at det var i morgen i steden for. Det var noe med at de ikke hadde oppdatert listene eller noe, som vi ikke hadde fått beskjed om. Tina kom også, og vi ble plassert sammen med to vg2 elever som fortalte oss litt om service. Så gikk vi ned igjen, og hun vi har i UDV var der også, og så kom vi fram til at vi skulle på skolen og komme tilbake igjen i morgen. Vi kom inn i andre time, samfunnsfag, og jeg tror nok at vi fikk noen blikk hahah, siden folk trodde jo at vi skulle på praksis. Men det gikk bra! I morgen er det er suupertravel dag, så hvis jeg får blogget så er det mest sannsynlig sånn i ni-ti-tiden. Tina og jeg skal på praksisdag, slutter rundt halv to, mamma henter og så skal jeg på trafikalt grunnkurs kvart over to. Det slutter kvart på fire, så skal jeg hjem og spise og så skal jeg på MILK-kurs fra seks til åtte. Ellers så skal jeg i bursdagen til farmor på lørdag klokka tolv på formiddagen tror jeg, og være barnevakt for søsknene mine om kvelden. Føler at det skjer noe på søndag også, men jeg vet ikke, finner sikkert på noe. Tror det var noe julemarked eller noe, eg vetsje. I kveld skal jeg slappe av, har ingen lekser så det er utrolig deilig. Som den krimserie-addicten jeg er, skal jeg hvertfall se CSI på tvnorge halv ti. Nå skal jeg hente meg en kopp varm kakao, så vi snakkes i morgen eller på fredag!
Heihei! Jeg har vært hjemme noen timer nå, og slappet av for det meste. Tror tentamen gikk greit, jeg valgte den oppgeven som nesten alle andre også valgte. Jeg er litt usikker på om jeg skrev drøftende artikkel eller leserinnlegg, men ellers følte jeg at jeg gjorde en god jobb. Endte opp med å skrive to og en halv side, og er egentlig veldig fornøyd med dagen. Minnepinnene ble delt ut klokka tolv, og jeg fikk den ganske fort. Vi kan ikke gå før tolv, og de fleste er ferdig da, så det kan ta litt tid før man kan levere. Jeg stod og pratet litt med Tina, Silje og Tonje og så fikk vi sitte på hjem med Tina da hun ble henta. Har tatt outfitbilder og satt på en vaskemaskin, og så er det middag snart. Jeg må også gjøre litt lekser som vi har til i morgen. Vi blogges!

Bilde fra lørdag
Demme søndagen har vært en veldig lat søndag, sånn som jeg mener at søndager bør være. Jeg har bare slappet av og øvd litt til tentamen som vi har i morgen. Vi har bokmål i morgen, og skal skrive en saktekst. På fredag har vi nynorsk, men da skal vi skrive skjønnlitterær tekst. Temaet er "heilt helt?" noe som jeg synes er ganske vanskelig, i og med at det er et såpass stort tema. Vi har fått forberedelseshefte som jeg har lest sikkert fire ganger nå. Det er ganske mange sider, fra sju til trettitre tror jeg. Nå har jeg nettopp spist middag, skal forberede meg litt mer til i morgen og så er det til for å benke seg foran tven for å få med seg castle. Det er sesongpremiere på tvnorge klokka halv ni i kveld, og jeg har gledet meg til premieren siden avslutningen på forrige sesong. Jeg elsker krimserier og castle er er en av favorittene. Men nå skal jeg øve litt mer, så snakkes vi i morgen!
Vet ikke hvor skjerfet er fra, genser fra bikbok, skjørt og strømpebukse fra h&m og leppestift fra isadora i fragen 05 femme fatale
Heihei! I dag har jeg faktisk gjort en del, var på sandvika storsenter for å kjøpe gave til fetteren min, og så var vi og hentet ballkjolen min. Ååhh, kan ikke vente til juleballet! Kom hjem fra bursdag for et par timer siden, og har bare slappet av hjemme siden det. Har tatt outfitbilder, men de kommer vel i morgen. Jeg var i bursdag til fetteren min, Christoffer, som ble åtte år i går. Det startet egentlig klokka tre, men jeg kom senere fordi jeg var på trafikalt grunnkurs fra halv fire til kvart på fem. Trodde at det sluttet fem, men det gjorde ingenting å slutte et kvarter tidligere. Mens vi satt i klasserommet og lærte om vikeplikt så fikk jeg en melding av mamma hvor det stod at hun ventet på bussholdeplassen utenfor skolen. Hun skulle jo hente meg fra trafikalt, og så skulle jeg komme i bursdagen. Da vi sluttet gikk jeg ut og ventet å se bilen.. Den var ikke der, så jeg ringte og spurte hvor hun stod. Da kom overraskende nok onkelen min og det viste seg at minibussen som stod der skulle hente meg. Onkelen min hadde kjøpt den, og alle bursdagsgjestene var med for å hente meg, og så kjøre tilbake i bursdagen igjen. Det var utrolig uventet, men også litt gøy! Bursdagen var veldig koselig, jeg hadde med meg kameraet, men det lå i bilen så jeg glemte det helt bort. Da jeg kom hjem, oppdaget jeg at det var tomt for strøm også, så det gjorde ikke noe at det lå i bilen. I morgen trooor jeg at jeg skal være barnevakt for søsteren min, og så skal jeg øve til tentamen. Vi har bokmål på mandag og nynorsk på fredag, så vi har fått et forberedelseshefte som jeg må lese noen ganger. Nå skal jeg fortsettemed lørdagskvelden, vi snakkes!!
Jeg vet virkelig ikke hvor tiden går. Uken har gått så fort, akkurat som forrige uke og uken før der og uken før der. Kan ikke tro at det snart er jul og ferie, og at jeg må begynne å kjøpe julegaver i løpet av ikke så altfor lang tid. Og når vi går ut til juleferie, betyr det at vi har gått i tiende klasse i nesten et havlt år. Tiden går så fort og jeg får aldri tid til noe lenger. Det jeg gjør er å være på skolen, gjøre lekser, spise og sove. Jeg blogger jo innimellom også, men det har vært, og er fortsatt, mye å gjøre på skolen. 10. klasse er ikke det året med altfor mye tid til overs. Jeg merker at det har blitt litt ensformig på bloggfronten, med ootd's og neglelakk. Men derfor trenger jeg bloggtips! Hva er det dere, mine kjære lesere, ønsker å lese om på bloggen min? Jeg blogger jo når det skjer noe, men det er ikke alltid det faktisk gjør det. Det kommer ikke noen video på en stund nå, siden det ikke er lenge siden jeg har postet en. Men uansett, til poenget med dette innlegget, hva jeg har gjort på denne uken!

På mandag hadde vi første timen med trafikalt grunnkurs. Det er et kurs alle må ha før de skal ut i trafikken, og vi har det gjennom skolen. Jeg var hjemme fra skolen halv tre, løp ut for å ta outfitbilder, spiste, postet bildene og var tilbake på skolen klokken fire. Vi sluttet halv seks, resten av kvelden ble brukt til å øve til RLE-prøve.

På tirsdagen skjedde det ikke noe, men onsdag var en ganske travel dag. Det var skole fra halv ni til fem over to, jeg hadde trafikalt kvart over to, og der sluttet vi kvart på fire. Mamma jobber til fire, så hun hetet meg cirka ti over fire. Da var jeg iiiskald etter å ha vært ute i nesten en halvtime. Vi hentet søsteren min i barnehagen, var hjemme halv fem og da hoppet jeg i dusjen og vasket håret. Middag klokka fem, jeg sminket meg etter det og så ti over halv seks satte mamma og jeg oss i bilen for å dra på Gulskogen-senteret. Jeg hadde linsesjekk hos specsavers for å sjekke at linsene virket som de skulle. Det gjorde de heldigvis!! Vi var der vel i et kvarter, før vi dro for å plukke opp Maren og moren hennes. Vi dro inn til Oslo og så på ballkjoler til juleballet vårt, 19. desember. Vi var der ganske lenge og prøvde sikkert fem-seks-sju-åtte kjoler hver. Det var veldog gøy, jeg endte opp med to kjoler som jeg ikke klarte å bestemme meg for, men nå har jeg klart det og holdt av den ene. Elsker den, gleder meg virkelig til juleballet! Da vi kom hjem etter å ha kjørt Maren og moren hjem, skrev jeg gymrapporten som var til dagen etter. 

Torsdagen var en litt annerledes skoledag. Litt før klokken ni ble vi hentet av busser som kjørte hele ungdomsskolen ned til Drammen og Union Scene. Vi var på konsert med noen som heter The Muffinz. Det var kanskje ikke heelt min musikkstil, men de var veldig flinke. De er fra Sør-Afrika, og sang sanger på både sitt eget språk og på engelsk. Jeg likte temaene i sangene deres også, det var om livet i hjemlandet deres, om å savne noen, om å gjøre hva man likte å gjøre osv. Veldig bra! Det eneste negative var at det var utrooolig varmt! Det var ståplasser, og vi var over tusen elever, så vi måtte enten ha på eller holde jakkene våre. 

Etter skolen hentet mamma meg, og vi dro til Drammen og prøvde et par ballkjoler. Den ene hadde jeg prøvd før, men siden jeg ikke var helt sikker på de to kjolene jeg prøvde i Oslo. Endte med en av de fra Oslo, men jeg måtte bare sammenligne. 

Og så er det fredag og det er i dag. Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg bare spist litt og sittet på rommet mitt og ikke gjort noe spesielt. I morgen skal jeg på trafikalt grunnkurs enda en gang, og i bursdag til fetteren min hvis jeg rekker det. Hvis jeg rekker, tenker jeg å ta ootd bilder av antrekket til bursdagen men vi får se. Nå skal jeg ned å spise middag, og utover kvelden skal jeg bare se på tv og slappe av! God fredag!!


ÅÅÅ BRUNO MARS VAR FANTASTISK!! Det var helt syk stemning i Oslo spektrum, en av de beste kveldene noensinne! Vi tok toget inn til Oslo og spiste mat på friday's. Vi hadde veldig god tid, så vi tok også en tur på starbucks og drakk varme drikker, jeg hadde en classic hot chocolate. Så stelte vi oss i kø, men det gikk veldig raskt så vi kom oss inn ganske fort. Vi hadde ståplasser, så jeg tror vel at vi stod cirka midt på gulvet, rett foran scenen. Jeg tok ikke så mange bilder, filmet mest. Det var en hvertfall en utrolig bra konsert! 
Jakke fra b.young tror jeg, skjerfet vet jeg ikke, genser fra om taylor denim kjøpt i Polen, bukse fra cubus, sko fra converse og neglelakk fra essie i fargen bahama mama
Heihei! Oioi, denne uken hår gått så fort! Halloween er jo allerede over og smart som jeg er glemte jeg å poste halloween-innlegget mitt. Men i dag tenkte jeg å fortelle om hva jeg gjorde på halloween. Jeg var med Maren hjem etter skolen. Vi kom hjem til henne, så ltt på tv, gikk og handlet mat, gjorde lekser, så litt på tv igjen, og så lagde vi maten. Maren hadde bestemt seg for at vi skulle lage litt "spooky" mat, og det ble faktisk ganske bra! Vi hadde pølser og spagetti, og her er resultatet: 

Grønn spagetti og splittede pølser! Vi brukte grønn konditorfarge til spagettien, men den ble ikke såå grønn som vi håpte på. Når det gjelder pølsene brukte vi vanlige grillpølser, kuttet av endene og lagde på en måte ett kryss i hver ende. Deretter stekte vi de, men de delte seg helt til slutt. Nammenam!

Etter middagen så vi på film og spiste chips og sjokolade. Vi så filmen Sweeney Todd. Verken Maren eller jeg er veldig fans av skrekkfilmer, så Maren fant ut at det var en grei film. Tror det var en thriller, men det var også en musikal, så den var ikke skummel i det hele tatt, bare litt ekkel noen ganger. 

Men dette var da min halloween, veldig chill egentlig. I går var jeg på Bruno Mars konserten i Oslo, kommer ett innlegg om det i morgen eller tirsdag tror jeg. Goodbyeee


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits