Jeg har alltid vært veldig glad i å kjøpe og eksperimentere med sminke, og den siste uken har jeg latt meg selv få frie tøyler i sminkeskuffen. Jeg har dratt frem paletter og sminkekoster jeg bare har sittet og sett på, og jeg har hatt så mye moro med det!

Urban Decay Primer Potion - Sleek i-Divine Storm Palette - Too Faced Boudoir Eyes Shadoe Collection In The Buff - Urban Decay Naked Basics Palette Venus - Benefit They're Real Mascara

Kicks Mattifying Face Primer - Bourjois Healthy Mix Foundation - L'oreal True Match Foundation - Rimmel Stay Matte Pressed Powder - Bourjois Délice de Poudre Bronzing Powder - The Balm Frat Boy Blush - Make Up Store Lipliner Old Rose

Denne looken må nok være min favoritt foreløpig! Jeg har aldri tenkt på å bruke rosatoner på øyelokkene, men jeg synes det fremhever det blå i øynene mine en del. Jeg har alltid holdt meg til den mer nøytrale enden av skalaen, med brune og jordfargede øyenskygger, så jeg var veldig spent da jeg begynte med rosa glitter. Men den funker jo! Jeg har fått flere komplimenter på looken, og det er jo alltid like koselig. Det er utrolig enkelt også.

Jeg begynner med øyenskyggeprimer, før In The Buff fra Too Faced blir lagt oppå, for å få en nøytral base å jobbe med. Jeg legger den lyseste rosafargen på øyelokket opp til globallinjen, og i globallinjen kommer den mørkere lillafargen, som jeg blender ut og bygger opp. Et gullshimmer fra samme Sleek palettet legger jeg i øyekroken, og Venus Naked Basics går på brynsbenet. Deretter legger jeg hudsminken og leppene, og går tilbake til palettet. Den lyserosa legger jeg langs den nedre vippekanten, fra øyekroken til ca. midt på. Den lilla legger jeg fra der den rosa slutter, til ytterkanten av øyet, og begge blender jeg litt ut. Tilslutt er det bare maskara igjen, og voila! En perfekt hverdagslook, litt utenom de trygge fragene ♥

Hva synes du om denne looken?
Her om dagen var jeg på Sandvika Storsenter sammen med Torill og Tryggve, noen venner av familien som praktisk talt er et ekstra sett med besteforeldre. Til bursdagen min fikk jeg en bok av de og de lovte meg en shoppingtur for å handle resten av gaven, så det gjorde vi på tirsdag. Av de fikk jeg en genser, en bukse og MAC leppestiften under. Liplineren og eyelineren kjøpte jeg selv.

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner - MAC Rebel Lipstick - MAKE UP STORE Old Rose Lipliner

Maybelline Eye Studio Lasting Drama Gel Eyeliner har jeg ønsket meg en god stund. Jeg er et av de menneskene i verden som ikke er noe flink på eyeliner, og jeg har prøvd både liquid- og blyantliner. Jeg har sett utallige tutorials på youtube der mange har brukt gelliner, så jeg tenkte jeg skulle prøvde det ut. Jeg har ikke prøvd den enda, men I'll get back to you!

MAC Rebel Lipstick har jeg ønsket meg i evigheter. En perfekt høstfarge, i min bok! Jeg har brukt den en dag, og må si at jeg liker den veldig godt. Det er min første MAC leppestift og jeg er veldig fornøyd. Fargen er litt lysere og mer rosa enn i "tuben", men det visste jeg fra før. Ellers synes jeg den satt på leppene veldig fint, og holdt veldig lenge. Nå skal det sies at jeg har vært alene hjemme de siste dagene og har ikke snakket like mye som jeg ville f.eks på skolen, så det er en mulighet at den ikke holder like lenge da.

MAKE UP STORE Old Rose Lipliner kom jeg over litt tilfeldig. Jeg vandret inn i butikken for å kikke, men synes fargen på denne lineren var så fin. Leppene mine er ganske pigmenterte, så mange leppestifter/linere som er ment til å matche leppefargen din, passer ikke for meg - de blir for lyse og det ser ikke bra ut. Fargen Old Rose, derimot, passer meg perfekt. Jeg har brukt den et par ganger nå, både på egenhånd og med leppestift over, og liker den kjempegodt! Som leppestift på egenhånd er den litt vel tørr på leppene, men da jeg påførte leppepomade over ble det med ett mye bedre. Med leppestift over har jeg ikke dette problemet, og jeg merket at leppestifen satt bedre enn den vanligvis gjør, altså uten lipliner under. Så tommel opp for den!! 


Dagens frisyre var rett og slett et resultat av en litt dårlig hårdag. Jeg vasket håret i går, og jeg pleier så og si alltid å føne det med hodet oppned for å tilføre volum, noe jeg ganske desperat trenger. I går lot jeg håret lufttørke, som gjorde at jeg i dag endte opp med veldig flatt hår som ikke ville gjøre noenting. Da satt jeg opp en liten topp med omtrent halve håret, og festet den med lus og litt hårspray, for å være sikker på at den skulle holde hele dagen. Og det gjorde den også! Resten av håret ble da hengende ned bak, og tilført litt teksturspray så det ikke så halvgærent ut det heller. De siste månedene har jeg blitt veldig stor fan av akkurat denne frisyren av mange grunner: den er rask å lage, ser ganske bra ut, passer til alt og trenger ikke vedlikehold i løpet av dagen. Hva mer kan man ønske seg? 
Er det en hårfrisyre jeg synes er fin, så er det fiskebeinsflette. Jeg fikk min kjære Mari til å lage den på meg idag tidlig, og den sitter fortsatt i. Jeg synes fiskebeinsflette er så klassisk, og føler at en kan bruke det til de fleste antrekk og begivenheter, om det er en gymtime, på nasjonaldagen, i bursdag eller i hverdagen. Generelt synes jeg forskjellige hårfrisyrer gjør så mye for et antrekk, men jeg er spesielt glad i nesten alt som har med fletter å gjøre. Til jul fikk jeg jo Fletteboka av Bente-Helen Schei, eller @flettemamma som hun heter på instagram, og er fast bestemt på å bli flettemester i løpet av året. Eller, hvertfall nesten. Mamma har lært seg fiskebeinsflette på grunn av boken allerede, og etter bare tre-fire forsøk er hun ganske flink! Det var jo egentlig min hemmelige lille plan hele tiden, at hun kunne lære seg flere av frisyrene i Fletteboka slik at jeg kunne gå rundt og se flettefin ut. Jeg vil bli flink jeg også, men søsteren min og sminkehodet hennes er hovedsakelig de jeg har å jobbe på, men Pernille har slått seg på hestehale, og kun hestehale, og sminkehodet er jeg ganske sikker på at er forbudt område. Men jeg kan låne det når hun ikke er hjemme, hihih :) Ha en fin kveld!

Liker du fletter? Bruker du mye fletter?

For noen dager siden kjøpte jeg meg en ny eyeliner, fordi min maybelline master precise liquid eyeliner er ganske uttørket, og har egentlig aldri vært den beste lineren. Derfor gikk jeg inn på vita og kjøpte l'oreal paris sin superliner i carbon gloss. Kjøpte false lash wings maskaraen og true match foundationen også, siden de hadde tre for to, og jeg trengte virkelig litt ny sminke. Jeg har jo nesten ikke brukt foundation siden skolestart, bare concealer, men siden det nå er vinter og jeg føler at jeg trenger litt mer dekkevne, ville jeg ha foundation. True match har jeg hørt utrolig mye bra om, og kan nå si at det stemmer! Den varer lenge, er lett å blende inn i huden, og har bra dekkevne, uten å føles tyngende på huden. Ny favoritt, uten tvil!
Men tilbake til eyelineren. Superlineren har jeg også hørt litt om, og bestemte meg for å teste den ut. Jeg har fargen carbon black, og jeg liker at den har en ordentlig svartfarge. Noen eyelinere kan jo være litt mer gråaktige og ikke få frem den skikkelige svartfargen, men det gjør denne! Jeg har brukt den i noen dager nå, og liker den veldig godt! Lineren er lett å jobbe med, holder lenge, og på de få dagene jeg har brukt den har jeg fått til mye bedre streker og looker enn med andre jeg har prøvd, som for eksempel cat eye-looken som jeg endte opp med i dag. Jeg tenkte jeg bare skulle ha en liten flick, men ble visst litt revet med, haha. Det tok noen forsøk å få begge øynene like, men jeg har lært at tålmodighet må til med eyeliner! Om du er på jakt etter en ny liquid liner, kan jeg med hånden på hjertet si at l'oreal paris superlineren i carbon gloss er utrolig bra! Den fås kjøpt hos vita, til 129 kroner, om jeg ikke tar helt feil. Og de kronene er den verdt ♥
Fra venstre: rimmel stay matte pressed powder, bourjois bronzing powder, concealer kost fra bare minerals, lancome virtuôse maskara, maybelline big eyes maskara, stippling brush fra beter hos vita, rimmel wake me up concealer, eos vanilla lipbalm, vippetang, max factor leppestif i fargen "star dust pink", og rimmel match perfection blush.

Så, dette er det jeg har i min sminkebag for øyeblikket. Selve toalettmappen er kjøpt på vita, og kostet noe sånt som 25 kroner, om jeg ikke husker helt feil. Jeg liker den utrolig godt, og det er det to grunner til. Nummer en er at den er gjennomsiktig, så det er utrolig enkelt å se hva som er i den. Nummer to er at den er akkurat passe til alt jeg trenger, og enda litt til, om jeg trenger en parfyme eller en liten hårbørste, selvom toalettmappen er liten og tar liten plass. Den er helt super! 

Hva har du i toalettmappen din?
Ansikt
Rimmel wake me up concealer
Rimmel stay matte pressed powder
The balm frat boy blush
Bourjois bronzing powder

Lepper
Eos vanilla lipbalm
Max factor lipstick i star dust pink
Nyx mega shine lipgloss i beige

Øyne
Maybelline big eyes mascara
// Sponsede produkter

For et par dager siden mottok jeg to av maybellines nye baby lips i posten. De hadde en konkurranse for en stund siden hvor to hundre stykker skulle få lov til å teste de ut, og jeg ble en av de heldige. Jeg har hørt masse bra om de på amerikanske og britiske blogger, så jeg kunne ikke vente med å prøve de ut selv. Alle som ble trukket ut som vinnere av konkurransen fikk hydrate og pink punch, og etter tre dager med testing er jeg veldig fornøyd med begge to ♥ For det første så kan vi vel alle bare være enige om at pakningene er supersøte? Jeg elsker de freshe, klare fargene og det litt barnslige og veldig enkle designet de har fått.

Den første lipbalmen er i den rosa pakningen, og heter ikke overraskende pink punch. Den gir en rosa sheene på leppene, den er altså ikke veldig pigmentert, men du kan se at fargen er der. Hvis man ikke liker å bruke leppestift, kan denne være et fint alternativ om du gjerne vil ha litt farge på leppene. Den lukter veldig godt, det er vanskelig å beskrive, men den er litt bær-aktig. Den er fuktighetsgivende, selv med den rosa fargen. 

Den blå lipbalmen heter hydrate, og i motsetning til pink punch avgir denne ingen farge. Den er kun for fuktighet, men den har innebygd spf20, noe som gjør at den er perfekt for denne tiden på året og utover sommeren. Man smører gjerne kroppen og ansiktet med solkrem, men da leppene er enkle å glemme kan det være fint med en lipbalm som inneholder solfaktor, slik at man slipper å tenke på det. Lukten på hydrate er litt spesiell, og det tok litt tid før jeg fant ut at "hei, denne lukter saftis!" Den etterlater leppene litt oljete, men ikke så mye at det er irriterende eller ubehagelig, det gjør bare at fuktigheten sitter på en stund. Etter noen timer er man jo nødt til å påføre på nytt, men det holder overraskende lenge.Alt i alt er jeg veldig fornøyd med disse baby lipsene. Maybelline sier at de skal holde i opptil åtte timer, men for min del måtte de påføres på nytt etter en tre-fire timer. De mener også at baby lispene skal gi mykere lepper etter en uke, og selvom jeg kun har brukt de i tre dager føler jeg en liten forandring. Leppene føles bedre, rett og slett. For å teste de ordentlig ut, brukte jeg hydrate på mandag og pink punch i dag, og jeg er litt obsessed. De er perfekt størrelse til å ha med seg overalt, pakningen gjør i tillegg til at lokket ikke vil falle av hvis du for eksempel putter de i veska. Jeg finner ikke noe negativt med disse, og jeg har utrolig lyst til å få tak i flere. Jeg har ikke funnet dem i butikken selv enda, men jeg vet at de finnes på h&m og vita til 49 kroner per stykk, så hvis jeg snubler over de så blir de nok med hjem, ja!

Maybelline sin hjemmeside med mer om baby lips kan du finne HER

#babylipsnorge

Har du prøvd baby lips? Hva syntes du om de?
Jeg har sett denne hårfrisyren overalt på nettet i det siste, og fant ut at jeg bare måtte prøve den ut. Og jeg elsker den! Den er litt bonderomantisk, og helt perfekt for vår og sommer når du vil sette opp håret. En dott kan bli veldig kjedelig, men denne gjør samme greia, samtidig som den ser søt ut. Den er veldig enkel, og kan styles på flere forskjellige måter. Noe jeg liker med denne frisyren er også at man kan bruke den nesten når som helst: både på skolen og i penere sammenhenger. Jeg tror at jeg kommer til å bruke denne massemasse i sommer 
Ha en fin kveld allesammen! Det skal iallefall jeg ♥


karoline heen
Heihei og velkommen til min blogg! Jeg heter Karoline Heen, og er ei sytten år gammel jente fra Lier. På denne bloggen kommer du til å få et innblikk i hverdagen min, mine antrekk, innkjøp og forskjellig annet. Jeg håper du følger med videre! Instagram: karolineheen


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2015 · Juli 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013Kategorier


· Best dressed · Blogg · Favoritter · Fotografi og bilder · Mat og oppskrifter · New in · Outfit · Skjønnhet · Style icon · Videoer · What to wearSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits