Heihei! Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, har jeg lyst til å dele julegavene mine her på bloggen. Jeg skulle egentlig lage video, men det funket ikke helt, alt ble liksom feil da jeg satte meg ned og skulle begynne. Men så tenkte jeg at jeg kunne jo lage et innlegg istedenfor? En liten disclaimer først: dette er ikke for å skryte på noen som helst måte. Jeg synes det er veldig morro å se hva andre får til jul/bursdag etc., så tenkte jeg ville gjøre det også, for jeg er nok ikke den eneste som er litt nyskjerrig her. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått!

Cardigan fra bikbok. Jeg har ønsket meg en lang cardigan lenge, og nå er den min! Jeg har jo et par stykker som rekker litt ned på rumpa, men jeg synes det er så stilig med de som er enda lengre og rekker ned til knærne. Det gjør denne, og den er veldig god å ha på seg. Jeg har omtrent bodd i den siden julaften, hihi. 

Denne puten fikk jeg av tanten min, og den har hun laget selv. Den er utrolig søt, og passer perfekt i sofaen min. 

Denne boken har jeg ønsket meg en stund, helt siden jeg leste et helt halvt år i sommer. Det er jo min favorittbok, så jeg ville lese mer av den samme forfatteren. Jeg har ikke hørt hva noen synes om denne, så jeg er veldig spent. Men jeg håper selvfølgelig at den er bra!

I sommer leste jeg Anna and the french kiss, som er i samme "serien" som denne boken. Anna and the french kiss er nummer en, Lola and the boy next door er nummer to og Isla and the happily ever after er nummer tre. Grunnen til at jeg sier "serie" er fordi handlingen ikke går over tre bøker, men de samme personene går igjen som bipersoner. Jeg synes Anna and the french kiss var utrolig bra, og siden jeg nesten er ferdig med denne boken, kan jeg si at jeg har samme mening om denne! Love it, takk Maren!

Dette settet fra Calvin Klein fikk jeg av tante, onkel og fetteren min. Det inneholder Down Town parfymen og bodylotionen, og begge lukter utrolig godt! Jeg liker også parfymeflasken, den er så søt.

Denne boken har jeg ønsket meg, litt for at mamma kan lære seg fletter og lage de på meg, men også for at jeg kan bli litt flinkere. Jeg kan vanlig treflette og fiskebeinsflette, men lengre enn det strekker ikke mine kunnskaper til. Men nå skal jeg bli flink nå!

Bestemor sydde toalettmappe til meg, noe jeg faktisk trengte. Jeg bruker jo vanligvis to-tre toalettmapper når jeg skal på ferie, men nå får jeg plass til alt jeg trenger oppi denne, som selvfølgelig er veldig praktisk. Den er ganske stor, med en glidelåslomme i midten. 

Av venninnen min Jenny fikk jeg denne koppen, en fonduekopp. Som man kan se på bildet, tenner man et telys i bunnen og legger sjokolade i toppen, som deretter smelter. Denne så jeg i en butikk i Drammen og syntes den var kjempesøt, men jeg ville aldri tenkt på å kjøpe den til meg selv! 

Jeg fikk enda en bok av Jojo Moyes, denne gangen på engelsk fra min kjære Matilde. Denne har jeg heller ikke hørt noe om, men har store forventninger, selvfølgelig. 

Av noen familievenner fikk jeg dette settet med fem neglelakker og en base/topcoat. Neglelakkene er i mange fine farger - metallisk blå, metallisk rød, rosa, mørkerosa og beige - og jeg gleder meg til å teste de ut! Jeg har aldri hørt om merket før - Champneys - så det kan jo bli interresant. 

Jeg har ønsket meg en liten lommebok lenge. Mange av veskene jeg bruker er ganske små og har ikke plass til mye, så lommebøkene mine har en tendens til å ta opp 90% av plassen. Mamma har en jeg ønsker meg, men jeg tror ikke den selges lenger, dessverre. Jeg liker denne jeg fikk, men har lyst til å bytte den, fordi den har litt lite plass til mynt. 

Av Runa fikk jeg denne kjempesøte boksen med masse godteri og en eos leppepomade oppi. Jeg er veldig glad i eos leppepomadene, og denne har jeg ikke fra før av, men den lukter veldig godt, hihi.

I år igjen fikk jeg sheer beauty parfymen fra Calvin Klein. Denne fikk jeg i fjor også og har blitt helt forelsket i den, men den jeg hadde var 30 ml. og ble faktisk tom på julaften. Derfor ønsket jeg meg en ny, og det fikk jeg! 

Jeg elsker handlenett, og synes dette var utrolig fint! Det er laget av et ganske stivt materiale, så det er litt vanskelig å brette sammen, men det skal gå fint. Slike handlenett er veldig praktiske og jeg bruker de til alt mulig - gymbag, handlenett, veske, ja, alt! 

Av mamma og pappa fikk jeg sofa! Jeg har jo en på rommet mitt, men den er ikke like fin som den en gang var. Trekket er kjempestort, så det er vanskelig å dytte det inn i vaskemaskina, og det blir dermed ikke helt rent. Det er også en del som er knekt, så jeg ønsket meg en ny. Og det fikk jeg! Vi skal kjøpe den etter nyttår, men den er på ikea på nettet HER

Soap&glory er et av mine favorittmerker når det kommer til hudprodukter, og det vet jo mange i familien. Jeg fikk derfor clean on me creamy clarifying shower gel og flake away body scrub. Clean on me har jeg brukt før, og liker den utrolig godt! En av grunnene er at den har innebygd body lotion, så en slipper å bruke det etterpå. Og hvem liker ikke to-i-en produkter? Flake away har jeg ikke prøvd, men satser på at den er bra også. 

En av mine yndlingsgaver i år er denne paraplyen fra Moods of Norway. Den er hvit, med rosa traktorer og cocktailglass på, og jeg digger den! I tillegg så trengte jeg ny paraply, haha.

Til slutt fikk jeg litt penger og noen gavekort - to på bikbok, ett på vita og ett på h&m. Jeg ønsker meg alltid gavekort, for selvom jeg synes det er greit å få penger, føles det liksom ikke som at en bruker penger når en handler med gavekort, hahah. 

Hva fikk du til jul?
Jakke/cardigan og bukse fra bikbok, skjerf fra cubus, sko fra shoeday og solbriller fra monki

Heihei! Nå har jeg skiftet til joggebukse, og er godt plantet i sofaen her hos bestemor og bestefar i Sogn. Vi startet hjemmefra klokken åtte, og var fremme rundt halv seks, og selvom ni og en halv time høres ut som en hel evighet, gikk det faktisk veldig bra. Vi hadde tre (?) stopp på veien, i tillegg til tre ferger, og jeg har jo kjørt samme strekningen utallige ganger, så det er null stress. Dessuten har vi bare brukt litt over sju timer på selve kjøringen. Med spotify, ullsokker, ei pute og kakao så går det så bra så. Det har vært veldig fint vær, med blå himmel og mer eller mindre snø hele veien. Bildene over er tatt på Hemsedalsfjellet hvor vi stoppet for å få litt luft i elleve minusgrader. Det føltes ikke sånn ut da, så vi stod der i noen minutter og tok bilder. Mamma og jeg tok på oss solbriller når vi kjørte over fjellet, fordi det var så lyst ute, for å unngå å bli blendet, hahah. Det så sikkert bra ut! Nå har jeg ihvertfall pakket ut av bagene mine, så jeg er klar for å bli her en stund, jeg har selvfølgelig pakket litt mer enn det jeg egentlig trenger, upsii. Vi skal bli her til etter nyttår, tror vi drar på lørdag eller søndag, litt etter været på fjellovergangene. Snart kommer det enda flere hit, jeg har tre kusiner, en tante og en onkel som kan komme hvert øyeblikk, så vi blir nok fullt hus! Men det er slik det skal være her i Sogn da, vi er alltid mange her og liv og røre blir det selvfølgelig ♥ Ha en fin søndag!

For noen dager siden kjøpte jeg meg en ny eyeliner, fordi min maybelline master precise liquid eyeliner er ganske uttørket, og har egentlig aldri vært den beste lineren. Derfor gikk jeg inn på vita og kjøpte l'oreal paris sin superliner i carbon gloss. Kjøpte false lash wings maskaraen og true match foundationen også, siden de hadde tre for to, og jeg trengte virkelig litt ny sminke. Jeg har jo nesten ikke brukt foundation siden skolestart, bare concealer, men siden det nå er vinter og jeg føler at jeg trenger litt mer dekkevne, ville jeg ha foundation. True match har jeg hørt utrolig mye bra om, og kan nå si at det stemmer! Den varer lenge, er lett å blende inn i huden, og har bra dekkevne, uten å føles tyngende på huden. Ny favoritt, uten tvil!
Men tilbake til eyelineren. Superlineren har jeg også hørt litt om, og bestemte meg for å teste den ut. Jeg har fargen carbon black, og jeg liker at den har en ordentlig svartfarge. Noen eyelinere kan jo være litt mer gråaktige og ikke få frem den skikkelige svartfargen, men det gjør denne! Jeg har brukt den i noen dager nå, og liker den veldig godt! Lineren er lett å jobbe med, holder lenge, og på de få dagene jeg har brukt den har jeg fått til mye bedre streker og looker enn med andre jeg har prøvd, som for eksempel cat eye-looken som jeg endte opp med i dag. Jeg tenkte jeg bare skulle ha en liten flick, men ble visst litt revet med, haha. Det tok noen forsøk å få begge øynene like, men jeg har lært at tålmodighet må til med eyeliner! Om du er på jakt etter en ny liquid liner, kan jeg med hånden på hjertet si at l'oreal paris superlineren i carbon gloss er utrolig bra! Den fås kjøpt hos vita, til 129 kroner, om jeg ikke tar helt feil. Og de kronene er den verdt ♥

Kjole fra bikbok

Heihei! Gårsdagen ble feiret på akkurat samme måte som alltid, med tre nøtter til askepott, grøt, en tur i kirken, middag, dessert og åpning av gaver. Vi pleier ikke å være så mange, i år var vi åtte stykker, men jeg liker det, for selvom jeg gjerne skulle vært sammen med hele familien, blir det bare så mye gaver og stress og bråk. Jeg får litt angst når det er mennesker som løper fram og tilbake og mange som snakker i munnen på hverandre. Ikke i store folkemengder, som på konserter osv., men små selskaper, slik som i går. Så jeg ble litt stressa og prøvde egentlig å blokke det litt ut, men det gikk fint! Jeg fikk så mange fine gaver og er utrolig takknemlig for alle sammen! Jeg tenker litt på å gjøre en video hvor jeg viser gavene jeg fikk? Ikke for å skryte eller noe, men rett og slett fordi jeg elsker å se hva andre får til jul, og tenkte kanskje det kunne vært litt morro? Vil lage en video snart, så om det hadde vært noe, si ifra plis ♥ Og eventuelle blogginnlegg dere ønsker å se, om det er nå i desember eller i 2015! Nå har jeg jo god tid til blogg, hihi!
I dag var vi og gikk på skøyter, og selvom det virket som om et par av venninnene mine var overbevist om at jeg skulle dø, gikk det veldig fint. Det var kaldt da, tror mamma sa at det var -11°C, som foreløpig er det kaldeste vi har hatt denne vinteren. Men jeg fikk på meg mitt superfine superundertøy, så jeg ble bare kald på tærne og fingrene. I kveld har jeg planer om å se mrs. Doubtfire på TV2 Bliss kl. 20.55, om jeg ikke tar helt feil. Har aldri sett den før, og ifølge mamma er den en klassiker, så jeg tror hele familien kommer til å sitte å se på. Vi snakkes ♥

Hadde du en fin julaften? 
Heihei! I dag er virkelig dagen, og for meg startet den foran tven med tre nøtter til askepott før vi spiste grøt, gjorde oss klare og dro i kirken. Nå tror jeg gjestene våre har kommet, for øyeblikket venter jeg på at neglelakken skal tørke, men jeg ville bare stikke innom og ønske alle en virkelig god jul! Og jeg håper at de som ikke feirer jul også får en fin dag ♥ Kos dere masse i kveld, det skal hvertfall jeg!


Heihei!! I dag er det jo lille julaften (duh) og jeg har brukt dagen på husarbeid. Jepp, dagen har vært spennende. Det ble litt aggressiv stemning mellom meg og støvsugeren et øyeblikk, og det var nære på at den fløy veggimellom! Men jeg ble ferdig med den til slutt og dro i juleselskap. Det er tradisjon at vi drar til noen familievenner på lille julaften, og i år var det ikke annerledes. Nå har jeg sett årets beste sketsj, grevinnen og hovmesteren så klart, og har nå The Holiday på tv-skjermen. Ha en fin kveld ♥  
Bukse, t-skorte og smykke fra h&m, leppestift fra bourjois rouge velvet edition i nude-ist
Heihei! I dag går turen enten til Oslo eller Sandvika, akkurat hvor har jeg ikke bestemt helt enda, men det kan jo tas på toget. Tror det blir en fin dag med masse kikking og vindusshopping, sett at jeg er ferdig med alle julegavene (!!) og er halvveis blakk, haha. I det siste har jeg prøvd å eksperimentere med forskjellige hårfrisyrer og updos, for å finne noen jeg kan bruke i hverdagen, for jeg er så utrolig lei av å gå med håret rett ned hele tiden, og en vanlig hestehale synes jeg er så kjedelig. I familiebursdag i går brukte jeg en hestehale med en tvist som dere får se sammen med antrekket jeg brukte, i kveld. I dag har jeg gått for en retro fishtail updo ifølge weheartit, men jeg droppet fiskebeinsflette-biten og byttet den ut med en vanlig flette. Tutorial finnes HER! Hva synes dere? Jeg digger den! Synes den er utrolig søt ♥ Ha en super mandag!

Hva skal du i dag?
Over ser dere noen bilder som viser hvor koselig gårsdagen hos Maren var. Vi var sju jenter og endte opp som ni tror jeg? Vi bakte en hel haug med pepperkaker, spiste grøt, sang til julemusikk, skravlet og så jul på månetoppen. Nisselue var påbudt, selvfølgelig og det hadde faktisk alle sammen. Vi tullet litt med de to siste som kom, men det var jo bare moro å se noen løpe rundt huset eller synge julesanger. Virkelig en av de koseligste dagene på lenge! Er så glad i alle disse jentene ♥
Heihei! Etter innlegget i går slappet jeg av litt og kastet i meg noen pannekaker før jeg ble hentet av Maren, moren hennes og naboen Frida for å dra på bandykamp. Matilde spiller og hadde en kamp i går kveld, så vi tok en tur. De var veldig flinke, men et var ikke akkurat varmt, så da de hadde spilt ferdig tok vi turen til starbucks og drakk varm sjokolade, namnam! I dag var (nesten) alle jentene samlet hos Maren på nissekveld, hvor det ble både julemusikk, pepperkakebaking, skravling og grøtspising, noe som var kjempekoselig. Et innlegg om det kommer imorgen. Men nå sitter jeg barnevakt for tre sovende barn og ser på reprise av p3gull, så tenkte jeg skulle stikke innom en liten tur. I morgen skal jeg i familiebursdag, så satser på at det blir gøy, og at jeg rekker å ta outfitbilder før vi drar ♥ Ha en fin lørdag videre!

Hva har du gjort i dag?
Heihei! Long time no see nå, beklager for det, har vært ganske travel i det siste. Men nå er jeg ferdig med alle julegavene mine, så satser på at det roer seg nå de siste dagene før jul. Eller, jeg venter på en pakke som ikke har kommet enda, men sett bort i fra det er jeg helt ferdig med shoppingen. I dag hadde vi forresten juleavslutning på skolen, noe som selvfølgelig var utrolig koselig! Vi hadde quiz og kake i klasserommet, før vi gikk ut i aulaen og hadde avslutning der. Både musikk, dans, drama og idrett framførte, og det ble sang, musikk, dans og tale fra rektor før vi gikk rundt juletreet. Det ble ganske kaotisk, med tanke på at det var mange ringer rundt treet, og den ene var halv, og ingen visste hilken vei vi skulle gå, hvilke sanger vi skulle synge eller hvordan sangtekstene var. Men det var utrolig morsomt, og vi lo en del, haha. Nå har jeg nettopp sett love actually, verdens fineste julefilm, og skal finne meg noe å spise før jeg sulter ihjel. Ha en fin fredag ♥ 
Jeg er nok ikke den eneste som sliter med å kjøpe julegaver, spesielt til venninner. Jeg skal ikke påstå at bestemor er mye enklere, men til venninner skal det, ifølge meg, ikke være så altfor dyrt, fordi det handler mer om å gi en liten oppmerksomhet enn en stor gave. Det har jeg verken råd eller tålmodighet til, det får vente til bursdag. Uansett, derfor fikk jeg en liten idè i fjor, som jeg tenkte å dele med dere i dag. Om det er spesielt nytt og innovativt skal jeg ikke si noe om, men jeg synes hvertfall det har hjulpet meg litt i julegalskapen.

Det jeg gjør er å kjøpe små esker. Jeg finner mine på søstrene grene, ikke bare fordi de er billige der, men veldig fine itillegg. En kan jo naturligvis kjøpe hvilke man vil, men jeg går for disse. Oppi disse putter jeg forskjellig godteri og sjokolade, sammen med en liten gave. Her har jeg brukt en parfyme og et handlenett som tilhører meg, for jeg kan jo ikke avsløre noen av de jeg allerede har kjøpt, hihi. Den eneste utfordringen ved dette er at gavene ikke kan være så store, en kan for eksempel ikke kjøpe en bok og putte oppi, men foreløpig synes jeg det går helt greit. Små notatbøker, neglelakk, sminke, parfyme, hudpleie, smykker og andre små, morsomme ting passer perfekt! 

Til slutt har jeg oppi et kort. Om det er en papirlapp eller noe mer forseggjort som det over spiller ingen rolle, selvom disse selvfølgelig er finest. Der skriver jeg det vanlige som god jul og godt nytt år og alt det, men også noe hakket mer personlig, som hva jeg liker ved den personen og noen gode minner vi har hatt i året som gikk. Boksene kan en naturligvis gi fra seg akkurat slik en vil. Om en velger å knyte bånd rundt de som de er, pakke de inn eller dekorere de pent er det bare kreativiteten som setter grenser for. I fjor surret jeg bånd rundt, og har en mistanke om at det er det jeg kommer til å velge i år også. Med en fin merkelapp så blir det så bra så!

Hva gir du til venninner til jul? Hva synes du om dette tipset?

Heihei og god søndagskveld! Dette har vært en ganske så buzy helg, men utrolig koselig. Bildene over er fra grøtkvelden Runa, Jenny, Matilde og jeg hadde på fredag, der vi naturligvis spiste grøt, lagde oreodessert og produserte julekort til langt på natt. De overnattet, og på lørdagen tok vi turen til Drammen by for å handle litt julegaver. Deretter var det familiebursdag for lillebror som ble elleve år, mens i dag har jeg vært barnevakt og vært en tur på julemarked. Nå sitter jeg og funderer på om jeg skal gå å begynne med innpakking av julegaver, for på tven fins det ingenting jeg finner interessant. Vi snakkes ♥
Jakke fra vero moda/only, kjole og strømpebukse fra h&m, skjerf og ringer fra cubus, armbånd fra urban outfitters, klokke fra marc by marc jacobs og neglelakk fre essie i "angora cardi"

Da var denne kjolen dratt frem fra langt baki skapet også! Jeg brukte jo denne masse i sommer, spesielt i mai/juni, og den har vært på bloggen et par ganger også, blant annet HER. Jeg tenkte jeg kunne blogge den og vise hvordan jeg bruker den om vinteren også, fordi jeg er så glad i den ♥ Verdens beste hverdagskjole, om du spør meg! Den kostet noe sånt som 150 kroner på h&m, og det er den så absolutt verdt. Jeg synes den passer like godt uansett hvilken årstid man er i, fordi den er såpass casual og har lange ermer. Jeg har aldri hatt mine i full lengde, men man kan jo justere det som man ønsker. Much love for denne!

Hva synes du om antrekket?
Heihei! Da er det første desember, og jeg må for alvor begynne å tenke på julegaver. Jeg vet allerede hva jeg skal kjøpe til noen, men langt fra alle. Mens jeg gjør det, så kan jo du nyte mine favoritter denne måneden!

Strikkegenser fra cubus. Dette tror jeg må være den mest behagelige genseren i skapet mitt. Den er myk og god, men ikke for varm. Jeg kjøpte den i en størrelse for stor - medium i stedet for small - ikke bare fordi de ikke hadde hvit i small, men fordi jeg syntes den så kulere ut når den var litt oversized. Armene er jo altfor lange da, så jeg bretter de opp, men når jeg har jakke ser det bare helt merkelig ut, haha. Pleier å rulle de ut, og brette de opp igjen når jakken er av, for å unngå store klumper på overarmene.

Disse ullsokkene har bestemor strikket, og de er så utrolig gode å ha. Denne måneden har jeg brukt de omtren hver eneste ettermiddag og kveld, og de holder føttene mine gode og varme på disse kalde dagene. 

Marc by Marc Jacobs Leather Baker Watch ♥ Jeg føler nesten at denne klokken er blitt min lille baby, og for tiden er den minst like viktig som mobiltelefonen. Klokken kjøpte jeg på Galeries La Fayette i Paris, og det kan vel kalles et impulskjøp. En stund før vi skulle til La Fayette satt jeg å kikket på nettsiden deres, da jeg tilfeldigvis kom over denne. Jeg har sett på den lenge, men aldri helt tenkt så langt til å kjøpe den. Da vi kom fram klarte jeg ikke å mostå, og så var det gjort. Jeg har den i gull og svart, jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd!

Bioderma Soulution micellaire démaquillante, enda et innkjøp fra Paris. Dette er rett og slett en sminkefjerner, men jeg hadde hørt veldig mye bra om den, så tenkte at jeg kunne prøve den ut. Og den er utrolig god! Jeg tar litt på en bomullspad og gnir den lett over ansiktet for å ta bort sminken. Jeg bruker en pad for ansiktet og en for øynene, og bioderma fjerner alt utrolig lett, så det er ikke nødvendig å gni og dra for å få bort sminken. Huden etterlates myk og ikke oljete, noe mange sminkefjernere har en tendens til å gjøre. Den er i tillegg hypoallergenisk og uten parabener, noe som bare er et pluss. Det eneste problemet jeg har med denne er at den ikke kan kjøpes i Norge, så jeg krysser fingrene for at jeg finner den på nettet et sted!

Soap&glory Sugar Crush Body Scrub fra Boots apotek. Dette er uten tvil den beste skrubben jeg har vært borti, og jeg må innrømme at en del av grunnen til at jeg liker den, er lukten. Lukten er ganske spesiell og vanskelig å beskrive, men den er sitrusaktig, og den vekker deg skikkelig om morgenen, noe som er helt herlig! Jeg bruker den to til tre gansger i uken, gjerne mens jeg venter på at balsamen skal virke i håret. Jeg flytter meg litt bort fra dusjhodet mens jeg påfører skrubben og masserer den godt over kroppen i et par minutter, før jeg skyller den bort, men den kan også påføres på tørr hud før man beveger seg inn i dusjen. Sukkerkornene i skrubben er ganske store, og de fungerer derfor veldig bra på tørre områder på kroppen. 

Når vi først snakker om ting som brukes i dusjen, inngår også denne i mine november favoritter: define moroccan argan oil hårkur. Jeg var hos frisøren for noen uker siden, og siden tuppene på håret mitt er blitt ganske slitt pga. fargingen, anbefalte hun at jeg begynte med hårkur, så da dro jeg ut å kjøpte denne på cubus eller noe. Jeg har define moroccan argan oil shampooen og balsamen, så tenkte at jeg kunne jo like godt ha hårkuren fra samme serien. Etter min erfaring gjør den akkurat det som det står på pakken at den skal gjøre: den pleier og gjør håret mykt og glansfullt. Tommel opp for hårkur!

Når vi er inne på hår, så har jeg endret skillen min i det siste. Eller, jeg har hvertfall prøvd, for av en eller annen grunn vil ikke håret mitt ha en midtskill som ligger på midten. Jeg har klart å flytte den litt til høyre, og liker det veldig godt! Jeg har jo hatt skillen min i hvem-vet-hvor-mange-år, så syntes det var på tide med en liten forandring, for nå ihvertfall. 

Hva synes du om mine november favoritter? Har du noen? Please share!


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Kontakt: karolineheen@gmail.com Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits