3. januar har denne bloggen halvtårsjubileum, noe som betyr at den ble opprettet i sofaen hos bestemor og bestefar den 3. juli 2013. Snart seks måneder, og 30 antrekk. Jepp, 30 stykker. Det var et veldig fint tall, for det ble enkelt å lage kollasjer til å oppsummere de. Her er altså (nesten) alle antrekkene jeg har postet siden bloggen ble opprettet. Det er vel ett eller to jeg ikke har, rett og slett fordi de innleggene er slettet fra bloggen for en stund siden, og jeg finner ikke blidene på pcen. Selv synes jeg ikke at 30 antrekk er veldig mye, og jeg kan love at det kommer mange flere i 2014. Det er ikke noe jeg har tenkt å slutte med, og siden jeg fikk fjernkontroll til kameraet til jul blir det nok enda bedre bilder framover. Det er litt tungvindt når man må sette på selvutløseren, løpe til der man skal stå, ta et bilde og gjøre det samme om og om igjen for å få noen bra. De fleste er tatt med selvutløser, mens noen har jeg fått andre til å ta, som mamma eller venninner. Hvilket antrekk er din favoritt?


Antrekk fra et par uker siden

Hårbånd, genser og bukse fra bik bok, skjerf fra cubus, veske fra h&m, jakken er kjøpt i new york og skoene vet jeg ikke hvor er fra
Heihei! Dagen i dag har nok vært den sløveste hittil. Tok på meg pysjamas før middag i går, og sitter fortsatt i den. Jeg våknet rundt klokka åtte i dag tidlig av hodepine, og ble i senga altfor lenge, helt til den forsvant. I dag har jeg egentlig bare forhåndsskrevet en del innlegg og slappet av. Så fikk jeg plutselig et smerte-attakk rett under navlen, lå i en million forskjellige stillinger, tok en smertestillende, og gikk ned og fikk en ispose. Lå med den i sikkert tre kvarter, og nå er smertene nesten helt borte. Men jeg kan love dere, det var så vondt at jeg skrek og gråt og ja, dere skjønner. Spiste lunsj for ikke så lenge siden, og nå er mamma i gang med å lage pizza til middag. Resten av kvelden skal jeg nok bare se på tv, og så skal jeg vaske håret og litt forskjellig. Tok også på ny neglelakk i dag, tror jeg viser den i morgen, hvis dere er interessert i det, for jeg har ikke noen bilder enda. Brukte en ny en som jeg fikk til jul av min venninne Jenny. Forresten, bildene fra juleballet: jeg sa at de skulle postes forrige helg, men jeg venter fortsatt på at noen av venninnene mine skal gi meg lov til å legge de ut og sånt. Men jeg tror jeg har fått alle heldigvis, så de kommer. Men jeg kan legge ut et av meg da! 

Ååå ♥ 
Risboller er noe jeg elsker. Virkelig, jeg kunne sikkert spist hundre av disse. De er utrolig gode, selvom man kan bli litt kvalm hvis man spiser to, tre og fire i løpet av kort tid. Det er likevel godt, og derfor velger jeg å dele oppskriften med dere!

Oppskrift

150 gram kokosfett

1 egg

150 gram melis

125 gram sjokolade

2 ss kaffe

1 ts vaniljesukker

7 - 9 dl puffet ris

Fremgangsmåte

♥ Pisk eggedosis av egg og melis. 

♥ Smelt fettet forsiktig, og avkjøl lett. Brekk opp sjokoladen, og ha den i fettet. Rør rundt til den har smeltet.

♥ Bland alle ingrediensene i eggedosisen. Ha i puffet ris til slutt, og vend det inn med for eksempel en slikkepott.

♥ Lag små topper, og sett i muffinsformer. 

♥ Avkjøl i kjøleskap.
Verdens beste! Oppskrift på disse kommer snart, så stay tuned. 

Kurven med årets julegaver ♥

Håper alle hadde en super julaften med både venner og familie, det hadde i hvert fall jeg! Dagene frem til skolestart kommer til å bli fylt med soving, sofasitting, filmseeing, spising, spill spilling og avslapping. Jepp, mitt liv er egentlig altfor spennende, skjønner ikke hvordan jeg klarer det. Hahaha :) Jeg kommer til å skrive noen blogginnlegg også da, sånn at jeg ikke glemmer det helt! Håper alle gjør det samme, og slapper av til det fulle. Det fortjener vi, som har overlevd et helt år med både jobb og skole og alt som er. Ha en fin dag ♥
Oioioi, dette innlegget skrives mye senere enn jeg egentlig hadde planlagt. Jeg stod opp rundt halv ett i dag, og har brukt dagen til å spise egg og bacon, drikke varm kakao og se på film. Fikk "Da Vinci koden" i går, og måtte selvfølgelig se den nesten med en gang. Det var en film jeg hadde ønsket meg, og den er virkelig min favoritt. Jeg synes hvertfall at den er utrolig bra, og jeg får aldri nok! Filmen sluttet for en liten stund siden, så nå har jeg tent adventslysene på rommet mitt og skal snart gå litt gjennom julegavene mine. Jeg fikk så mye fint! Det var mye jeg ønsket meg, og mye som jeg ikke visste at jeg ønsket meg, men som jeg kommer til å bruke uansett. Mamma står på kjøkkenet og varmer opp restene fra i går til middag i dag, klokka er jo over halv fem allerede. Døgnet blir litt snudd opp-ned når man sover et stykke utover dagen, men det går fint. Ute er det grått og trist, regnet strømmer ned. Veldig kjedelig, men det gjør det enda bedre å sitte inne og ikke gjøre noe produktiv. Ha en fin dag videre!
Ahh, endelig er dagen her! Dagen vi har ventet på i et år, og forberedt oss på i flere måneder. Gjestene våre er allerede kommet, men jeg ville bare stikke innom for å si: GOD JUL! Jeg håper at alle får det de ønsker seg, og får en vellykket julaften med venner og familie. Det skal i hvert fall jeg prøve på. Kos dere i dag alle sammen
 Hårbåndet er fra bikbok og kjole fra matchJuletreet ble pyntet i går kveld, uten hjelp fra meg. Jeg har virkelig ikke tålmodighet til det. Men jeg synes det ble et veldig fint tre! I dag er det lille julaften, og jeg blogger fra mobilen mens jeg venter på å bli hentet for å dra til byen. Men jeg må si at det ikke føles som 23. desember. Det er jo ikke snø ute! Det virker mer som høst eller vår enn vinter, og det er nesten fem varmegrader. Dette er ikke jul eller vinter for meg! Jeg håper håper håper at det kommer snø i kveld/natt eller i morgen. Da blir jeg glad! Nå ble jeg hentet, ha en fin dag :)
Kvelden før kvelden før kvelden. Bare tre dager igjen til julaften. En kveld vi har ventet på siden i fjor. 

Jeg tente mine adventslys for første gang i dag, altfor sent, men det får gå. Jeg er endelig ferdig med alle julegavene, og slipper å stresse med det lenger. I dag har jeg vært på Drammen teater og sett forestilling, kjøpt de to siste julegavene og sett "New Years Eve". En av mine favorittfilmer, virkelig elsker den! Så den på kino da den kom ut i fjor, og tror faktisk ikke jeg har sett den siden. Den er utrolig koselig, litt trist og litt morsom. Anbefales på det sterkeste! I morgen skal jeg til byen en tur, og på juleselskap om kvelden.  Vi er der på lille julaften hvert år, så i år er intet unntak. Vet allerede hva jeg skal ha på meg, og skal prøve å ta antrekksbilder. Skal ha på meg en kjole som er veldig julete og rød, og ganske varm siden det er ullkjole. Men det får dere se i morgen. Vi snakkes ♥
Jakke/kåpe fra vero moda, bukse fra bik bok, veske fra h&m og skoene vet jeg ikke hvor er fra
JULEFERIEEE! Herregud, jeg er så glad for at vi endelig har to uker fri fra skole og alt som heter stress og jobbing. Vi sluttet klokka 11 i dag, og siden har jeg bare slappet av og sett på film. Det ble et veldig raskt innlegg i går, men det var tid for juleball klokken seks, så jeg hadde ikke så mye tid. Det var utrolig koselig, og ikke minst gøy! Med taler, mat, kåringer, dansing og musikk. Det ble tatt en del bilder, men jeg har ikke fått alle enda, så de kommer nok i helgen en gang. I julen skal vi bare være hjemme, tror det blir koselig. Er nesten ferdig med alle julegaver, fikk heldigvis levert alle venninnegavene på skolen i dag. Ønsker alle en suuper fredag! God helg ♥
Jepp, det er altfor sent for et blogginnlegg nå, med tanke på at jeg har siste dag med helt vanlig skole i morgen. Men det får gå! Nå sitter jeg og venter på at k&h-rapporten min skal lastes opp til mlg, og så skal jeg legge meg med en gang den er ferdig. Det kan ta sin tid, for å si det sånn.
I dag har jeg gjort noe hele dagen, selv om det ikke har vært spesielt stressende. Skoledagen var egentlig en ganske vanlig tirsdag, men jeg var ute av to av timene på grunn av juleballet. Vi lagde bånd og kroner og fant ut av noen kåringer og sånt. Det er jo allerede på torsdag, så tiden er litt knapp, men vi skal få til å få et bar juleball fordet! Vi hadde også naturfagsprøve i dag. Er usikker på hvordan det gikk, men når vi får karakteren en gang etter jul har jeg sikkert glemt det meste allerede. Det er ofte sånn! I friminuttet hadde jeg også prøven til trafikalt grunnkurs. Det fikk vel greit det også, men jeg var så sulten at jeg var nok litt borte, hahah. Etter skolen ble jeg med Maren hjem. Vi gjorde ikke veldig mye spesielt, så noen episoder av jul i svingen, jeg gjorde litt lekser og jobbet på rapporter, imens Maren lagde pizza, snakket en del og var på pcen. Da jeg kom hjem fortsatte jeg på rapportene mine, og begge er endelig ferdige!! Lykke <3 Jeg har jo snakket en del om lappeteppet mitt, så jeg tenkte å vise dere hvordan det ble og litt sånt. I morgen må jeg også forberede meg til juleballet, ta på ny neglelakk og teste hårfrisyrer osvosv. Og så tenkte jeg å pakke inn venninnegavene mine, sånn at jeg kan prøve å dele de ut på skolen. Jajaj, mye å gjøre før jul ass! Heldigvis ferdig med alt skolearbeidet, så da er det verste unna. Slenger med et selfie fra i dag, me bloggast!
Bandana og genser fra bik bok, bukse fra cubus
Drapy kjole fra bik bok, 149 kr

Leppestift fra max factor i farge nummer 615 star dust pink. Er noen interresert i en review av denne?Duftlys fra indiska i walnut & vanilla. Dette koster 99 kroner, men jeg fikk det gratis da det var en av de jeg var sammen med som kjøpte to, også var det to for tre. 

Mamma og jeg var på liertoppen for å handle noen julegaver i dag, så jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til meg selv.

Neglelakk fra essie i fargen set in stones, 99 kroner. Kjøpt på lindexBH odd 2 bandana fra bik bok, 49 kroner
Heihei! I dag var det duket for Sverigetur. Vi var ti stykker i onkel sin minibuss. Det er veldig lenge siden jeg har vært der, så det var koselig å komme dit og kjøpe julegaver når de hadde pyntet til jul. Jeg våknet da de stod utenfor husdøra da, men jeg rakk å dusje, kle på meg og sminke meg på få minutter. Vi kjørte herfra rundt halv ti, og kom hjem rett før seks. Det har vært en veldig hyggelig dag, med mye gåing, prøving og endel shopping. Jeg kjøpte bare et par ting, tror jeg viser de i morgen. Fikk også kjøpt et par julegaver, så det er jeg veldig fornøyd med. Vi spiste også pizza der, og den var sååååå god. Åå, italiensk pizza, noe av det beste jeg har spist på lenge!


Ha en super kveld!
Ååå, nå er det endelig fredag! Denne helgen har jeg planer også, ganske fantastisk om jeg så må si det selv. I kveld er det en ganske så vanlig fredagskveld, tenkte å ta noen bilder for vise dere neglelakken jeg har på for øyeblikket. Tok den på i går kveld, og har fått en del komplimenter på den allerede. Det er en ny en, som jeg kjøpte forrige helg, tror jeg viser den i morgen. I morgen skal jeg også til Sverige på julegaveshopping, og søndag må jeg bli ferdig med k&h prosjektet.
Med tanke på at det er fredag den trettende i dag, har det virkelig ikke vært en ulykkesdag, hvertfall ikke for meg. Maren og jeg hadde to fremføringer, en i rle og en i norsk. Vi fikk 5+ på begge, noe jeg er utrolig fornøyd med. Norsken skal egentlig fremføres på mandag, men vi var ferdig med den, og fikk framføre i dag. Kjenner at det er ganske deilig å være ferdig. Vi fikk også tilbake nynorsktentamen, og jeg fikk sekser!!! Fikk det på forrige nynorsktentamen også, men er veldig overrasket over at jeg fikk det igjen. Nesten hele klassen spår at jeg får sekser før jeg har sett karakteren også, hahha! Til slutt fikk jeg også Miley Cyrus konsertbilletter, ååå jeg gleder meg syykt. Konserten er 28. mai og jeg har sitteplasser :)
I dag er det også lucia, og førsteklasse på skolen gikk rundt i klasserommene og delte ut pepperkaker. Vi ble litt skuffet over at det ikke var lussekatter, men veldig godt likevel. Hva skal dere i helgen? Ha en god fredag <3

Tannlegekontortimeselfie fra tirsdageeeen
Heihei, da har jeg nettopp kommet hjem fra skolen etter å ha blitt ferdig med 2013s siste tentamen, nemlig matte. På del 1 gikk det ganske bra, men jeg kan vel ikke si det samme om del 2. Vi snakket litt om oppgavene på bussen hjem, og jeg fant ut at jeg har noen feil der. I dag leverte jeg faktisk ikke tentamen før klokka var sånn tre eller fire over to, og fristen er fem over to. Har aaldri i mitt liv levert en tentamen så sent, men jeg bestemte meg for at jeg skulle ta meg ekstra god tid i dag, noe jeg også gjorde. Jeg gjorde mitt alleraller beste, så jeg hååååper at det er bra nok til hvertfall 5-. Da tror jeg at jeg klarer å redde snittet i matte, og får fem istedenfor fire. Men vi får se! Nå står jeg og koker makaroni, er helt ekstremt sulten og fikk veldig lyst på det på tentamen hahah. Random, jeg vet. Skal gjøre litt lekser og slappe av, og så får vi se om det skjer noe mer. Sannsynligvis ikke, hahah livet mitt er så sykt spennende. Neida. Joda. Lol. Slenger med et bilde som jeg tok for hvem vet hvor lenge siden. Vi blogges!


Heihei! Nå har jeg laget meg en kopp kakao og to knekkebrød, og sitter i sofaen og bare slapper av litt. Skal snart hoppe til sengs, men ville blogge bittelitt først. På skolen skjedde det ikle så mye spesielt, vi fikk utsettelse på k&h prosjektene våre, noe som var utrolig deilig! Skulle egentlig levere i dag, men får levere på onsdag. Også fikk vi tilbake engelsktentamen, jeg fikk 5- og er ganske fornøyd. Vi hadde to kortsvar og en langsvarsoppgave, og læreren leste en av mine kortsvar i klassen. Det var ganske flaut, men hun nevnte ikke hvem som skrev det. Det var jo fordi det var et bra svar, så det fikk fint.
Da jeg kom hjem fra skolen i dag begynte jeg å øve på mattetentamen og har sittet med nesa i boka siden. Matte er ikke mitt sterkeste fag, så jeg har øvd og øvd og øvd. Troor det kommer til å gå greit, skal øve litt i morgen tidlig også, sånn at jeg får det ordentlig inn i hodet.

T-skjorte og jakke fra bik bok, bukse fra cubus. Må forresten nevne at rommet mitt ikke er på sitt beste akkurat nå, hahah :)
Heihei! Jeg har helt sikkert ikke tid til å skrive dette innlegget, men jeg gjør det likevel. Broren min feirer bursdag med noen av guttene i klassen i dag, noe som betyr pølse, brus og godteri til meg også. Det gjør meg ingenting, for de skal på badet og bade etterpå, så de kommer ikke til å være hjemme så lenge. Som vi alle vet veldig godt så er det jo nest siste uken før jul, hvertfall vi slutter fredag klokka elleve. Det betyr at lærerne bestemmer seg for å ha alle prøver, framføringer og innleveringer denne uka, og noen neste uke. Fantastisk eller hva? Det er det jeg jobber med i dag! Jeg vet at mange har det sånn, og hvis vi alle kommer ut av disse to ukene levende, synes jeg at vi burde få en klapp på skulderen alle sammem. Enige? Jeg kommer til å være helt utslitt når vi får ferie og sove i en uke, hahaha. Vi har fått rle-framføring, innlevering av k&h prosjekt med rapport, innlevering av naturfasrapport og mattetentamen denne uken. Neste uke er det naturfagsprøve og norsk-framføring. Men på den lyse siden er det snart ferie og juleballet vårt er 19. Iiiiik jeg gleder meg syykt! Skal forresten prøve å ha med meg et lite kamera, så det kan hende det blir noen bilder. Ikke speilrefleksen, men et lite som jeg kan i clutchen eller veska eller hva enn jeg bestemmer meg for å ha med. Det var vel bare det jeg ville si, måtte komme med en liten oppdatering, ha en fin mandag ♥
Dagens lunsj er to vaniljeboller fra i går og en kopp med varm kakao. Det er utrolig godt, og jeg kjenner at det skal bli godt med litt mat nå. Spiste bare et knekkebrød til frokost, oh det begynner å bli en stund siden nå. I dag har jeg jobbet med k&h prosjektet mitt, for det skal leveres på onsdag. Jeg har nok litt knapt med tid, i og med at jeg skal skrive en rapport også, men det skal gå fint. Når jeg først har lagt så mye tid i det, så skal det leveres til riktig tid. Videre i dag skal vi på julemesse på Lier Bygdetun, med julegrantenning og små boder. Etter det skal jeg til Maren, for vi skal bake for å ha med på skolen i morgen. Tror vi skal bake boller hvertfall, vi får se. Skal ha med kameraet, så vi får se om det blir noen bilder. Det blir sikkert noen fra julemessen ihvertfall. 

Forresten, vet dere hva jeg våknet til i dag? SNØØØ!!! Endelig har det kommet her hos oss også. Den er veldig sein i år, vanligvis har vi jo snø i midten av november liksom. Men nå er den endelig her, og som bloggeren jeg er så måtte jeg jo ut på trappa og ta noen bilder. Og det har ikke bare kommet litt snø, det er masse. Nå er det virkelig jul ♥

♥♥♥♥♥♥

Og dette er meg i dag!

Hva skal du i dag! Ha en super søndag ♥
Her er antrekket fra bursdagen til broren min igår. Jeg slet ganske mye med å fnne ut hva jeg skulle ha på meg (som vanlig) men endte faktisk opp med å bli ganske fornøyd! Det som jeg likte best, var at det var litt annerledes enn det jeg vanligvis ville slengt på meg, og litt mer avslappet likson. Hahah, dere skjønner sikkert ikke, vanskelig å forklare. 

Topp fra bikbok, bukse fra saint tropez kjøpt på shift, sko kjøpt i tyskland merket er mexx og neglelakken er angora cardi fra essie
Heihei! Som vanlig er jeg glad for at det er fredag og helg, og denne helgen har jeg faktisk planer. Det skulle man ikke tro! I morgen skal jeg til byen med farmor, tror vi skal på julemesse og jeg vil prøve å kjøpe noen julegaver også. Så skal lillebror feire bursdagen sin om ettermiddagen, fordi han har bursdag i dag. Søndag skal Maren og jeg bake boller og kake tror jeg, som vi skal ha med til klassen på mandag. Vi må jobbe med et par fremføringer og innleveringer også. De siste dagene har vært veldig greie, i går hadde vi løft i gymmen. Som jeg har nevnt tidligere holder vi på med selskapsdans til juleballet, og da var det et løft som vi skulle lære oss. Det var faktisk litt gøy, og læreren sa at jeg var flink, så det ble jeg veldig glad for! Vi fikk også to karakterer i gymmen, en for egentreningsrapporten vår og en midlertidig vurdering i faget. Og gjett hva: jeg fikk femmer på begge! Utrolig fornøyd med det, selv om jeg ble ganske overrasket over at jeg ligger an til å få fem i gym. Men det gjør meg ikke noe, det hjelper jo bare snittet mitt. Videre i dag skal jeg pynte litt på rommet mitt, mamma har kjøpt både adventslys og gardiner til meg. Må også henge opp julestjerna i vinduet og rydde litt. Jeg vil ta bort litt blader og bøker og sånt, og heller sette andre juledekorasjoner der, så skal prøve å finne noe jeg kan erstatte det med. Håper også å få laget en liten DIY i løpet av helgen, usikker på hva det blir, men noe julete selvfølgelig! Også må jeg ta på ny neglelakk, hahah, det var veldig random. Har ikke vært noen neglelakk-junkie før, men nå føler jeg liksom at det er noe som mangler når jeg ikke har det på, haha. Noen andre som har det sånn? Hva skal dere i helgen?
Dagens var "white musk smooth satin body lotion". Dette er et av produktene jeg har prøvd fra før, bare ikke i denne lukten. Det jeg hadde før, tror jeg var enten jordbær eller bringebær, jeg husker ikke helt. Men det er et veldig bra produkt. Body lotionen har en veldig fin konsistens, den er ganske tynn, men ikke for tynn. Den er hvertfall ikke veldig tykk. Den synker også inn i huden relativt raskt, noe jeg synes er viktig i en body lotion. Haater å sitte å ikke kunne gjøre noe særlig fordi alt er klissete og ekkelt. Må forresten nevne lukten på denne. Den lukter utrolig godt! Lukten er veldig enkel og ganske svak også, noe jeg setter veldig pris på. Synes det blir litt mye, når man gjerne har brukt en shower gel med en lukt, en body lotion med en annen lukt og parfyme med enda en lukt. Derfor er det veldig fint å ha en bodylotion som nesten ikke lukter så mye, men samtidig lukter veldig godt! Anbefaler å lukte på denne ♥
 

Jakken er fra b.young, lue fra dorothy perkins, skjorten og t-skjorten og buksen er fra bik bok, skoene fra converse, rød hårstrikk fra h&m, skull-armbånd fra tropical island i Tyskland og leppestiften er isadora matte i fargen 05 femme fatale, neglelakken er angora cardi fra essie 
Kalendergaven for i dag var born lippy lip balm i strawberry. Samme lukten som i går, men det virker som om denne lukter litt sterkere. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det, det er jo op til hver og en hva man liker. Men lip balmen er et fint produkt. Jeg har brukt den litt i dag, leppene blir fine og myke og jeg føler også at den gir litt farge til leppene. Det er en veldig fin farge, men jeg merker ikke så veldig mye, i og med at jeg har ganske pigmenterte lepper som er naturlig veldig røde. Det er også litt fint at den er ganske liten også, men det ser ut som om det er mye produkt i den samtidig. Et lite minus jeg vil påpeke er at man trenger en del på fingeren for å få et ordentlig lag på leppene. Jeg er veldig fornøyd likevel :) Nå må jeg gå, vi har grøt til middag ♥ 
Heihei! Som jeg nevnte i forrige innlegg, har jeg lyst til å vise dere kalenderen min, og hva jeg får hver dag. Jeg har fått the body shop kalenderen, og er utrolig fornøyd med det. Den står på en hylle, og er første juledekorasjonen på rommet mitt. The body shop har veldig gode produkter og ikke minst lukter de utrolig godt. Jeg har prøvd noe før, men gleder meg til å prøve enda mer. 

Sånn ser den da altså ut. Den er ganske stor, men får akkurat plass på hyllen min. Først så slet jeg litt med å finne alle lukene, men har kommet til at alle er der. Noen av de er ganske små, mens andre er større. Noe jeg synes er veldig positivt med utseendet er at det er veldig julete. Noen andre kalendere er ikke det, men jeg synes denne er utrolig fin!

Dette var dagens gave: strawberry shower gel. Jeg brukte den i dag tidlig, og jeg liker den utrolig godt. Jeg har prøvd en shower gel før, men ikke i denne lukten. Og den lukter fantastisk! Det er også en grei størrelse, 60 ml. Jeg tror det er den minste størrelsen, og veldig praktisk hvis man for eksempel skal ut og reise. Jeg liker den utrolig godt, men blir nok ferdig med denne flasken ganske fort.
Første desember!!! Vi har jo fortsatt ikke snø ute da, men det får gå, satser på at det kommer om ikke atfor lenge. Og vinden vi har må gi seg, sånn at den snøen som eventuelt kommer kan legge seg på bakken. Det blåser jo så kraftig at trær velter overende og strømmen går og alt. Me no likey. Menmen. Foreløpig i dag har jeg spist egg og bacon til frokost, vasket håret, sminket meg, tatt en million bilder, og spist boller til lunsj. Nammenam. Og selvfølgelig åpnet første luken i julekalenderen min! Det må jo gjøres. Det kommer et innlegg om dette senere i kveld, men jeg har vært så heldig å få the body shop kalenderen av mamma ♥♥ Og siden det er en såpass dyr kalender, så er det ordentlige ting i den, ikke bare surr. Så derfor tenkte jeg å ha en sånn "dagens kalendergave" ting, hvor jeg viser hva jeg fikk og hva jeg synes om den. Noe dere kunne vært interresert i? Selv er jeg stor fan av the body shop produkter, de har veldog god kvalitet, og alt lukter så utrolig godt, så jeg gleder meg veldig!

Som nevnt ovenfor så tok jeg en million bilder i dag også, akkurat som i går, men i dag med nisselue for å hedre låvenissen vår, og fordi det er første desember. Vi har en nisse som står i låvevinduet og vinker gjennom hele desember. Denne helgen har pappa fikset mye på den, og skiftet ut mange deler, siden vi har hatt den endel år nå. Men den er koselig da ♥ Skal snart opp og hjelpe pappa med å gi nissen ny genser og et skjerf, sånn at den blir ny og fin. Nissen står jo der hele året, så ifølge pappa var den forrige genseren nesten helt hvit på grunn av all solen den får. "Karoline, kan ikke du ta med en genser og kanskje et skjerf til nissen? Også kan du jo ta med deg kameraet så kan du blogge om det senere?" Jepp, pappa i et nøtteskall. ¨


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits