Heihei! Nå er det lenge siden det siste innkjøpsinnlegget her på bloggen, og siden jeg har shoppet litt i det siste, tenkte jeg at det kanskje var på tide å ta litt bilder og vise hva jeg har brukt pengene mine på de siste ukene.


genser fra monki, kr 300 HER

Første innkjøp er denne genseren fra monki. Jeg var i byen på lørdagen, og kikket innom butikken for å se om de hadde noe nytt, selvom jeg vanligvis ikke pleier å handle noe der. Men denne gangen fant jeg to gensere! Jeg synes denne er veldig stilig og ikke minst behagelig. I dag brukte jeg den sammen med svarte ripped jeans og sneakers, og jeg digget det! bluse fra h&m, kr 299

Denne blusen hadde jeg aldri trodd at jeg skulle kjøpe før jeg prøvde den på, og plutselig stod i kassa og fikk både pose og kvittering. Jeg har alltid vært imot denne fargen, og egentlig aldri vurdert å verken kikke på eller kjøpe noe sennepsgult. Men så var vi en liten gjeng på Gulskogen senteret, og da Maren og jeg prøvde på hver vår bluse fant jeg ut at jeg bare måtte ha den. Jeg kledde fargen mye bedre enn jeg trodde, i tillegg til at den passer til mitt nå lilla hår. Jeg var også på jakt etter en litt pen bluse, og falt helt for denne! Til svarte jeans og et par høye hæler tror jeg denne kommer til å se kjempeflott ut!genser fra carlings, kr 299 HER

Den nest siste genseren kjøpte jeg, i likhet med den sennepsgule blusen, da vi var på Gulskogen senteret en lørdag. Jeg dro med meg jentene kjapt innom carlings, der de hadde så mange stilige cardigans og gensere. Personlig er jeg stor fan av carlings, men det er ikke alle butikker som har like stort utvalg når det gjelder jenteklær. Jeg fant hvertfall denne genseren som jeg har brukt utrolig masse siden den ble innkjøpt. Ikke bare ser den kul ut, inni er det også et slags mykt stoff som gjør at genseren er veldig deilig å slenge på seg en kveld eller en kald høstmorgen.


genser fra monki, kr 350 HER

Dette tror jeg må være min favorittgenser av alle jeg har kjøpt hittil i høst. Igjen er den fra monki, og jeg synes mønsteret på den er så stilig!! Jeg er jo ikke akkurat kjent for å være en vandrende fargeklatt, men jeg synes likevel denne gjorde litt mer ut av seg på grunn av det svarte og hvite mønsteret. Det kan være psykedeliskt om man ser på det lenge, men jeg digger det likevel. Genseren er ganske oversized, og jeg tenker at denne blir perfekt på en kald vinterdag med svarte jeans og hodebunnsflette til. 

ansiktsmaske fra h&m i cucumber and aloe, kr 29,50 HER

h&m har en ny beauty kolleksjon ute, der de selger alt fra øyenskygger, blush og foundation til neglelakker, parfyme og hårprodukter. Jeg ville prøve ut noen av produktene, og ettersom jeg elsker ansiktsmasker bestemte jeg meg for å kjøpe to. Cucumber and aloe på bildet ovenfor og DENNE med pomegranate and mango, som jeg allerede har brukt.  Jeg synes designet på ansiktsmaskene er utrolig stilig, og den lille pakningen gjør det enkelt å ta med seg en om man for eksempel skal på ferie. Jeg har bare prøvd en, men likte den veldig veldig godt. 


h&m colour essence eye cream i gentlewoman, kr 59,90 HER

Enda et h&m beauty produkt, denne gangen en kremøyenskygge i en slags plummelilla glitter-farge. Denne kjøpte jeg ikke samtidig med ansiktsmasken, men jeg gjorde litt research før jeg handlet. Jeg så anmeldelser på youtube, og leste meg opp på de fleste blogger, og mitt generelle inntrykk er at hele kolleksjonen er av relativt god kvalitet, men at kremøyenskyggene er blant de beste produktene. Jeg har bare swatchet den, men den virker veldig lett og nesten mousse-aktig. 
l'oreal la palette nude i rosé, kr 199 HER

Jeg elsker mer rosa- og lillatonede øyenskygger, og da jeg så dette palettet var jeg skikkelig ivrig på å teste det ut. Det er sjeldent å se et palett blant de billigere sminkemerkene her i Norge (les: l'oreal, maybelline, max factor. Det du kan handle på h&m, cubus, vita etc., uten å gå innom kicks), så da jeg så dette ble jeg veldig glad. For øyeblikket er det et par paletter på markedet, som The Nudes fra maybelline, og dette la palette fra l'oreal. Det er en i beige også, men jeg har ganske mange nøytrale brun-tonede øyenskygger, så jeg valgte heller å gå for rosé. Foreløpig har jeg bare brukt det et par ganger, men jeg liker det veldig godt! Øyenskyggene er ganske godt pigmenterte, og holder seg på øyelokket gjennom hele dagen.ankelboots fra roots hos eurosko, kr 999 HER

Denne helgen var den store skohelgen, der omrent hele familien min kjøpte sko: både lillesøster, mamma, bestemor, bestefar og jeg. Jeg trengte nye høst/vintersko ettersom det begynner å bli litt kaldt med sneakers, og da hadde jeg lyst på svarte, helt enkle ankelstøvletter. Og gjett hva jeg fant? Nemlig svarte, helt enkle ankelstøvletter. Jeg ville også ha et par sko uten høy hæl, ettersom dette er sko jeg kommer til å bruke på skolen hver dag, og jeg er ikke helt den typen. Disse skoene er ganske perfekte, og akkurat det jeg ville ha. De er veldig komfortable, og enkle og raske å ta på seg!


olympus pen E-PL7 hos japan photo, kr 4999 (de hadde det ikke på nettet på japan photo, men det kan kjøpes på olympus sin nettside HER)

Og til slutt har vi min nye baby, olympus pen E-PL7. Jeg har villet hatt et nytt kamera en stund nå, ikke fordi jeg ikke liker det jeg allerede har, men fordi det er ganske ulent og tungt å ha med seg et canon 650D overalt hvor man går. Derfor hadde jeg bestemt meg for å kjøpe et kamera å ha i tillegg, som er lettere i vekt, men også mindre, slik at det får plass i en veske uten å gjøre meg helt i ubalanse. Jeg har sett dette kameraet på utallige blogger, og til slutt bestemte jeg meg for at det var det jeg ville ha. De fleste eksemplarene av dette kameraet har jeg sett i hvitt, men jeg synes svart og søv var utrolig stilig, fordi det gir kameraet en mer retro følelse. Foreløpig har jeg ikke lekt så mye med det, men jeg har store planer om å gjøre det til helgen. Førsteinntrykket er hvertfall veldig bra ♥

Hva synes du om innkjøpene?
Heihei og god lørdag morgen! I dag var jeg oppe klokken åtte og bestemte meg for å vise noen av mine nyeste innkjøp. De er vel ikke så veldig nye lenger, men har ikke vist alle på bloggen, så tenkte jeg skulle gjøre det. Det er et veldig klart fargetema her, og det er akkurat de fargene jeg bruker mest på klær - svart, hvitt og blått, og gull smykker, hvis jeg husker det. Men det er også de fargene jeg tenker er mest tidløse og enkle å style, og som i tillegg kler meg, så da blir det nå sånn. I dag skal mamma og jeg på kjøretur, for hun skal til regnskapsføreren og jeg skal surre vandre rundt på kjøpesenteret på andre siden av veien, så kanskje det blir enda noe nytt til klesskapet?

Innkjøp nummer en er et par highwaisted jeans fra h&m. Omtrent alle buksene jeg eier er svarte eller i mørk denim, så jeg ville ha et par lysere nå til våren, og disse passet perfekt. I tillegg kostet de bare 99 kroner, så det var jo et kupp! Du finner de i nettbutikken HER.

Om du har sett DENNE 17.mai lookbooken som jeg la ut for en liten stund siden, har du nok sett denne jumpsuiten fra bikbok, som jeg betalte 299 kroner for. Jeg kjøpte den da jeg var i byen med Maren og Runa, og ble forelsket med en gang. Jeg prøvde den på, og jentene bare "den er deg!", så da måtte jeg jo bare ha den. Det samme mønsteret går over hele jumpsuiten, bortsett fra nederst på beina, hvor det er litt annerledes. Den er utrolig luftig og behagelig å ha på seg, selvom den kanskje er litt lang i beina - jeg foretrekker hvertfall å bruke sko med hæl på, bare for å være sikker på at buksebeina ikke slepes langs bakken. Kan kjøpes i nettbutikken til bikbok HER.

Hårbåndet er også fra bikbok, og dette kostet 79 kroner. Jeg elsker alle typer bandanaer og hårbånd, og synes fargen på dette var utrolig fin! Det er et slags mykt denim-stoff, og har en stålstreng inni, slik at den holder formen. I nettbutikken HER. Perfekt for vår og sommer!

Solbrillene var også med i lookbooken HER, sammen med jupsuiten, og de kostet 69,90 kroner hos h&m. Jeg har et par fra glitter i samme type form, men med litt andre farger, så jeg ville ha noen mer nøytrale i tillegg, til bunad og andre antrekk. Love them!

Alle seks ringene kom i et sett, som jeg betalte 49,50 kroner for, også hos h&m. De var så vidt med i lookbooken de også, sammen med solbrillene over. Jeg er veldig dårlig til å bruke forskjellige typer smykker, men jeg synes det ser utrolig bra ut om det gjøres riktig. Personlig liker jeg best gullsmykker, spesielt til solbrun hud om sommeren, så jeg tenkte at disse ringene kanskje kunne være en steg mot et mer utsmykket liv, men hvem vet? Jeg har ikke brukt de annet enn i lookbooken, så vi får se. Men de er veldig kule, ettersom det ser ut som to ringer er blitt festet på midten. 

Hva synes du om innkjøpene?
Heihei og god lørdag, alle sammen! Nyter dere det fine været? Det gjør hvertfall jeg, og er en kjapp tur inne for å blogge litt, før jeg skal ta med meg lunsjen min ut i hagen. Tidligere i dag var jeg en tur i Drammen, og siden det er en stund siden jeg har hatt innkjøp på bloggen, så tenkte jeg at jeg kunne vise hva jeg kjøpte. I tillegg ble det med hjem to pakker hvite ankelsokker og to svarte strømpebukser, men det er ikke så interessant at det gjør noe, akkurat.

Toppen er fra bikbok, og kostet 129 kroner. Den har en høy hals, og slutter omtrent ved navelen. Den er veldig behagelig, og jeg tror jeg kommer til å få brukt den masse, både i vår og sommer, med high-waisted jeans, skjørt og shorts. 

Solbrillene fant jeg på glitter til 79,90 kroner og kjøpte de med èn gang. Hvor stilige er ikke disse? Da vi var på hyttetur i vinterferien, falt det ene glasset ut av de jeg hadde, så da var jeg nødt til å kaste de, og på UBDM var det ei jente som hadde på seg disse fra glitter. Da hun sa hvor de var fra, måtte jeg bare kikke innom. Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe akkurat de hun hadde, men jeg syntes de var så kule at jeg ikke kunne la vær, hihi. De hadde et ganske bra utvalg, så glitter anbefales om du trenger nye solbriller! 

Siste innkjøpet er en neglelakk. Den er fra nails inc. hos vita, og denne betalte jeg 199 kroner for. Jeg vet at det kanskje er litt mye for en neglelakk, men jeg har hørt veldig mye bra om dette merket, og ble dratt inn av alle de fine fargene. Det var et veldig stort utvalg med forskjellige farger, både med og uten glitter, men jeg falt for denne som har navnet 'uptown'. Jeg tenkte umiddelbart på uptown funk, hahah, og det er kanskje halve grunnen til at jeg kjøpte den. Men fargen er jo i tillegg helt nydelig, og en jeg synes passer til alle årstider, så jeg kunne rettferdiggjøre kjøpet med det da. Kanskje. Jeg har vel egentlig et lite forbud mot å kjøpe neglelakk siden jeg har en del fra før, men hallo - jeg kunne ikke gå fra denne.

Nå holder jeg på å dø av sult her, så jeg trenger lunsj, hahah. Vi snakkes ♥
Heihei! Som jeg nevnte i et tidligere innlegg, har jeg lyst til å dele julegavene mine her på bloggen. Jeg skulle egentlig lage video, men det funket ikke helt, alt ble liksom feil da jeg satte meg ned og skulle begynne. Men så tenkte jeg at jeg kunne jo lage et innlegg istedenfor? En liten disclaimer først: dette er ikke for å skryte på noen som helst måte. Jeg synes det er veldig morro å se hva andre får til jul/bursdag etc., så tenkte jeg ville gjøre det også, for jeg er nok ikke den eneste som er litt nyskjerrig her. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har fått!

Cardigan fra bikbok. Jeg har ønsket meg en lang cardigan lenge, og nå er den min! Jeg har jo et par stykker som rekker litt ned på rumpa, men jeg synes det er så stilig med de som er enda lengre og rekker ned til knærne. Det gjør denne, og den er veldig god å ha på seg. Jeg har omtrent bodd i den siden julaften, hihi. 

Denne puten fikk jeg av tanten min, og den har hun laget selv. Den er utrolig søt, og passer perfekt i sofaen min. 

Denne boken har jeg ønsket meg en stund, helt siden jeg leste et helt halvt år i sommer. Det er jo min favorittbok, så jeg ville lese mer av den samme forfatteren. Jeg har ikke hørt hva noen synes om denne, så jeg er veldig spent. Men jeg håper selvfølgelig at den er bra!

I sommer leste jeg Anna and the french kiss, som er i samme "serien" som denne boken. Anna and the french kiss er nummer en, Lola and the boy next door er nummer to og Isla and the happily ever after er nummer tre. Grunnen til at jeg sier "serie" er fordi handlingen ikke går over tre bøker, men de samme personene går igjen som bipersoner. Jeg synes Anna and the french kiss var utrolig bra, og siden jeg nesten er ferdig med denne boken, kan jeg si at jeg har samme mening om denne! Love it, takk Maren!

Dette settet fra Calvin Klein fikk jeg av tante, onkel og fetteren min. Det inneholder Down Town parfymen og bodylotionen, og begge lukter utrolig godt! Jeg liker også parfymeflasken, den er så søt.

Denne boken har jeg ønsket meg, litt for at mamma kan lære seg fletter og lage de på meg, men også for at jeg kan bli litt flinkere. Jeg kan vanlig treflette og fiskebeinsflette, men lengre enn det strekker ikke mine kunnskaper til. Men nå skal jeg bli flink nå!

Bestemor sydde toalettmappe til meg, noe jeg faktisk trengte. Jeg bruker jo vanligvis to-tre toalettmapper når jeg skal på ferie, men nå får jeg plass til alt jeg trenger oppi denne, som selvfølgelig er veldig praktisk. Den er ganske stor, med en glidelåslomme i midten. 

Av venninnen min Jenny fikk jeg denne koppen, en fonduekopp. Som man kan se på bildet, tenner man et telys i bunnen og legger sjokolade i toppen, som deretter smelter. Denne så jeg i en butikk i Drammen og syntes den var kjempesøt, men jeg ville aldri tenkt på å kjøpe den til meg selv! 

Jeg fikk enda en bok av Jojo Moyes, denne gangen på engelsk fra min kjære Matilde. Denne har jeg heller ikke hørt noe om, men har store forventninger, selvfølgelig. 

Av noen familievenner fikk jeg dette settet med fem neglelakker og en base/topcoat. Neglelakkene er i mange fine farger - metallisk blå, metallisk rød, rosa, mørkerosa og beige - og jeg gleder meg til å teste de ut! Jeg har aldri hørt om merket før - Champneys - så det kan jo bli interresant. 

Jeg har ønsket meg en liten lommebok lenge. Mange av veskene jeg bruker er ganske små og har ikke plass til mye, så lommebøkene mine har en tendens til å ta opp 90% av plassen. Mamma har en jeg ønsker meg, men jeg tror ikke den selges lenger, dessverre. Jeg liker denne jeg fikk, men har lyst til å bytte den, fordi den har litt lite plass til mynt. 

Av Runa fikk jeg denne kjempesøte boksen med masse godteri og en eos leppepomade oppi. Jeg er veldig glad i eos leppepomadene, og denne har jeg ikke fra før av, men den lukter veldig godt, hihi.

I år igjen fikk jeg sheer beauty parfymen fra Calvin Klein. Denne fikk jeg i fjor også og har blitt helt forelsket i den, men den jeg hadde var 30 ml. og ble faktisk tom på julaften. Derfor ønsket jeg meg en ny, og det fikk jeg! 

Jeg elsker handlenett, og synes dette var utrolig fint! Det er laget av et ganske stivt materiale, så det er litt vanskelig å brette sammen, men det skal gå fint. Slike handlenett er veldig praktiske og jeg bruker de til alt mulig - gymbag, handlenett, veske, ja, alt! 

Av mamma og pappa fikk jeg sofa! Jeg har jo en på rommet mitt, men den er ikke like fin som den en gang var. Trekket er kjempestort, så det er vanskelig å dytte det inn i vaskemaskina, og det blir dermed ikke helt rent. Det er også en del som er knekt, så jeg ønsket meg en ny. Og det fikk jeg! Vi skal kjøpe den etter nyttår, men den er på ikea på nettet HER

Soap&glory er et av mine favorittmerker når det kommer til hudprodukter, og det vet jo mange i familien. Jeg fikk derfor clean on me creamy clarifying shower gel og flake away body scrub. Clean on me har jeg brukt før, og liker den utrolig godt! En av grunnene er at den har innebygd body lotion, så en slipper å bruke det etterpå. Og hvem liker ikke to-i-en produkter? Flake away har jeg ikke prøvd, men satser på at den er bra også. 

En av mine yndlingsgaver i år er denne paraplyen fra Moods of Norway. Den er hvit, med rosa traktorer og cocktailglass på, og jeg digger den! I tillegg så trengte jeg ny paraply, haha.

Til slutt fikk jeg litt penger og noen gavekort - to på bikbok, ett på vita og ett på h&m. Jeg ønsker meg alltid gavekort, for selvom jeg synes det er greit å få penger, føles det liksom ikke som at en bruker penger når en handler med gavekort, hahah. 

Hva fikk du til jul?
Heihei! For cirka en uke siden var jeg på shopping, og jeg kjøpte faktisk en del. Eller, ikke sånn sykt mye, men litt. Jeg er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte, så jeg tenkte å vise det! 

Skjørt fra bikbok, 399 kroner. Dette er et quiltet skjørt i imitert skinn som jeg så på bikbok sin instagram og ble helt forelsket i med en gang! Jeg synes bare det er så utrolig kult! Det er faktisk også utrolig behagelig, og ikke stivt og vanskelig å bevege seg i, i det hele tatt. Finnes HER!Genser fra bikbok, 299 kroner. Denne genseren hadde jeg ikke planlagt å kjøpe; jeg kom inn og ville ha skjørtet, men jeg bare kjente at jeg ikke kunne gå ut av butikken uten den. Materialet er ganske spesielt, på en måte litt glatt, men jeg vet ikke helt hvordan jeg ellers skal beskrive det. Den er hvert fall veldig behagelig å ha på, og jeg synes mønsteret er sykt fint! På nettsiden HER!Trenings t-skjorte fra Frank Shorter hos Intersport, på tilbud til 99 kroner. Denne har en så utrolig fin farge, som er mye mer knæsj enn på bildene. Den er også veldig behagelig!
Kalender fra Søstrene Grene, 64 kroner. Jeg har lenge villet ha en kalender, men har ikke funnet noen jeg liker. Denne er for 2015, men det er greit å være forberedt, er det ikke? Kalenderen har stor plass til hver dag, og et fint splasj med farge på hver uke.

De neste fire innkjøpene er bøker, og alle er kjøpt på salg på norli. Tre av de ble kjøpt på "fire bøker for hundre kroner", mens den ene - Lenas dagbok - som jeg tror kostet 149 kroner. 

Linnéa Myhre - Evig søndag. HER!

Kjersti Ericsson - Et hjertes beliggenhet. HER! Coveret på denne boken er så fint!

Lena Mukhina - Lenas dagbok. HER!

Frode Grytten  - Brenn huset ned. HER

Hva synes du om innkjøpene? Har du lest noen av bøkene?
Heihei! I dag har tanten min, søsteren min og jeg vært en tur i byen. Mamma var jo på jobb, og vi hadde ikke noe annet å finne på, så vi tok oss en liten tur. Vi spiste lunsj og is og kikket i butikker, og som vanlig kunne jeg ikke la være å kjøpe noe. Jeg hadde jo bursdag på lørdag, så jeg hadde litt ekstra penger, noe som selvfølgelig kom til nytte. Her er mine fire små, på-salg, innkjøp!

Verdens mest behagelige genser fra Carlings. Den kostet originalt 299 kroner, men siden det var 50% salg, betalte jeg kun 150. 
Denne har jeg villet lenge nå, og endelig kjøpte jeg den. Da Batool og jeg var i byen i en dag i juni, så jeg den og ble forelsket med én gang! Batool likte den også, og kjøpte den, mens jeg selvfølgelig var blakk. Jeg har vært innom Carlings flere ganger siden, og jeg har ikke sett den igjen før nå. Den er utrolig myk og mønsteret foran er på et annet stoff, noe jeg liker veldig godt. 

Fin topp i verdens fineste blåfarge fra Bik Bok. Egentlig kostet den 179 kroner, men den var på 50% salg, så jeg betalte kun 90 kroner. 
Jeg har sett etter en lignende topp en stund, kanskje ikke akkurat denne fargen - selvom den er nyydelig - men i denne "formen" eller "typen" eller hva jeg skal kalle det. Jeg tror det heter camisole, og det jeg liker med den er at den er enkel og kan brukes til det meste, enten hverdag eller fest, skjørt eller bukse, høye hæler eller vanlige converse. Jeg har veldig lyst på lignende i hvit og svart også, da de kan brukes til enda mye mer.

Sminkespeil fra TGR. Dette kostet kun 30 kroner.
Jeg har villet ha et lite sminkespeil lenge. Jeg hadde et for flere år siden, men det var et som man festet på speilet med sugekopp, og det falt ned nesten hele tiden. Dette står på pulten min, og på den ene siden er det et mer zooma-inn speil, mens på andre siden er det et helt vanlig et. 

Søt notatbok fra TGR. Denne kostet 15 kroner.
Notatbøker er vel noe vi alle har et lass av, og som vi sjelden bruker. Nå har jeg begynt å ta i bruk en jeg har som er dobbelt så stor som denne turkise, og jeg liker det veldig godt. Jeg skriver lister over ting jeg må gjøre, ting jeg må huske på, innleggsutkast, bloggideer - ja, alt mulig. Den er litt for stor til å ha med seg overalt, men den jeg kjøpte i dag er ikke det. Jeg synes alltid det er kjekt å skrive ned ting i en bok, med en penn, istedenfor på telefonen. Jeg vet ikke helt hvorfor - kanskje jeg er gammeldags, eller kanskje jeg bare husker det bedre av å skrive med penn og papir? Hvem vet, den er hvertfall kjempesøt og liten, og perfekt til å putte i veska.

Hva synes du om innkjøpene? Ha en fin kveld ♥
 

Sko fra Birkenstock. Dette er virkelig et par med bahagelige sko, det skal være sikkert og visst. Jeg var egentlig ganske skeptisk til dette merket, fordi jeg ikke syntes de var så fine, men de tankene forsvant i det øyeblikket jeg satte foten nedi. Jeg valgte modellen som heter "Gizeh". 

To små søte skilt. En ting de var flinke med på Bornholm, og spesielt i den byen som het Gudhjem, var skilt. I nesten alle butikkene hadde de de fineste skiltene, som så litt gammeldagse eller slitt ut, noe jeg liker veldig godt. Jeg skulle egentlig bare ha ett, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilket jeg likte best, så jeg kjøpte liksågodt begge to. Jeg vet ikke helt hvor de skal plasseres enda, men det finner jeg nok ut etterhvert. 

Fire steiner. Disse ble kjøpt på natur Bornholm, der hvor en kunne lære om dinosaurer og sånne ting. Jeg er litt usikker på hva de heter, men den lilla er hvertfall ametyst, og den mer gjennomsiktige er bergkrystall. Jeg vet dessverre ikke navnet på den blå, men den rosa er rosenkvarts, om jeg ikke tar helt feil. Da vi kjøpte de, lå de i små kurver, og over hver kurv var det en lapp hvor det stod hva hver stein gjorde. Jeg vet ikke om jeg tror helt på det, men de var søte så jeg kjøpte de. 

Rimmel London Stay Matte Long Lasting Pressed Powder. Dette pudderet har jeg lett etter lenge, og da jeg endelig fant det, måtte jeg bare kjøpe det. Vi har rimmel i Norge, på lindex, og vi har dette pudderet der, men jeg har bare funnet det i to farger, og ikke den jeg ville ha. Jeg har fargen som heter 001 transparent, som betyr at man kan bruke det uansett hvilken hudfarge man har, men det gjør likevel det det skal. Jeg ville ha akkurat denne fargen fordi hudfargen forandrer seg, spesielt når vi går inn og ut av sommeren. Dette kan man bruke hele året, og jeg har brukt pudderet i dag, så jeg kan gi en liten "first impression": Jeg digger det! Det er fint og legger seg mykt og godt over ansiktet. Når jeg skriver dette, har jeg hatt det på i minst fire timer, og jeg er fortsatt ikke shiny eller oljete i ansiktet. Anbefales!! 

Rimmel London Match Perfection Blush. Dette var litt impulskjøp, og jeg har aldri hørt om den før. Grunnen til at jeg kjøpte den, var at da jeg stod i kø for å betale, oppdaget jeg en liten boks med varer som kostet fra 25 kroner, så jeg kikket naturligvis nedi og fant denne. Min er i fargen 001 light, og den gir en veldig fin og litt gammelrosa farge på kinnene, noe som ser veldig naturlig ut. 

Rimmel London Wake Me Up Anti-Fatigue Effect + Radiant Glow Concealer. Jeg har brukt den i dag, og synes at den er veldig bra. Den gir god dekkevne, både på urenheter og under øynene. Den er veldig myk å smøre utover, og føles ikke tung på fjeset i det hele tatt. I love it! Jeg har fargen 030 classic beige. 

En liten scrunchie. Om du ikke vet hva en scrunchie er, så er det enkelt og greit en hårstrikk med stoff rundt. Jeg tenker at den kommer til å se kjempesøt ut når jeg foreksempel har håret i en dott, eller høy hestehale. Fargen er litt spesiell, og ikke noe jeg vanligvis ville ha valgt, men siden jeg vil ha mer farge inn i hverdagen, så valgte jeg denne lilla. Og det var den fineste fargen de hadde. 

Lyseblått/turkist armbånd. Dette likte jeg utrolig godt, ikke bare på grunn av fargene, men fordi det er ut som om det er mange enkeltarmbånd, når det ikke er det. Den har en stor slags "spenne", som er utrolig enkel å feste, i motsetning til mange andre armbånd jeg eier. Det var også perfekt størrelse rundt håndleddet mitt!

Det var da alle innkjøpene mine fra Bornholm. Det var ikke så veldig mye, men vi var jo ikke der for å shoppe. Jeg er veldig fornøyd med alt jeg har kjøpt, og er ganske sikker på at jeg kommer til å bruke alt en hel masse framover. 

Hva synes du om innkjøpene?
Kjole fra Monki, 180 kroner

Sekk fra Monki, 250 kroner

Solbriller fra Monki, 100 kroner. Modellen heter 'leora' 

Kjole fra Brandy Melville, 320 kroner

Shorts fra Brandy Melville, 400 kroner

Topp fra Brandy Melville, 170 kroner

Topp fra Brandy Melville, 190 kroner

Topp fra Brandy Melville, 240 kroner

Topp fra Mango, troor denne kostet 149 kroner, men er veldig usikker

Badehåndkle fra Princess, mener dette kostet 99 kroner, men er veldig usikker

Bok fra Narvesen, 149 kroner

Bikini fra 'the black collection' hos Lindex, 149 kroner for overdelen og 129 kroner for underdelen

Bikini fra 'Holly & Whyte' hos Lindex, 149 kroner for overdelen og 129 kroner for underdelen

Opi neglelakk i fargen I saw...U saw...We saw...Warsaw fra Kicks, 48 kroner på salg

Hva synes du om innkjøpene? Har du handlet litt i det siste?


Skinnjakke fra cubus, 599 kroner. Den perfekte skinnjakke! Myk og behagelig, elsker den.Jakke fralindex, 299 kroner. Tror denne blir fin over kjoler ogsånn.Topp fra lindex, 149 kroner. Utrolig søt, perfekt for vår/sommer!Topp fra bikbok, 199 kroner. Utrolig komfortabel!Essie neglelakk i fargen parka perfect fra cubus, 99 kroner. En superfin gråblå farge, med bittebitte små shimmerpartikler.Maybelline super stay 24H foundation far h&m, 90 kroner. Jeg ble tom for fit me, så jeg måtte ha en ny foundation og har gørt veldig mye bra om denne. Og jeg digger den! Har lyst til å skrive en review om denne snart, så vi får se,
Flowercrown fra glitter, 99,90 kroner. Har sett etter en flowercrown kjempelenge, og da jeg kikket inn i butikken og så at de hadde det, kjøpte jeg en med en gang. Det var jo ikke dyrt heller, og jeg tror jeg kommer til å bruke den masse i vår og sommer.

Maybelline fit me pressed powder far vita, 149 kroner. Dette pudderet har jeg brukt utrolig lenge nå, og siden det jeg hadde nesten er tomt, måtte jeg kjøpe et nytt et. Jeg synes det er kjempebra, og gir huden en matt og deilig finish. Jeg er i fargen 115.

Maybelline dream lump touch highlighting concealer far vita, 99 kroner. Denne har jeg hørt utrolig mye bra om, men ikke kjøpt før nå. Jeg prøvde den i dag, og liker det veldig godt så langt. Man legger den under øynene, og den liksom "løfter" øynene og får en til å se mer våken ut! 

Heihei! I går ble hele dagen brukt til å sitte i bilen og kjøre til bestemor og bestefar. Vi kom fram i halv åtte tiden i går kveld, og begynte ca. halv ti om morningen. Vi stoppet på amfi i sogndal og kjøpte litt forskjellig snacks til å ha i bilen, og da var jeg en rask tur innom vita og glitter. I dag har vi ikke gjort noe spesielt, var bare en tur ned i fjøra i stad og plukket skjell. Etterpå har jeg tenkt til å se glee på TV2 bliss, og kanskje skrive et blogginnlegg eller to. Tok en del bilder i stad, så får se om jeg får laget noen innlegg ut av de. Ha en fin søndag videre ♥♥


Heihei! Jeg var i byen i går, og der kjøpte jeg denne buksa på h&m. Den kostet 149 kroner, og jeg digger den. Ja, det er ganske mye mønster og greier på den, men jeg synes likevel at den er kjempekul. Den er litt high-waisted, noe jeg liker veldig godt. Mønsteret er svart hvitt, så den kan kombineres med alt mulig også, noe jeg gleder meg til. En ensfarget genser i en eller annen sterk farge, tror jeg kommer til å passe utrolig bra til hverdags. Og til fest, for den saks skyld, bare med noen løse krøller og høye hæler. Gleder meg masse til å bruke denne nå til våren. Da jeg gikk rundt i butikkene i går var det mønstrede bukser overalt, en trend jeg har tenkt å henge meg på. Kvelden blir brukt til å bare slappe av, så vi blogges i morgen en gang ♥♥
Heihei, og god søndag! I går var mamma, bestemor, tante og jeg på shopping, så da kjøpte jeg noen ting som jeg tenkte å dele med dere!

KP Kult genser fra bikbok, 299 kroner

BW Dresden topp fra bikbok, originalt 249 kroner, 124,50 på 50% salg

JP New High 57 jeans fra bikbok, 99 kronerBB Holy armbånd, originalt 99 kroner, men fikk de gratis fordi vi handlet over 300 kroner

RL H Josie genser fra carlings, 399 kroner

New America Leo L/S genser fra vero moda, 259,95 kroner

Mini Rocky Mountain Marshmallows fra søstrene grene, 17,90 kroner

Ramme med bilde fra søstrene grene, 12,60 kroner

Nett fra søstrene grene, 15,80 kroner
Heihei! I dag var mamma og jeg i byen for å bytte noen julegaver, noe som betydde litt shopping. Jeg var også på kiwi i går og kjøpte et par ting, så jeg har inkludert det også. Noen som har noen erfaringer med disse produktene? 

L Maiko kjole fra cubus, 149 kroner

Simple cleansing facial wipes fra cubus og kiwi, 51 og 49 kroner

Garnier pure active 3 in 1 fra kiwi, 53 kroner

Maybelline fit me concealer fra vita, 109 kroner

Maybelline the falsies volum express waterproof mascara fra vita, 135 kroner

Maybelline color sensational shine leppestift fra vita, 125 kroner

Beauty-blad fra vita, gratis

Notatbok fra ark, 35 kroner

Milan p1 colours fra ark, 19 kroner per stykk. Disse er rosa, både utenpå og inni, hvor kult!
Drapy kjole fra bik bok, 149 kr

Leppestift fra max factor i farge nummer 615 star dust pink. Er noen interresert i en review av denne?Duftlys fra indiska i walnut & vanilla. Dette koster 99 kroner, men jeg fikk det gratis da det var en av de jeg var sammen med som kjøpte to, også var det to for tre. 

Mamma og jeg var på liertoppen for å handle noen julegaver i dag, så jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte til meg selv.

Neglelakk fra essie i fargen set in stones, 99 kroner. Kjøpt på lindexBH odd 2 bandana fra bik bok, 49 kroner
Heihei! Mamma og jeg var på en liten handletur i dag, og jeg ville ha noen ting på vita. Det var 25 % rabatt på hver av tingene jeg kjøpte, så jeg vet ikke originalpris. Jeg har aldri prøvd noen av disse produktene før, men jeg har hørt at de er veldig bra alle sammen. Jeg har aldri brukt foundation før, bare bb-cream, men har hørt bare positive ting om maybelline sine fit me produkter, så jeg ville prøve de. Foundationen er uten solfaktor, som var det jeg ville ha. Bb-cream er jo med solfaktor, men den blir ganske hvit på bilder, hvertfall med blits. Men dette er det jeg kjøpte. 

Maybelline big eyes mascara, 149 kroner

Beters all round stipling brush, 146 kroner

Maybelline fit me compact powder, 111,75 kroner

Maybelline fit me foundation, 119,25 kroner
På fredag og lørdag hadde bikbok -40% på alt til ordinære priser i butikken. Dette var for å feire 40 years of fashion, altså at de har solgt klær i hele 40 år. Jeg overtalte mamma til å dra en tur i går, og jeg fikk med meg noen ting hjem som jeg tenkte å vise! Vet forresten ikke hva vi betalte, bare den ordinære prisen. 

Vi fikk en ganske stor pose, hehhehe


BW RB Duncan, 349 kroner


BW RB Hoodie, 299 kroner


DKS Castello, 349 kroner
TS Wilma, 129 kroner
Ringer, 79 kroner

Armbånd, 59 kroner
Heihei! I i de siste fire timene av skoledagen i dag dro hele trinnet til Drammen, for å dra på besøk i den katolske kirken. Vi ble delt i to, så min gruppe skulle først i kirken, og så gikk vi til Drammensbiblioteket. Den andre gruppa gjorde motsatt. På biblioteket fikk vi gå ganske fritt og jeg lånte fire (hehehe) lydbøker. Etterpå var jo skolen ferdig, men vi trengte ikke å dra tilbake til skolen, så mens jeg ventet på at bussen min skulle komme gikk jeg inn på h&m og kikket litt. Og jeg endte jo slevfølgelig opp med et par ting, som jeg tenkte jeg skulle vise :)

Smykke, 70 kroner

Strømpebukse, 80 kroner, men jeg fikk den for 50 kroner. Denne skal brukes til en lookbook som kommer om en stund. Oppdaget nå at jeg tok feil størrelse, men jeg tror jeg kan bruke den fordet, eller så må jeg bare bytte den.

Hårstrikker, 20 kroner. Jeg har hørt at disse er veldig gode og ikke sliter like mye på håret slik som vanlige hårstrikker

T-skjorte, 50 kroner

#newin #innkjøp #tskjorte #smykke
Genser fra Gina Tricot, 129 kroner

Genser fra Gina Tricot, 149 kroner

Wallsticker fra Søstrene Grene, 25 kroner tror jeg.
Ååh, endelig høstferie! Det er utrolig deilig, selvom det bare er noen uker siden sommerferien. Jeg er vel ikke den eneste som synes det regner jeg med. Denne uken har vært ganske stressende, det var veldig mye å gjøre på skolen, men nå er det over: innleveringer er levert, prøver er gjennomført og gjort og det er en ukes ferie. Har ingen spesielle planer for denne uken, skal vel for det meste slappe av hjemme, og kanskje være med noen venninner eller noe, vi får se. Har spilt inn innkjøpsvideoen enda en gang, men jeg har ikke macen min for øyeblikket, for laderen er ødelagt, så den er ikke klar enda. Men når jeg får tak i lader, skal jeg redigere og laste den opp så fort som mulig.
Dagen i dag har blitt tilbringt i Oslo, tok toget inn og ruslet for det meste rundt. Kjøpte bare en kjole fra Weekday, synes den var utrolig søt, og veldig hverdagslig. Dette er faktisk det første jeg har kjøpt derfra, og gleder meg til å bruke den. Jeg har allerede masse ideer til hvordan den kan styles utover høsten og vinteren. Kanskje jeg kan lage en lookbook? Vi får se. Det er hvertfall denne kjolen, den er lilla, og kostet 300 kroner.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen på rommet mitt, joggebuksa er på og jeg har et glass cola på bordet. Lørdagskvelder <3 <3 vurderer om jeg skal gå ned i stua og være litt sosial, men jeg avslutter hvertfall innlegget med et bilde av antrekket mitt atm. Vi snakkes!!
Heihei! Maren overnatter i natt, og hun kom ganske tidlig, så vi har vært både på shopping og på kino. Vi så 'skyggejegerne: demonenes by' og den var veldig bra, anbefales! Etter kinoen stod vi i sånn ti minutter og Maren snakket om hvor kjekk han ene var hahah. Han heter Jamie Campbell Bower, og ahhh, det skulle ikke vært lov. I filmen heter han Jace Wayland, hvis noen lurer. I filmen er det noen sånne tegn eller runer, og mens jeg skriver dette sitter hun helt seriøst å tegner de på seg. Hun er obsessed.

Men over til shoppingen: jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte! Ikke så mye, men jeg er veldig fornøyd med alt, så hvorfor ikke?


Bukse fra Bik Bok, 199 kroner. Den er high waisted, altså høytlivsbukse.

Genser fra Bik Bok, 299 kroner. Den er ganske tjukk og utrolig god og myk. Gleder meg til å bruke denne masse i høst og vinter!

Fra Bik Bok, jeg betalte ikke noe for dette, det fikk jeg med gratis.Rimmel Lasting Finish by Kate Moss leppestift i fargen 06. Kjøpt hos Lindex for 90 kroner. (Det siste bildet tok jeg feil vei, så jeg roterte det, det er derfor det ser litt merkelig ut)

 
Heihei! På lørdag fikk jeg pakken min fra Coverbrands i posten. Jeg bestilte en bursdagsgave og tre ting til meg selv også, så jeg tenkte å vise de. Det kan hende det kommer større omtalelser om hvert av produnktene senere.

Hi Shine Nail Paint fra Barry M, en utrolig fin mørkerosa/rødlig farge, som også er veldig shiny. Fargen heter pomegranate.

Frat boy blush fra The Balm. En superfin korallfarget blush med litt shimmer, elsker den!

What's your type: The Body Builder maskara fra The Balm. Den skal gi volum til vippene, og jeg liker den veldig godt allerede!
Genser fra Bik BokT-skjorte fra h&m. Har brukt denne allerede, og den er superbaggy og behagelig! Digger den <3

 

Mobildeksler fra glitter

 


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· November 2015 · Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits