Alle bildene er funnet HER

Nå er det en stund siden Paris Fashion Week, men det er alltid tid for streetstyle, og det er jo bedre sent enn aldri. Noe jeg virkelig elsker med streetstylen herfra, er at det virkelig gir ideer og inspirasjon som er passende for årstiden vi er i. Under fashion week i New York og Milano er folk mer lettkledde og går i tynnere klær, noe som jo ikke passer nå på høsten. I London og Paris derimot, er bukser, strikkegensere, store jakker og skjerf mer fremtredende, og menneskene kler seg for et litt kaldere klima. Og det passer jo bra for oss som henter inspirasjon fra streetstyle at de kler seg i antrekk som er enklere for oss i kalde nord å "kopiere" eller ta komponenter fra. Nå er fashion week-ukene over for denne gang, men de kommer tilbake! Vi snakkes i morgen ♥ Ha en flott kveld!

Bilder fra New York Fashion Week kan du finne HER
Bilder fra London Fashion Week kan du finne HER
Bilder fra Milan Fashion Week kan du finne HER

Hva synes du om streetstyle?

Alle bildene er funnet HER og HER

Nå er vi inne i Paris fashion week; den fjerde og siste store moteuken. Nummer tre i rekken var i Milano, Italias motehovedstad, og gatemoten var like flott som alltid. Jeg føler at en del av antrekkene i Italia var mer formelle, med mer skjørt og høye hæler enn det har vært før, men det kan jo hende det bare er meg. Jeg synes det er så morro å finne forskjeller i streetstyle fra sted til sted, selvom mye naturligvis kan være relativt likt. Mange av forskjellene skyldes selvfølgelig vær og klima, men også typer butikker og kultur. En gang i neste uke kommer streetstyle fra Paris Fashion Week, ha en flott søndag videre ♥

Hva synes du om streetstyle?
Alle bildene er funnet HER

Da er London Fashion Week over også, og den i Milano går også mot slutten. Som jeg skrev i innlegget om streetstyle under New York Fashion Week, så får jeg så mye inspirasjon av å se på antrekkene til redaktører, bloggere, modeller og andre under fashion week, for da legger alle en ekstra innsats i antrekkene sine, og kombinerer plaggene sine på en ny måte. I love it ♥

Streetstyle fra New York Fashion Week kan du finne HER

Nå drar jeg på hytta og blir der til torsdag formiddag, så vi snakkes da. God høstferie alle!!

Hva synes du om streetstyle?

Emma Roberts i kjole fra Jenny Packham og smykker fra Martin Katz


Kerry Washington i kjole fra Marc Jacobs, sko fra Casadei og Harry Winston smykker


Claire Danes i Prada kjole og smykker fra Cartier


Kiernan Shipka i antrekk Dior Haute Couture, smykker fra Dana Rebecca Designs og sko fra Christian Louboutin


Joanna Newsom i Delpozo kjole og smykker fra Irene Neuwirth 


Sarah Paulson i kjole fra Prabal Gurung og Rauwolf clutch


Lady Gaga i Brandon Maxwell

Bildene er hovedsakelig funnet HER, HER og HER

Det blir litt fashion week her på bloggen, med streetstyle fra New York Fashion Week på mandag, og best kledde fra årets Emmy Awards i dag. Men det er jo noe av det jeg synes er gøy, så jeg kunne gjerne hatt fashion week hele året, jeg! Det er nå ikke engang sånn, men når det kommer noen anledninger til å se på fine klær, så griper jeg jo den! Natt til mandag 21. september gikk Emmy Awards av stabelen, og en prisutdeling er den perfekte unnskyldningen for akkurat det. Jeg synes de aller fleste på den røde løperen så veldig bra ut, men jeg har naturligvis noen favoritter, og det er noen jeg synes skiller seg litt ekstra ut.

For det første, bare se på Emma Roberts!! Jeg synes hun så kjempefin ut i den lyse kjolen, og med det bølgete håret lagt til venstre side. Hun så veldig glamorøs ut, og selvom hun har en ganske lys hudtone passet fargen på kjolen henne kjempegodt. 

Jeg er også veldig stor fan av Marc Jacobs kjolen til Kerry Washington. Den var utrolig stilig, og litt annerledes enn de fleste andre med tanke på lengden. Jeg synes også hun skikkelig fin ut på håret, med den falske, litt rufsete boben. 

Joanna Newson har definitivt det mest "spesielle" antrekket, men det er så utrolig fint!! Det ser på en måte ut som en kjole over en kjole, men jeg elsker det! Det eneste er at jeg synes håret kanskje kunne vært litt mer laidback og ikke like stramt, men likevel et terningkast seks fra meg.

Og til slutt må vi jo nevne Lady Gaga, som virkelig gjennomgår et stilskifte. Vi husker jo alle kjøttkjolen fra MTV VMAs og alt det andre hun har hatt på seg, men nå virker det som om hun velger en mer elegant og klassisk stil, og tommel opp for det!

Hvilken look er din favoritt?

Bildene er funnet HER, HER, HER, HER og HER

New York Fashion Week er over, og London Fashion Week er godt i gang. Jeg har fulgt med på catwalkshowene så godt jeg kan, og drømt meg bort i alle de fine antrekkene, printene og plaggene. Men jeg synes noe av det beste med Fashion Week er streetstyle. Det er så mye bra antrekksinspirasjon på gatene generelt, men under Fashion Week kommer alt frem. Alt passer nok ikke til hverdags, og noe er kanskje litt vel alternativt og out-there, men det handler om inspirasjon og tankeprosessen om hva man liker og kan inkorporere i sin egen garderobe. På denne måten utvikler man sin egen stil og vokser på det. Man oppdager nye måter å sette sammen antrekk på, og prøver kanskje to plagg som man ikke normalt sett ville brukt sammen. 

Hva synes du om streetstyle?  

Nå skal jeg gjøre meg klar til å dra på jobb, og etterpå er det pugging til prøven i markedsføring&ledelse som jeg har i morgen! Ha en flott mandag ♥
Jennifer Lopez i Valentino Haute Couture

Rose Byrne i kjole fra Delpozo og clutch fra Oroton

Emily Ratajkowski i Marc Jacobs

Kendall Jenner i Calvin Klein Collection

Ashley Greene i Jason Wu

Beth Bers i kjole fra Gauri & Nainika

Vanessa Hudgens i kjole fra Naeem Khan

Laura Bell Bundy

Bella Hadid i Prabal Gurung kjole og smykker fra Chopard

Kat Dennings

Bildene er hovedsakelig funnet HER, HER og HER

Den 7. juni var det Tony Awards i Radio City Music Hall i New York, et event som hedrer broadway prestasjoner fra året før. I år ble det ledet av Kristin Chenoweth og Alan Cumming. Det er som alltid et event fullt av kjente personer, og nydelige antrekk. Min favoritt er Jennifer Lopes i Valentino Haute Couture. Hun er alltid utrolig vakker, men jeg synes den blå fargen stod veldig fint til hudtonen hennes, og leppestiften og hårfrisyren gjorde hele antrekket komplett. 
Emma Stone i Christian Dior Couture

Li Bingbing i Elie Saab Couture

Karlie Kloss i Louis Vuitton

Kendall Jenner i antrekk fra Alaïa og smykker fra Chopard

Emma Stone i kjole fra Oscar de la Renta og Repossi smykker

Gigi Hadid i Tom Ford kjole, Aquazzura sko og smykker fra Vita Fede

Lupita Nyong'o i kjole fra Gucci og Chopard smykker

Karlie Kloss i Atelier Versace

Jourdan Dunn i kjole fra Vera Wang og smykker fra Chopard

Kendall Jenner i kjole fra Calvin Klein Collection og smykker fra ChopardMiranda Kerri David Koma

Zoë Kravitz i Valentino CoutureChanel Iman i kole fra Zuhair Murad

Bildene er hovedsakelig funnet HER, HER og HER.

Åh, Cannes Film Festival, du skuffer aldri ♥ I år ble den holdt fra 13. til 24.mai, så det var nok av antrekk å velge mellom. Jeg måtte faktisk si stopp til meg selv, for det var så mange nydelige kjoler. 13 er kanskje mer enn nok? Hihi! Jeg elsker Oscar de la Renta kjolen til Emma Stone, og synes sminken hennes passer perfekt til kjolen - veldig nøytral og enkel, så det er definitivt en av mine favorittlooker fra årets film festival.

Hvilken look er din favoritt?
Jourdan Dunn i Balmain for H&M

Kendall Jenner i Balmain for H&M

Zendaya i Fausto Puglisi

Taylor Swift i jumpsuit fra Balmain

Kylie Jenner i Balmain for H&M minikjole

Lily Aldrige i Balmain

Billboard Music Awards fant sted i Las Vegas den 17.mai, og stjernene stilte opp på rekke og rad. Balmain har de siste årene vokst til å bli en kjendisfavoritt, og mandag morgen ble det gjort offisielt at det franske motehuset er H&M neste samarbeidspartner. Kylie og Kendall Jenner, samt Jourdan Dunn, bar de første plaggene fra kolleksjonen som lanseres 5.november, og jeg er forelsket allerede. Av alle plaggene har jeg lagt min elsk på jakken til Kendall, hvor nydelig er ikke den?? I fjor var det Alexander Wang som stod for kolleksjonen, og jeg skrev et innlegg om det HER

Jeg digger alle antrekkene over, men synes Zendaya var litt ekstra kul. Alle plaggene hun har på seg er dekket av mønster, men det kler henne utrolig godt og hun stod i mengden på den røde løperen. You go girl! 

Hvilken look er din favoritt?

Solange Knowles i Giles Deacon kjole og høye hæler fra Christian Louboutin

Beyoncé i Givenchy kjole og smykker fra Lorraine Schwartz

Gigi Hadid i kjole fra Diane von Furstenberg og smykker fra Lorraine Schwartz

Rosie Huntington-Whiteley i Atelier Versace og smykker fra Anita Ko

Kate Becinsale i Diane von Furstenberg

Allison Williams i Giambattista Valli Haute Couture

Kim Kardashian West i Roberto Cavalli kjole og Lorraine Schwartz øredobber

Zendaya i Fausto Puglisi

Jennifer Lopez i Atelier Versace

Dianna Agron i Tory Burch

Jeg elsker å se alle stjernene på rød løper, og på årets Met Gala synes jeg det var så utrolig mange fine looker, både når det gjelder sminke, hår, smykker og antrekk. 

Met gallaen er en av verdens største begivenheter på motefronten, også kjent som Met ballet eller the Costume Institute Gala. Det er en årlig "fundraising gala", altså en pengeinnsamlingsgalla til fordel for Metropolitan Museum of Art's Costume Institute i New York. Det markerer også åpningen på the Costume Institutes årlige moteutstilling. Det er alltid mange vakre mennesker og antrekk på den røde løperen, men noe jeg synes er veldig interessant er at hvert år har et tema. Årets var "China: Through the Looking Glass", men jeg synes kanskje noen var litt mer "Kina" enn andre. 

Min desiderte favoritt er Dianna Agron. Hun så helt fantastisk ut, og både kjolen og hårfrisyren passet henne perfekt. Den grønne ringen, øredobbene og den nøytale sminken gjør hele looken fullkommen. Hun er nydelig! 

Hvilken look er din favoritt?


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2015 · September 2015 · August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits